2009. márc. 3.

Valósítsd meg álmaidat!

Igaz nem vasárnap este van, de újra egy kicsit világjárós hangulatba kerültünk, így ma még mindenképpen meg szerettem volna osztani a Vanessával készült mexikói sajtókonferencia kérdés-feleletét. Vanessa és Zac még tavaly október végén járt Mexikóban, de csak nemrég bukkant fel az anyag két kis részletben, melyet LL gyorsan le is fordított nekünk.

Nessa egy újabb bámulatos interjúja, figyelemmel olvassátok és hallgassátok!;)


Szerinted miért népszerű a High School Musical világszerte?
Vanessa: Elsősorban a rajongók miatt, de szerintem sok oka van. A zenét a világ minden részén szertik, az üzenetet át tudja adni, nem számít, a Föld melyik pontján élsz. És azért is, mert nagyon jó móka volt együtt dolgozni, és ez a filmen is látszik szerintem.

Tervezed, hogy szerepelsz a következő High School Musicalben, ha lesz?
Vanessa: Tudod, lediplomáztunk, úgy érzem, ezzel a könyv becsukódott. De ki tudja – lehet, hogy lesz folytatás. Nem tudom, kik szerepelnének benne. Szerintem nagyszerű lenne, elképesztő, hogy milyen hatást gyakorol a HSM a gyerekekre.

Világszerte híres vagy, nagyon sok fiatal rajongód van. Mit várhatnak tőled a jövőben?
Vanessa: Továbbra is olyan dolgokkal szeretnék foglalkozni, amiket élvezek. A High School Musical-re nagyon büszke vagyok, mert rengetegen nézték meg, és olyan üzeneteket ad át, amelyek fontosak manapság.

Miközben ekkora hírnevet szereztél, felnőtté váltál?
Vanessa: Igen. Tinédzserből fiatal felnőtt lettem, sok mindent megtanultam, most már sokkal nagyobb a felelősségem, tehát felnőttem ezalatt. Az életem sokkal kaotikusabb, mint régebben volt.

Mit üzensz azoknak a fiataloknak, akik rajonganak érted?
Vanessa: Kövessétek az álmaitokat, én mindig ezt tettem. Mikor fiatal voltam, a színjátszás és a tánc csak hobbim volt, most pedig itt vagyok. Szerintem ha vágysz valamire, meg kell valósítanod.


Tervezed, hogy elszakadsz a Disney-től, hogy új projektekbe kezdhess?
Vanessa: Ez nem azon múlik, hogy elszakadsz-e a Disney-től. De ugyanakkor úgy érzem, a High School Musical véget ért. És ki tudja, mi kezdődik meg ezzel. 20 éves leszek, felnövök, és olyan dolgokat szeretnék csinálni, amit szenvedélyesen szeretek. Ez lehet gyerekeknek készült film, felnőtt film, vagy valami érettebb.

Fordította: LinkLuvor.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Mr megy megint Sidney-be?
http://justjaredjr.buzznet.com/2009/03/03/zac-efron-is-ready-for-rove/#more-172641

xdittax írta...

Bizonyám, hogy megy! Már volt róla szó napokkal ezelőtt is, hogy Ausztrália két nagyvárosában is tartanak díszbemutatót a 17 Again-hez. És Sydney lesz az első állomása a promóciós útnak! :)

De erről újra olvashatsz a reggeli hírben! :)

Fant írta...

"Nem azon múlik, hogy elszakdsz-e a Disney-től" - nem bizony, ne feledjük, hogy a Disney nem akármilyen filmgyártó, nem szükséges a tőle való teljes elszakadás, ők is gyártanak különböző jellegű filmeket, igazi nagyköltségvetésű megaprodukciókat is.
Természetesen az a cél, hogy minél színesebb szerepekben mutathassa meg magát, különböző filmstúdiók égisze alatt, de a Disney bizony egy hatalmas birodalom.

A következő HSM - nos ugye legújabban úgy néz ki, hogy lesz, és Vanessa ezzel kapcsolatos gondolatai nagyon jók és érettek.

Andi írta...

Gratula LL, jó vidiford:)

Névtelen írta...

Fant, ez volt az a mondat, amit ZAAngels-ön kiemeltek, ők is ugyanezen véleményen vannak:)
Köszi, Andi:)

Fant írta...

Nos akkor tudtomon kívül egyeztem a ZA Angels-el :) Szerintem ez a legfontosabb mondat az egész interjúban. Sokan azért ok nélkül mondogatják, hogy Disney így meg úgy, miközben elfelejtik, hogy rengeteg lehetőséget biztosít - jó, hogy V rávilágított erre.

A hérköznapi világutazásért pedig természetesen köszönet a szervezőknek :)