2008. máj. 13.

Egy újabb V magazincímlap a láthatáron!

Kénytelen vagyok megszakítani a Zanessa híreket, de szót kell ejtenem csak Nessáról is, akire megint nagyon oda figyelnek a külföldiek is, és a magazinok is, hiszen ahogy közeledik szép lassacskán 2. albumának kijövetele, egyre több magazin akar Vele és fog is interjút készíteni, s persze a hozzávaló elmaradhatatlan fotósorozatokról se feledkezzünk meg!

Most a legújabb címplapja a CosmoGirl-lel készül, ugyanis az egyik VABN olvasó, Melissa inzézett a magazinhoz egy kérdést, miszerint látható lesz e valamikor V a fedőlapon, és Susan-től azt a választ kapta, hogy határozottan igen!

Ez pedig méghozzá az augusztusi szám lesz, úgyhogy körübelül július közepére várható az újság megjelenése! Azthiszem mindenki nevében mondhaatom, hogy alig várjuk már!:)

Forrás: VABN.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

na ez mekkora déja vu!!épp 2 mp-e olvastam ezt a cikkket VABN-en!!:P
hát népszerűsítsék is Nessát mivel minden jel arra mutat, hogy ez az album naon kiri lesz!!!!!!!

xdittax írta...

Hihi!:) Akkor nem sikerült eléjük kerülni, mondjuk nem is akarok, hiszen alapvetően ők a profibbak nálam. Na de, annak tényleg kell örülni, hogy sok lesz Róla, ill. Róluk az "anyag" az elkövetkezendő hónapkokban, hetekben, de visszanézve, mióta kijött a HSM, és különösen 2007-ben, nem telt egy pár nap, és mindig érkezett Róluk valami új. Nagyon helyes, mert megérdemlik! (Ha nem rossz...×P×D)

Névtelen írta...

rosszról jut eszembe...futólag láttam az egyik antiZaces bnőmnél a bravot és képzeld csak kik vannak a címlapon: hát nem Zanessa?!
már nem is tom mit mondjak erre...egyik hónapban szidják őket, a következőbe meg kirakják a címlapra...biztos megérezék hogy többen vagyunk mint a sokeszű antifanok

xdittax írta...

Háát nem tudom, azért annyira nem nagy pálfordulás, továbbra is azt írogatják, hogy volt botrányuk meg szakítások, ami rögötn alapvetően nem igaz, szóval szerintük csakj ezek után lett boldog a kapcsolatuk, holott végig töretlen volt a távolság ellenére, ami ellentétben ahogy a Bravo írja, Zachary hibája. No comment!

Névtelen írta...

adok én nekik Zachary hibája!!!!!!!!!
bocs, az újságot nem olvastam és soha nem venném meg, annyira féleszű meg nem vok h elkérjem bnőmtől
ez akkora szánalom!!! na azér remélem ettől felkopik az álluk

xdittax írta...

Csak azokat sajnálom igazán akik kidobják rájuk a pénzük, és még ráadásul el is hiszik amiket írnak.
Zacről valahogy konkrétan azt mondták, hogy hanyagolja a kedvesét, mert mndig pasis programokat csinál a haverjaival, stb. Erre szerintem mindösze abból az egy képből következhetettek volna, ami Isle Of Man-en készült focimeccs nézetel közben. Ráadásul ott alapvetően távol volt Kedvesétől, szóval az ilyenek valóban nagyon kiakasztóak és szánalmasak. Csak tudnának jobb forrásokat találni, jobban tájékoódni, és mindig belerázódni a valóságba...

Névtelen írta...

direkt csinálják a szemétládák... na most szerencséd van, egy órával később van edzésem:))egyébként pont most léptem volna

xdittax írta...

Háát nekem sem kéne itt maradnom nagyon, tudod a tanulás. De mivel apal zenét hallgatok, még persze simán tanulás mellett is, ki nem bírnám, szóval megy a gép, akár néha ide is kukkanthatok nem?:)))

Névtelen írta...

tanulásról jut eszembe: voltam olyan béna h bennhagytam suliba a matekkönyvem és holnap nagytz-t írok...rohadt jó, nem tok tanulni...hamarabb el kell mennem h megszerezzem, nemmintha bki is elcsórná
a lépést nem úgy értettem, hanem ha normál időbe mennék edzésre, most pont úton lennék a vonathoz

xdittax írta...

Jajj, azthittem úgyértetted, épp most hagytál volna itt, ha közben nem jöttem volna meg:)))

Kérdezhetek valamit?
Mindig vonatoznod kell? Suliba, városba, edzésre, mindig?
Na és esetleg viszatudod szerezni valahogy a könyved? Csak szükséged lenne rá, mondjuk attól függ, van-e idősebb tesód, vagy esetleg a füzetedből is elég...:)

Névtelen írta...

háát suliba busszal meek, de kb 50 méterre van a megállótól a sulim, edzésre vonattal, de ott is tök közel van, bár mondjuk Újpesten, de nagyon jó a pálya és magasat ugrani csak jó pályán érdemes, meg jó edzővel:) jah és kb 10 perccel az edzés kezdése előtt indul a vonat szal 5percet mindig kések, de emiatt nem meek be fél órával korábban
éppenséggel vissza tom szerezni, anya bevisz a suliba aztán edzésre, nemrég ért haza
éppenséggel a füzetből is elég, csakhát a könyvbe ott vannak a kész pédák
de ha szerencsém lesz, azt az anyagot nem is fogják kérdezni

xdittax írta...

Hmm, magausgró vagy...Én inkább csöndben maradok. nem arról van szó, de kevésbé csípem, magam miatt persze, mert mindig a véletlenre bízom magam. De aki tudja, aki élvezi, az csak csinálja!×P;)

Egyébként pedig, biztosan szerencsés leszel és vagy!:)

Névtelen írta...

naon remélem is:S
szombaton versenyem lesz Tiszaújvárosba, úgyhogy tessék szépen drukkolni
naon szeretek ugrani, de egy idő után már idegölő, h ott bénulsz már órák óta, a léc meg mindig leesik...egyébként 145 centi a rekordom, de 150-et ugrottam már edzésen, addig viszont nem hivatalos, amíg versenyen meg nem ugrod

xdittax írta...

Természetesen, mégszép, hogy gondolok Rád!:)
Huh, már szerintem a 145 se semmi. Grt! De Te csak mindig jegyezd anemhivatalos rekordjaidat is, azok is számítanak!;)

Névtelen írta...

persze, csak az 50nel már bénulok egy ideje...úgyhogy a 7végén naon meg akarom csinálni

xdittax írta...

Hajrá! Tuti menni fog! Nincs leküzdhetetlen akadály!=]

Névtelen írta...

thanx 4 supportin me!
xoxo