2008. máj. 19.

Még több 'kéz a kézben'


Csak sajnos nem képben, de ennek is legalább annyira örülni kell, és szerintem mindenki örül is. Mert eszméletlenül aranyosak! És persze, eszméletlenül szerelmesek is!=]

A VABN forrásai ugyanis most arról számoltak be, mit is "művelt" Zanessa a HSM3 forgatásán, az elmúlt pár napban. Ők két napról beszélnek, pontos időpontot ugyan nem adtak meg, de feltételezhetjük, hogy nagyon is mostanra gondoltak.:)

-- Mindkét említett napon Zac és Vanessa kéz a kézben, és már jelmezben érkezett meg a forgatásra.
-- Ezek után jelmezeikben tartottak a lelátón egy kis falatozást. És itt nem hiszem, hogy csak a kaja lehetett mennyei...^^
-- Vanessa megvárta Zac egy jelenetének kezdetét, amikor ő már végzett a sajátjaival (szintén késő este), és közben újságot olvasott, a színészekkel beszélgetett, és meglátogatta a gyerekeket is - ráadásul látták, hogy egy kislányka haját be is fonta, ami valóban imádnivaló lehetett! Oh igen, és természetesen szintén szurkolt közben Zachy-nek is!:)))
-- Emellett Zac és Nessa 2 gyors csókot is váltott! Kórusban: Awwww!<3
-- A nap(ok) végén pedig együtt mentek vissza a furgonhoz vacsizni, persze további kézfogások kiséretében!

Igen, erre nincs más szó, mint awww, szerelem és Zanessa!<333

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most, hogy végigolvastam ezt a bejegyzésedet Ditta, eszméletlenül romantikus pillanatai lehetnek Zanessának, ami csodálatosan jó érzésekkel tölt el engem.....,de ami az első és legfontosabb,hogy főként Őket tölti el!!!!!

Andi

xdittax írta...

Tudom, miről beszélsz, mire gondolsz. Egyrészt engem is roppant boldogság fog el Tőlük, de Istenem, csak pár lopott kép....!:)

Névtelen írta...

Sztem tuti a 7végére gondoltak a 2 nappal...képet akarok!! Csak az a baj, hogy a suliba nem engedik be a fotósokat. Zanessa hangulata az enyém is xd, szóval hepi vok:)))

xdittax írta...

Igen, ez nagyon igaz mondat volt, ami az övék (hangulatok elsősorban), az vmilyen formában a miénk is!
És ez baromi jó!:)
Az persze kevésbé, hogy nincs kép, de mostanában már csak a meccsek és egyéb Salt Lake-i candidokra számíthatunk. Őket ottan egyelőre 7 lakat alatt őrzik. De majd a GMA-s videjó segít egy kicsit!:)))

Ditta×××

Névtelen írta...

jaja, de a 8 órás időkülönbség miatt várnunk kell holnap du is...tudja vki, mikor van a GMA adása?
megpróbálom lenyomozni...

Névtelen írta...

nah lenyomoztam, egy amcsi tv újság szerint ottani idő szerint 7kor van az adás az ABC csatornán, a 7 óra nálunk du 1 és még el is tart vmeddig, meg a vidit még föl is kell tenni szal sztem úgy du 5 körül lesz meg...

Névtelen írta...

szia!
hát igen nem lehet letagadni a szerelmet, és tudjuk hogy szeretik egymást!Nagyo cukik lehettek!

xdittax írta...

Igen, pontosan. Annyira-annyira aranyosak lehettek. És a GMA-s vidin is mindketten azok!:)