2009. márc. 2.

Szóval...

Bizonyára emlékeztek még arra az ígéretes hírre, miszerint Vanessa Hudgens-t egy új, az eddigiektől egészen eltérő szerepajánlattal környékezték meg. A Dead @ 17 című képergény mozis adoptációjáról volt szó, mely Josh Howard nevéhez fűződik. Ő nyilatkozta azt a múlt hónapban a Comics on Comic-nak, hogy tervezik vászonra vinni a miniképregényt, és a női főszerepbe Vanessa Hudgens is kerülhetne. Ebben az esetben Ness egy olyan lányt alakítana, aki egy gyilkosság áldozatává válik, de titokzatos módon föltámad és visszatérve démonok ellen harcol.

Most blogunk egyik aktív fordítója és a mesekönyv írója, Fant rátalált az említett úriember, Josh Howard hivatalos oldalára, melyen korábban, még február 17-én írt egy bejegyzést a CoC-kal készített interjú által kirobbant híresztelésekről:

Hallottatok mostanában bármilyen jó pletykát?

A sztori elég sok helyen ott van már, szóval nem fogom linkelni. De egy nemrégiben készült interjúban, a potenciális Dead @ 17 film státuszáról kérdeztek. Nagyon óvatos voltam, hogyan fogalmaztam meg a válaszomat, de az egész dolog önálló életre kelt. Igen, Lorenzo DiBonaventura és Michael Dougherty érintettek és igen, egy színésznőt megkörnyékeztek már, de ez túl sok már ebben a pillanatban. Ez még mindig elég korai, semmi sincs kőbe vésve még. Higgyetek nekem - vagy egy tucatszor megjártam már ezt az utat. Hozzákötötték a neveket, mielőtt még lett volna bármi is, és az utolsó pillanatban minden szétesett. Elég magabiztos vagyok abban, hol állnak most a dolgok, de majd meglátjuk.


Tehát, hallhattuk, amit eddig is tudtunk: egyelőre szigorúan pletyka szinten(nem hivatalos) kezelendőek a filmmel kapcsolatos információk, hiába Howard nyilatkozott az ügyben, főleg amik Vanessát érintik, de van okunk bizakodásra, és ez a fő!

6 megjegyzés:

Fant írta...

Én ezt az egész sztorit úgy értékelem, mint kicsit több, mint pletyka - szóval, az eddigi információink helyesek, valóban készül egy ilyen projekt, valóban azokkal az emberekkel és valóban számítanak benne Vanessa-ra.

De. Persze képlékeny és pláne nem hivatalos a dolog, de lépegetnek egymás felé, terveznek, körvonalazódik lassan a dolog. Az óvatosságuk is érthető, nem jó az, ha idő előtt rájuk irányul a túlzott figyelem.

Persze amíg nincs szerződés, addig minden pletyka - de ahogy írtad is Ditta, mindez bizakodásra ad okot, ami jó :)

Névtelen írta...

Én ismét az arany középutat választom ezzel kapcsolatban.:) Mindennek eljön a maga ideje.:) Ha nem ebben fogjuk látni,majd látjuk másban,ez megint nem rajtunk,és kitudja talán rajta sem .:) Elég érdekes a karakter,sőt kifejezetten szimpatikus a történet harmatgyenge(eddig ismert)ismerete!:) Várok,és várunk.:))

Fant írta...

Végülis igazad van, hamarosan nyilván rátalál egy jó szerep - ez az egész sztori még azt is bizonyítja nekem viszont, hogy a háttérben folyamatosan mennek a keresgélések, megbeszélések, attól, hogy nem kerül napvilágra semmi :)

Várunk persze, én türelmes vagyok :))

;o) írta...

Ha valamiről elterjed egy fajta szóbeszéd, annak valószinüleg van némi nemű igazságalapja, de legalábbis hajaz rá.
A korai érdeklődés hajtóerőként hathat a menedzsmentekre, hmm?!
Én várom, hogy mi lesz ennek a vége, bár a téma kicsit bizarr, nem?

xdittax írta...

De azért Vanessán fog múlni a dolog mibenléte, hogy bekövetkezik-e majd, vagy sem. Persze nem egyedül Ő fogja eldönteni még a saját oldaláról sem, de remélem lesz elég beleszólása a dologba. És igenis, Ő vágyik egy ilyesmi mozira, úgyhogy el tudom képzelni az Ő válaszát. Persze azért ez egy bonyolult dolog, nem ennyiből áll az egész, és nem baj az, ha sokáig mérlegel a lány.

Ha viszont lesz belőle valami, én is meg fogok barátkozni a filmmel. :) Nem vagyok ilyen beállítottságú, ezt tudjátok Ti is jól, és szerintem az ilyen filmeket (is) rettentően el lehet rontani. De Vanessa élvezni fogja, az tuti fix! :)

És akkor már mi is.

Fant írta...

Hát igen - ahogy a dolgok most állnak, most ezekből az infókból úgy tűnik, hogy az a helyzet, hogy Vanessa van döntési pozícióban. Biztosan sok összetevős a dolog, de neki pont egy ilyen szerepre van szüksége, gyökeresen más, mint amivel befutott, szöges ellentét, és ráadásul jónak is tűnne.

Igaz Ditta, mindent el lehet rontani - ahogy még a legkevésbé jó alapanyagokat is kiválóan filmre lehet vinni. Kérdés, hogy milyen besorolást kapna a film, az sokat változtathat egy elképzelésen.

Korai érdeklődés - igaz ;o). Viszont azért nem tudjuk, hogy például anyagilag-művészileg mennyire áll szilárd lábakon a produkció, ha megvan már a váz, akkor jöhet a nagy nyilvánosság, de azért a kezdeti lépéseket talán jobb diszkréten kezelni...
Ha viszont a két fél menedzsmentjeire gondolsz, akkor jogos a dolog, érdek a minél gyorsabb kompromisszum...