2008. máj. 21.

GMA részletek


Sziasztok srácok, végre beestem!xD

Hihetetlenül hosszú volt a napom, legalább annyira, mint amennyira rövid az éjszakám, s mint amennyire tegnap nagy zuhé volt(jeges) és mint amennyira, ma forróság.

Na de tudom, hogy Mindenki türelmetlen, úgyhogy csapjunk is bele a lecsóba, nézzük mi is állt a videóban, amit tegnap már Mindenki megtekinthetett. Az ABC News cikke következik. A videón Chris Connelly beszélt a szereposztással akik javában a diplomaosztásra is, és az érteségibáljukra készülnek.

"A dalai, a hangulata, a szenzációja a Disney High School Musical-jének (az 1. és a 2. is) a teljes siker jelensége volt a show bizniszben és megváltoztatta fiatal sztárjai életét - mint ahogy Zac Efron-ét is.

"Egy nap felkelsz, és hirtelen csak klassz lesz. Nem érzek másnak semmit, mint azelőtt. Nem tudom mi változott." - nyilatkozta a színész.

Ami nem változott, az a szereplők tehetsége és bajtársiassága, amiket most is Kenny Ortega rendező gyüjtött egybe.

Chris Connelly utolérte őket a forgatáson, és elsősorban a nagy eseményről, az érettségibálrók faggata a fiatalokat.

"Nekünk, nos, a báli jelenetünk van. Ez ténylegesen egy játék, amit a bálról mutatunk... Azt kell mondanom, hogy soha nem öltöztünk, ilyen szépen - majdnem nem érzik jól magukat a karakterek. De csak egyszer sikerül ezt tenned." - mondta Efron.

"Szóval, ez az én báli ruhám, és ez tollas, rózsaszín, strasszos, mókás. Igazán cool!" - mutatta be ruháját Ashley Tisdale Connelly-nek. A 22 éves színésznőből-popsztár az ellenséges Sharpey Evans szerepét játsza el.

"A kedvenc részem ebben a szerelésben, hogy amikor megfordulok, a 'Danforth 8' látszik a hátulján!" - árulta el a 19 éves Corbin Bleu, aki Chad Danforth, Troy legjobb barátja, és a Vadmacskák tagja, bőrébe bújik.

A High School Musical 3 a sorozat első része, ami már a mozivásznon fog nyitni, és a végzős diákok néhány nagy pillanatát mutatja be.

"A kölykeink felnőnek. Tudod, mi most a legidősebbek vagyunk és a jövőbe indulunk, együtt." - mondta Ortega.

"Látod a karaktereket felnőni, jobban mint bármikor is ezelőtt. Tudod, neked ott van a főiskola, kapcsolataid vannak és meg kell próbálni kiválasztani, melyik út az erősebb." - árulta el el Vanessa Hudgens, aki a filmben Gabriella Montez-t alakítja.

"Troy-nak általában mindegyik részben elég nagy döntéseket kell hoznia. És ebben a filmben látod Troyt, amint ezekkel a döntésekkel küzd...vajon, tudod, a kosárlabdát üldözi vagy a színházat. És ez elég nagy neki. Elég cool." - fűzte tovább Efron."

***

Az ABC 4 Exclusive hozzátett még egy idézetet, amiből kiderrül a 3. film abban is első lesz, hogy a 2 jó barát, Troy és Chad együtt dalol majd.
"Ez az első alkalom, amikor Troy, Zac Efron és én ténylegesen kapunk egy lehetőséget, hogy egy számot együtt csináljunk. Nem fogom elárulni azt. A meglepetés mindig a legjobb! - tette hozzá nagy bölcsen Corbin Bleu, aki a duóból, Chad-et alakítja.

***

Zac a beszélgetésben továbbá természetesen megemlíti, hogyan is telt és milyen is volt a többiekhez való felzárkózás.
"Az, hogy pár héttel később érkeztem a próbákra, rossz ötlet volt.(2x):D "Nagyon kemény volt, amíg utolértem mindenkit. Corbin a leghihetetlenebb természetes táncos, akit valaha láttam. Gondolom, Vanessának nagyon ki kellett tartania. Ő igazán koordinált. Ez kemény!"

De a többieknek is volt, ami nehéz volt.

Még mindig fáj mindenem. Mi mindnniyan eléggé bicegünk." - festette le a valóságot Vanessa Hudgens.

"Azt hiszem egy teljes méretet nőtt a lábam. Annyira megduzzadtak. Ez rossz, de mégéri!" - ismeri el Monique Coleman, alias Taylor McKenzie.

"Voltaképpen a cipők kényelmesek." - cáfolt rá Ashley Tisdale. "Bálicippelőket viseltünk, mindannyian magassarkút, és mindenki mondogatta, hogy "Aúú, fájnak a lábaim", és én erre csak annyit mondtam: "Az enyémek nagyszerűek!"".

Forrás: JustJared

***

Egyelőre nekem úgytűnik szinte mindent összeszedtem, amit feltudtam túrni. Tovább tartott, mint hittem, de remélem megelégedtek vele, és persze most is eláruljátok nekem véleményeiteket!:)

A fordítás saját! Tartsátok tiszteletben! Köszönöm!

***
EDIT:

Hál'Istennek LinkLuvor nem dolgozott mégsem annyira hiába, és volt olyan szemfüles, hogy további idézeteket talált, amiket ügyesen le is fordított nekünk. Úgyhogy befejezésül most ez jön:

"Az előző részekhez hasonlóan ezt a részt sem Hollywoodban forgatták, hanem egy valódi középsuliban: a Salt Lake City beli East High School-ban.
Még a forgatás utolsó napján is, június végén, a keserédes búcsú idején, vitathatatlan lesz az öröm, hogy elkészült még egy rész és a megállásra semmi jel nem mutat.
"Nagyon belelkesültünk. A forgatás elején lehet is látni, mindenki sikítozott „Whooo! Hooo! Yeah!” Mint a sikítás! Egyszerűen fel vagyunk dobva!" - mondta Hudgens.
"De az, hogy visszajöttem Utah-ba és találkoztam a barátaimmal olyan, mint egy valóra vált álom. Az első nap felhívtam a szüleimet és azt mondtam ”Úgy érzem magam, mint aki nyaral” … tényleg barátok vagyunk és ez nagyon jó!" - nyilatkozta Efron."

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

OOohh annyira jó hogy ezt lefordítottat nekünk..

Köszi Ditta!! :D

xdittax írta...

Én köszönöm Neked, kedves ismeretlen, hogy külön megköszönöd nekem!
Oh, és csak tudd, nagyon szívesen teszem!:)

Ditta×××