2009. márc. 9.

Hihetetlen, nem? :)

Zac Efron hamarosan nekivág egy újabb filmjének promóciós útjába, melynek keretében természetesen újra érintheti az olyan nagyvárosokat, mint Sydney, Melbourne, London vagy éppen Párizs.

De még mielőtt indulna a "buli", már leült egy francia filmes portállal, az AlloCiné-vel csevegni a közelgő filmről, a '17 Again'-ről! :)

Miért fogadta el Mike O’Donnell szerepét: A High School Musical 3 előtt forgattam le ezt a filmet, és úgy gondoltam, hogy ez a karakter érdekes kihívás lesz számomra, mert pont az ellentéte annak, amit általában csinálok. És az, hogy egy érett férfi szerepét játszottam, valamiképpen arra kényszerített, hogy felnőjek, hogy ráébredjek, milyen felnőttnek lenni ebben a világban.

Véleménye szerint hol fog tartani 37 éves korában: Őszintén, fogalmam sincs! Gondolni sem akarok rá. Azt sem tudom előre, hogy holnap hol leszek, hogy 20 év múlva mi fog történni, még ennyire sem! Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok lehetőség van.

Mivel foglalkozott 17 éves korában: Igen... 17 év körül voltam az első High School Musical forgatása alatt. Az egész akkor kezdődött, és nem igazán tudtam, mi lesz az amerikaiak véleménye, milyen lesz a reakciójuk. Senki nem számított ilyen hatalmas sikerre. Igazából számomra teljesen szabályszerű volt, nem nagy dolog. Mindennapi diák voltam, mint a többiek. Átlagos voltam: egyáltalán nem szívtipró, akiért az összes lány odavan, mint a High School Musical 3-ban. Ez nagyon vicces, mert akkor még úgy terveztem, hogy egyetemre megyek és orvos leszek!

Emlékszik-e 17 éves korára: Vicces, mert olyan, mintha évszázadokkal ezelőtt lett volna! Beleszédülök, ha visszagondolok azokra az évekre!

Milyen tanuló volt: Jó tanuló voltam jó jegyekkel. Nagyon büszke vagyok rá, mert tényleg keményen dolgoztam érte.

Az egyetemi terveiről: Most egyáltalán nincs időm arra, hogy a tanuláson gondolkodjak. A High School Musical után fontolgattam, hogy a USC-n tanulok tovább a filmekről. Néhány barátom oda járt, engem is nagyon érdekelt. De egy évvel el kellett halasztanom, aztán még eggyel stb… Most egyáltalán nem vagyok biztos ebben az egészben... De azoknak a filmeknek köszönhetően, amelyekben részt vettem, „különleges” tanulóvá váltam.

Az iskolatársnőiről: Bárcsak...! De amíg a többi fiú modellekhez vagy felnőtt férfiakhoz hasonlított, én úgy néztem ki, mint egy kisfiú, szóval a lányok észre se vettek.

Milyen volt egy 17 éves testbe zárt 37 évest alakítania:
Nos, ehhez a szerephez nem voltak személyes tapasztalataim, amelyeket hasznosítani tudtam volna, tehát nagy kihívás volt. Szerencsére a rendező sok tanácsot adott, tehát a végén nem volt annyira nehéz. Legalább egyszer volt lehetőségem mást játszani, mint egy 17 éves szívtiprót!

A közös munkájáról Matthew Perry-vel: Mindig is Jóbarátok rajongó voltam, tehát természetesen tudtam, kicsoda, de személyesen nem ismertem, sosem találkoztam még vele azelőtt. De ez nagyon cool, rögtön sejtettem, hogy nagyszerű ember, merész és hihetetlenül vicces.

A közös munkájukról Leslie Mann-nel: Igazi kihívás volt, nem tudtam, hogy ki fogunk-e jönni egymással, vagy sem. De öt perc beszélgetés után teljesen lenyűgözött! Nagyon aranyos és imádnivaló, és igazán vicces. Széles látókörű, őszinte, és egyáltalán nem beképzelt. Szerettem vele dolgozni.

A női rajongóiról:
Nos, az anyukák már a kezdetektől fogva velem voltak. Tehát volt időm megszokni. Ez igazából vicces, mert néha az anyukák még a lányuknál is szenvedélyesebbek, és egy kicsit bizarr számomra belegondolni, hogy felnőtt nők rajonganak értem és imádják a High School Musicalt.

A legőrültebb premierjéről:
Nos, a filmpremierek általánosan mindig őrületesek. De meg kell mondanom, sosem láttam olyan szenvedélyes rajongást, mint nemrég Mexikóban (HSM3 premier). Nagyon nagy volt! Olyan sokan voltak, hogy nem tudtuk elérni a mozi főbejáratát, a hátsó ajtón kellett bemennünk. Akkor láttam a félelem árnyékát a testőreim szemében, nem tudták uralni a helyzetet.

Arról, hogy próbál normális életet élni:
Ez így van, de nem panaszkodom, ez is a munkám része. Akartam, hogy így történjen. Meg kell ragadnod a napot, és ki kell élvezned, mert egyszer vége lesz a téged körülvevő őrületnek. Mindig is ilyen életet akartam, beteljesítettem a sorsomat, és szenvedélyesen, keményen dolgoztam azért, hogy idáig eljussak. Most nagyon boldog vagyok, és semmiképp nem panaszkodom, pillanatnyilag ez egy kicsit „bonyolult”.

A legnagyobb ambíciójáról:
Biztosan nem az, hogy a világ legnépszerűbb és leghíresebb embere legyek, de talán a legjobb színésze.

Arról, hogy kihasználja-e a hírnevét:
Semmiképp! Ha visszaélsz a státuszoddal, az előbb-utóbb rosszul fog végződni. Ez a bumeráng-effektus... Egyébként, ha esetleg megpróbálom felhasználni, nem használ. Vicces, mert késésben voltam a HSM3 Los Angeles-i premierjéről, és nem találtam parkolóhelyet. Megpróbáltam bejutni a VIP szektorba, de az őr nem ismert fel. Továbbra, is mondtam neki, ki vagyok, de nem hitt nekem, és azt mondta, hogy ezt már hallotta. A végén leparkoltam valahova, de fizetnem kellett! Hihetetlen, nem?


Mit vett az első fizetési utalványán: Egy csomó videójátékot!

Játszik-e Wii-n?: Igen! Imádok órákon keresztül játszani a barátaimmal... És egy új házat is vettem LA-ben. Nem nagy, nem dicsekedni akarok, szerettem volna egy helyet, amit az „otthonomnak” nevezhetek, ami kényelmes és cool, ahova áthívhatom a barátaimat, hogy videójátékokon játsszunk.

A lehetséges új projektjeiről, az Ohio-ról és a Footloose-ról: Semmit nem tudok az Ohio-ról. Biztos, hogy valami folyamatban van, és Justin (Timberlake) szerepel benne. Nagy rajongója vagyok, alig várom, hogy többet halljak róla. A Footloose-zal kapcsolatban nem mondhatok újdonságokat, még mindig dolgoznak rajta.

Rákeres-e a saját nevére: Igen, főleg amikor bizarr pletykák keringenek rólam. Attól függ, ki írja meg azokat a pletykákat, de néha nagyon fontos lehet, amikor felhívnak, hogy igaz-e vagy sem. Őrült időket élünk, és őszintén szólva néha sokkal jobb lenne az egész őrület nélkül.

Fordította: LinkLuvor.
Eredeti interjú: AlloCiné.

27 megjegyzés:

Fant írta...

Jó cikk, remek ford, informatív tálalás a legújabb képekkel :)

Ez az őrös sztori tényleg hihetetlen azért :) Kész :))

A körülvevő őrülettel kapcsolatban jó gondolatai vannak - nem akar álszerényen panaszkodni, tudja, hogy ha megszűnne bizonyos fokig hiányolná. Persze nem a paparazzi áradatra gondolok :)

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Köszi:)

Az az őr nem volt magánál szerintem....más magyarázat nincs:))

Névtelen írta...

http://translate.google.com/translate?hl=en&u=http://zacefron-news.blogspot.com/

Valaki lefordítaná ,h kb. miről szól?? Nagyon köszönöm előre is!

Névtelen írta...

Sziasztok!

Hú,de nagy dolog az,ha valaki "átléphet" az időzónán túl,és betekinthet a jövőbe,vagy akár visszamehet a múltba( talán meglepő,de én az előbbit választanám)!:)Na jó,ez is csak egy mozi,de talán megéri a ráfordított időt,lazulást.:)Amúgy pedig a vélekedést osztom én is:"gondolni sem akarok rá".:))

Fant írta...

Hello f.é.! Szóval te inkább a jövőbe tekintenél? Látod ez érdekes. Szerintem annak azért lehet hátulütője, például ha valami nem kedvezően alakul, vagy nem úgy ahogy elvárjuk az frusztráltá tehet... Persze, ha lehetség van változtatni az időutazás végén, a jelenben az mindjárt más - ha már így elmélkedünk a dolgoról :)
Jó kis laza film lesz ez, egyértelműen megéri az időt :)

Névtelen ami belinkeltél egy német blog főoldala - sok hírrel. Nyilván te a blogalanyokkal kapcsolatos hírre vagy kíváncsi - nos most éppen az a hír, hogy V menedzsmentjének egy tagja cáfolta az eljegyzéses, együttélős felvetéseket.

Az Annie Leibovitz képekkel kapcsolatos oldal megnyílt egyébiránt, sőt a képnek a teljes, tökéletes verziója is fellelhető :)

LL - abszolút ez az egyetlen magyarázat :)

Névtelen írta...

Csá Fant!:)

A jövőbeni utazás során talán nem is az izgatna engem,hogy a saját sorsom hogy alakul!:)A gyermekeim jobban érdekelnek.:) Habár a tőlem telhető alapot igyekszem a mai napig 1oo°%-ban biztosítani nekik,de az,hogy ezt Ők hogyan kamatoztatják,arra már kíváncsi lennék.:)Frusztráltság kizárva,mert a visszatérés közben törlődne a memóriámból minden ott szerzett tapasztalat,és hatás!:))

;o) írta...

Látom f.é, láttad te is a vissza a jövőbe sorozatot....
Egyébként engem is a gyerekek sorsa izgatna, ha már lehetőséget kaphanék, hogy betekintsek, de szerintem ez normális a mi esetünkben.

Azon mosolyogtam az előbb, amint olvastam a kommenteket, hogy vajon miért nem lepett meg a hirtelen jött cáfolat?!
Nagy az Isten állatkertje, mi?!

Mnden egyes promó kezdetekor elkezdek türelmetlen lenni, hogy na akkor végre itthon mikor fogunk belőle látni valamit. Most is ezt érzem. Biztos nem fogom kihagyni ezt a mozit....csak még "sokat kell addig aludni".

Ez az őrös sztori lehet akár életszagú is, bár inkább a filmeken láttam ilyet. Itthon a színházi berkekben élőknek más a helyzete.....aztán no comment.

b írta...

Sziasztok.

;o) írta...

Na és még 2 gondolat: mennyire hétköznapi is tud lenni ez a fiú....
mostanság én sem tudom előre, hogy hol leszek holnap - pedig nem vagyok még "szabadúszó" sem :o)

A másik gondolatom pedig az volt, hogy amióta ide járok a blogra és először szembesültem ezzel a (hm, hogy is mondjam) különleges hobbimmal, még nem gondolkoztam el igazán azon, mennyire "bizarr" hogy mint felnőtt nő ennyi figyelmet szentelek ennek a tejbetökinek ;o)

b írta...

;o) Ő csak az alibi, hogy idejárhass dumcsizni :)

Névtelen írta...

Nyugi;o,ez a tejbetöki felülmúlta önmagát "számunkra"!!!!:))))
No nem mondom,jó legeltetni a szememet a kocka hasikán,és a kék szempár közepébe belenézni is borzongó állapot,de valójában ennél többet jelent ez nekünk!:))
Egy jó társaság,Barátok,és csevej,duma,szöveglökés:ez a tuti,Én mondom!:))

Fant írta...

Látom megvan az össznépi egyetértés :) Na igen, érdekes dolog ez :) Mindennek összességeként tulajdonképpen én is úgy gondolom, hogy a blogalanyok az apropót jelentik számunkra :)

Állatkert - nyugi ;o), majd jönnek az újabb pletykák, de ez most nekem szórakoztató volt, semmi vészes :)
A magyar premier kapcsán, türelem, türelem - most átérezheted mit éltem meg, a TDK Amerikához képest hetekkel későbbi hazai premierje kapcsán :) Megéri várni, ebben egész biztos vagyok, nem is kell már olyan sokat várakozni.

Jövő - szóval szeretnétek már látni a hatásotokat :) Érthető persze - nade akkor ez csak amolyan percnyi boldogság lenne, ha a jelenbe visszatérve elfelejtenétek mindent. Bár szerintem ha a konkrétumok törlődnének is, egy jóleső elégedettség maradna :)

Névtelen írta...

Érdekes, azon gondolkoztam el,hogy
vajon Én mit vettem az első fizetésemből,amely term kp.volt a javából.:) Hiába gondolkodom,talán mégiscsak a múltba kéne utaznom?:))

b írta...

Van közelebbi dátum, amit lehet várni, bár azt már annyira az újdonság varázsával nem fog hatni, de hátha lesz meglepi benne azért :))

Fant írta...

Én arra emlékszem, mi volt az első dolog, amit az első fizetésemből vettem :) Egy üveg peszgőt vettem örömömben :)

Mire várhatunk legközelebb, b? :)

;o) írta...

Igazatok lehet, ugyanis igen színes társaságot sikerült itt felhajtanom - Z a koronája ennek az egésznek.
Fant azért nincs olyan nagy baj, hidd el. Uralom önmagam ;o)
A jövőből csent percnyi öröm pedig pontosan arra lenne elég, hogy legalább arra az időre biztos legyek benne, hogy jól csináltam....manapság vannak időnként kétségeim :D

f.é - én biztos, hogy ruhát vettem az első fizetésemből. 1000%! És 7. osztályos voltam. Az első "igazi" fizetésem sokáig a bankban pihent, aztán beledaráltam az első lakásomba...
Vajon Z mit szólna ehhez? Jót mosolyogna legfeljebb....

Névtelen írta...

Hezitáltam,de végül is abban biztos vagyok,hogy a gyermekemre jutott a pénz jó része!:)
Asszem mára ennyi voltam:jó éjt!:)

b írta...

dvd?

Névtelen írta...

helo mindenkinek és persze helo ditta és linkluvor
jaj de édes ez a zac mennyire látszik hogy ö is egy ugyan olyan átlagos és persze édes ember
jaj képzeljétek ma voltam vásárolni anyuval és a popcornban mit láttam vanessárol ashleyröl és zacröl egy olyan cikket hogy ashley még mindig hajt zacre meg hogy megprobált rá hajtani de amikor ez nem jött össze össze barátkozott még jobban vanessával hogy is zac közelében lehessen maradhasson.és hogy vanessa olyan naiv hogy ezt nem látja a szemétöl
és hogy zac erre nagyon bepipult és azt mondta vanessának: válassz ö vagy én azt hittem felrobbanok mikor ezt olvastam
aki olvasta az ujságot mit szoltok hozzá?puszi mindenkinek lau
ui: vanessa cd-je az identified már ithon is kapható 4500 körül és japán promos kép az album boritó
ja nézi valaki a gossip girl(pletykafészek)cimü sorozatot?
fanok jelentkezzenek
puszi mindenkinek

b írta...

Ha már láttátok és elspájzoltátok, akkor várok türelmesen, de
kapunk fordot róla? :)

xdittax írta...

Természetesen b:)

Édesek vagytok, jó olvasni Titeket!:)

b írta...

Köszönöm! :)
Bocsi most látom kicsit furira sikeredett a kérés. Mert kérés akart lenni :)

xdittax írta...

Annak vettem, és már teljesítettem is. :)

Fant írta...

Á, dvd, jogos b :) Bő két hét, ha jól emlékszem :)

Ahogy Téged is, Ditta :)

Jó éjt Mindenkinek!

xdittax írta...

Mesés álmokat! :)

Névtelen írta...

Szija Laura, én a helyedben nem foglalkoznék a magyar újságok írásaival, a Popcorn ráadásul a rosszindulatúak közé tartozik.

Szép lassan összegyűlnek a várva várt dátumok...bár a 17 tényleg képtelenül messze van...bezzeg az ausztrálok!

És igen, hihetetlen, mennyi szerepet kapott itt nálunk a társaság...semmilyen amcsi oldalon nem láttam hasonlót:))

Fant írta...

Türelem, majdcsak megérkezik hozzánk is. A magyar forgalmazók mostanában sajna nincsenek a helyzet magaslatán, pedig könnyű belátni, hogy népszerű lesz a film, ha csak a HSM 3 hazai sikeréből indulnak is ki.