2008. máj. 31.

Acces Hollywood interjúvidik

Megint bukkantak fel új videók a HSM3 forgatásáról, és ismét az Acces Hollywood-nak köszönhetőn! Külön-külön beszélgetett a hölgy, Laura Saltman a főbb szereplőkkel, és ebbe magátólérthetődően Zac Efron és Vanessa Hudgens is beletartozik!

Zac:


Vanessa:


Megjegyzés: Nektek is feltűnt már, hogy Vanessán újabbnál újabb estélyiket láthatunk? Láttuk már a hivatalos plakáton, oké, az mondjuk ma×. egy koktélruha. Láttuk már azokon a promo"bábukon", amiket a mozikban helyeztek el, az már igenis egy kisestélyinek nevezhető ruharadarab, és az előző videókban már bálra illő ruhában tárult szemünk elé. Akkor mi ez a pasztellszivárványos ruci most rajta? Nem mintha probléma lenne...;)

6 megjegyzés:

Andi írta...

Szia!
Nagyon Jók a videók, különösen Zachary-é......!:)

Névtelen írta...

Most volt időm tüzetesen megnézni/hallgatni és találtam bennük elég sok infot:
Zac:
Amikor készült az interjú, épp a megnyitó számot próbálták előtte, ezért van Zachyn mez. A MEGNYITÓ SZÁM CÍME NOW OR NEVER!! Ő is énekel benne, és közben folyik a meccs, ellentétben a Get'cha head in the Game-mel. Zachy szerint tök fun játék közbe énekelni. A meccs közbe pontot is szereznek. Szerinte ha bárki közülük nem akarta volna 100%-ban megcsinálni a filmet, vagy azt mondta volna, hogy bonyolult, nem sikerült volna. Ez a csapatszellem. Szörnyű volt a távollét, aludni is alig tudott, de nagyon örül, hogy végre az övéi közt van. Néhány hete elkövetett egy szörnyű hibát próbálás közbe. Nagyon nehéz volt két hét lemaradást behozni, amikor visszatért, már "egy félkész filmet látott". A táncról általánosságban annyit árult el, hogy nagyon nehéz volt megtanulni, de jó buli, most, hgy belejött, Nessel könnyű táncolni, szinte ő vezeti. Általánosságban a filmről: a 6 főszereplőnek mond nagy döntéseket kell hoznia, a film inkább a jövőről szól, a középsuli többé nem lényeg. Troynak sok mindenről kell döntenie, az egyik legfontosabb a kosár, a másik, még fontosabb, Gabriella. Ez nagy kaland számára. Zachy szerint őrült ötlet a mozifilm csinálása, visszagondolva arra, hogy az első film forgatása hogy kezdődött. Zachy nagyon büszke, hogy idáig jutottak. Sok színész van, akik nem nézik meg egyszer sem a filmjeiket, Zac is közéjük tartozik, mert nem a szereplőt látja a képernyőn, hanem magát. Ez nagyon nehéz, 100%, hogy nem fogja megnézni.

Mingyárt jövök Nessel

Névtelen írta...

Vanessa:
Soha nem gondolta volna, hogy lesz 3.rész, azt meg főleg nem, hogy mozifilm lesz. Ennél nem is lehetnének boldogabbak, hogy újra együtt dolgozhatnak és az eredmény a nagy képernyőn lesz. Emiatt sokkal több a kellék, több ruha van a bál miatt is. Mindenkinek hosszú ruhája van, pl Ness ruháján tollak vannak. A tánc most sokkal nehezebb, pl. van cha-cha-cha és zenéből is több van. Egy jelenetet még mindig nem forgattak le, próbálják, Ness előző nap elfelejtette a koreográfiát. Nagyon jó a cselekmény, lehet látni, ahaogy a szereplők felnőnek, mindenkinek döntenie kell. Az ilyen filmek a Disney-re nem jellemzőek, a gyerekekre sem. Dönteni kell a fősuli, a szerelem és a barátok kérdésében. Troy és Gaby különböző fősuliba mennek (riporter mondta), erre Ness azt válaszolta, hogy erről nem árulhat el semmit, nem akar bajba kerülni emiatt. Beszélnek még ösztöndíjról is. Néhányan vmi "Junior"(vmi iesmi) ösztöndíért versengenek, de nem az fogja megkapni, akiről gondolnánk. Ness ezért az infóért súlyos árakat fizet majd (legalábbis szerinte xd). Most visszatértek abba a suliba, ahol az elsőt filmezték, de azóta a színpadot felújították, van zenekar is. Egyik nagy számuk a színpadon játszódik, pár napja vették fel. Beszélnek arról is, hogy a többi gimihez képest ez a suli nagyon tiszta és szép, a színházterme is valódi, a folyosó is ideális. Tökéletes a HSM filmezéséhez. Az első részben nem volt tanítás a suliban, most viszont igen, a gyerekek megőrülnek egy-egy közös képért, vagy autogramért. Ness tudja, hogy vannak, akik odavannak érte, mások a tényt is utálják, hogy ott van, de hát ilyen az élet, ezt kell szeretni. De ez érdekes, ez fun, és ettől csak érdekesebb lesz az egész. Ness már a HSm előtt is csinált a Disney-vel filmeket, de itt sokkal többet kell dolgozni, mint általában, de nagyon izgalmas és érdekes munka. Az a szám, amit a színpadon csnálnak, angyon ütős, az egyik legnehezebb része a filmnek. Minden csodásan néz ki, a színpadon szakadékokat lehet látni, amikor először megnézték, nagyon jól nézett ki, Ness nafgyon izgatott.



Na asszem kitettem magamért...
LL

Andi írta...

Húú, ezt nagyon izgalmas volt olvasni, köszönjük Naked linkluvor a fáradságos munkát, tényleg kitettél magadért!:)
Rettentően várom a filmet, no meg a próbákat.

xdittax írta...

Nagyon is, Drága LinkLzvor nagyon is És azthisezm ezért Mindeki kellően hálás is! Szuper vagy!:)))

Névtelen írta...

köszi mindenkinek, nagyon sok idő ment el vele, de több szempontból is megérte:
-egyrészt rájöttem, hogy milyen sokat köszönhetek Zanessának angolom fejlődése terén
-másrészt megtudtunk egy csomó spoilert
LL