2008. máj. 15.

2008: Maxim Hot 100

Sziasztok!

Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale, a híresen jó barátnők együtt ugrották fel elég magasra, s előkelő helyre a Maxim Magazin 2008-as '100 legforróbb nő' listájára!
Míg Tizzy éppen befért az első 10-be, 10. helyével, Vanessánk a 12. helyre lett besorolva! Mindkettő szép eredmény, mindkettőjük meg is érdemli, és mindkettőjüknek gratulálunk, még akkor is és ezt már csak úgy zárójelben(Vanessát előbbre tenném...minimum Őt is a 10-be).

A teljes listát ITT tudjátok megnézni, illetve innen elirányítva a top 10-be!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nesst sztem is előbbre kéne tenni, nekem vhogy szimpibb, mint Ash, egytészt a Zachy miatt(mégiscsak Link-fan vok), másrészt a zenéje közelebb áll hozzám, mint Ashé...de az a 2 hely semmit se számít, ezt ők is írták

Névtelen írta...

Sziasztok! Igazat adok linkluvor-nak. Nessánk sokkal-sokkal szebb,mint a szőkeség,de ez mit sem tesz. Mi ezt nagyon is jól tudjuk. Nagyon jó az a 12-dik hely. Nagyon nagy neveket utasított maga mögé az a picurka szép leány. Ditta a tegnapira visszatérve vettem a lapot!! Puszi. (fiatal édesanya(

Névtelen írta...

Szerintem is Vanessa magasan a leggyönyörűbb lány és gratula neki de én is jóval előrébb helyezném...., Ash kevésbé szimpi sőt!!!.... Zachary-nek természetes, hogy Vanessa mellett a helye, hiszen rettentően erőteljes Nessa egész lényének a kisugárzása gondolok itt pl.: arra, hogy látszik rajta, imádja amit csinál,(írtóra muzikális) imádja a szerelmét!:))) és így Zanessa együtt egyszerűen eszeveszetten jók!!!!
Andi

xdittax írta...

Igen, midnenkhez csatalakozok, csak én nem mertem ezt ennyire kijelenteni. Szeretem Ashley-t, az utóbbi időben megszerettem, de sosem, vagyis csak nagyritkán nézegetek külön róla szló oldalakat, csak elvétve nézegetek róla képeket, és nem tudom megmondnai miért, de nekem valóban nincs akkora kisugárzása, mint V-nek. Persze magácalragadó egyinésg lehet Ő is, de a stílusa, zeneileg és öltözködésileg is, bárhogy kicsit messzebb áll, mint Nessáé. Ráadásul szépségileg is Vant kedvelem jobban, még szép, mert benne a sok különböző vér, egy gyönyörű béjos lánnyá fonódott össze, de én sem csak ezt látom benne. Ashley-t sem a régi, sem az új - ás bocsánat a kifejezésért - nózijával nem találtam olyan szépnek, hogy megelőzze egy ilyen versenyben barátnőjét, de ezzel semmiképp nem akarom megsérteni Tizzyt, mrt örülök Neki, kell, hogy Ő is ott legyen Ness mellett, Zachy mellett!

És igen, a rangsor nálam is változott volna, mert hihetetlen szépségeket tartott maga mögött, de tudjuk és látjuk jól, megérdemeleten!:)