2008. máj. 6.

Plusz 1 V-koncert!

Sziasztok!

Sietek, mert nemsokára indulnom kell a suliba! Nem csodálom ha most meglepődtetek, hiszen bár gimis vagyok, és ilyenkor érettségi szünet tombol (az érettségizők valamilyen szempontból káráa, hajár Kitti!<3), nekünk nem adják meg szünetnek, hanem déután tartanak meg 5 órát, rövidítve(30 perc) - így ki lehet bírni.
Na szóval gyorsan tudatni akartam Veletek, hogy az amcsik még egy helyszínen tombolhatnak majd Baby V(és Corbin) dalaira méghozzá augusztus végén, 28-án!


Így újra összesítve nézzük a koncert időpontokat:


Augusztus 2. - Lousiana; Blue Bayou/Dixie Landin’ Park
Augusztus 5. - Wisconsin; State Fair (Corbin Bleu énekel majd előtte)
Augusztus 8. - Jackson MI; Jackson County Fair(Roony nyitja meg)
Augusztus 10. - West Virginia; State Fair (itt pedig Jordan Pruitt)
Augusztus 14. - Iowa; State Fair (Corbin Bleu-val)
Augusztus 15. - Louisville, KY; Freedom Hall
Augusztzs 16. - Springfield, IL; Illinois State Fair
Augusztus 18. - Pennsylvania; Crawford County Fair
Augusztus 22. - California; State Fair
Augusztus 23. - Oregon; State Fair
Augusztus 27. - New York; State Fair (Jordan Pruitttal,Drew Seeleyvel&Corbin Bleuval)
Augusztus 28. - Canfield OH; Canfield Fair (itt is Corbin Bleu-val)

20 megjegyzés:

Névtelen írta...

jó az amcsiknak!!!! 12 koncert...irigylem őket...jó sulit!!!!:P nah jó, ez önellentmondás merhogy a suli alapból nem lehet jó...nekem még a holnap is szünet:P

xdittax írta...

Tudom, hogy ilyenkor még a legtöbb helyen szünet tombol holnap is, hiszen addig le megy a 3 kötelező érettségi. Szóval mázlisták vagytok! De tavaly én is az volt!:)
De most se volt rossz, najó a legjobb se, dehát a barátnék:D

12 bizony. De biztos lesz több is. Betelnek az üres napok szép lassan. Csak pár fog szünet lenni. Szóval szegény Nessa - a sok utazás miatt. De a lelkes rajongók - és itt most sajnos nem mi - kárpótolják!:)

Még egy megjegyzés: a suli is lehet jó!=)

Névtelen írta...

lehet jó, de csak ritkán...és ezt nem a hamis bnőim miatt mondom mer szerencsére nem hozzák fel gyakran a témát...de gyakorlatilag nincs olyan tanárom aki nem akarna állandóan szemétkedni vmi miatt...pl itt ez a szünet...5 dogát írok utána!!!!
jah és te is 9.-es vagy, nem? adatlapod erre engedett következtetni...
annyira kimennék nyáron LA-be!!!vagy vmelyik koncertre...v bárhova ahol lehet találkozni Zanessával...

xdittax írta...

Igen 9.es vagyok. De olyat nem mondok, hogy tapintatlanok a tanárok, meg tudom érteni a tanárokat, mégha hüjének is naivnak is néznek ezért mások. Persze kivételek vannak, mint minden másban. ill. egyet kivivé: Mindenki szeretne találkozni egyszer életében Zanessával! Csak én még nem tudom hogyan is, mikor is, hol is...xD Te hogyan képzelnéd?×P

Névtelen írta...

háát vhogy kijutnék vmeik film premierjére...annyira nincs konkrét elképzelésem...vagy pedig, összefutnék velük az utcán (márciusba voltam Angliába csak Devon megyébe, ami "kicsit" messze van az Isle of Man-től)
de én komolyan reménykedem hogy legalább az egyikükkel találkozhazok vmikor...
a tanárokkal kapcsolatban meg nézd meg a másik bejegyzésem...azér mindennek van határa

Névtelen írta...

láttátok azt a videót a VABN-en ahol egy pillanatra Zacet és Nessát mutatják, hogy megfogják egymás kezét??:D annyira édes..mégha rövid is..:P:))

Névtelen írta...

szia!
szegény nessának sok koncija lesz ,jól elfáradhat...
nagyon szerencsés lehet az aki kijut erre.

xdittax írta...

Összefutnék velük az utcán...ez lenne a legjobb!xD De valamikor én is fogok velük! Muszáj! Ennek így kell lennie=]

Kedves Névtelen!
Annyira, de anniyra igazad van! Bár engem jobban zavar náladnál, hogy oly' rövdi...:D:(

Akkor sokan lesznek nagyon szerencsések. Mert nagy lesz a kereslet a koncertekre, ez egyszermár biztos!

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

igen, sztem is, én nem bírom a sikítozó fanokat-te hogy vagy ezzel?
meg Zachy se bírja (merhát a természet törvényei szerint sikítozni miatta szoktak)
szal ha talizhatnék velük az utcán és épp nem rohannának vhova, az maga lenne a menyország...

xdittax írta...

"...merhát a természet törvényei szerint sikítozni miatta szoktak..." Hát ez lol!xDDD

De azért tudni lehet, hogy Vanessáért is odavannak a férfirajongók, de a tinilányok persze Zacért epekednek el világos. Csak teljesen máshogy, mint ahogy az én lelkemnek elfogadható lenne. Mára már kinőttem az ilyen, és talán soha nem is volt, buta szokásokat, és megszállottságokat. Bár megszállott még ma is vagyok, nem is tagadom, de nem olyan "csitris" értelemben, és bocsánat a kifejezésért.

Egy egész délután, vagy nap, és beszélgethetnék velük az élet dolgairól, a világról, bérmilyen témában meghallgathatnáma véleményüket, bármilyen kérdésben, összehasonlítgathatnám az enyémekkel,és rájöhetnék arra, hogy valóban annyi-e a közös bennünk, mint amennyire gondolok!:D

Névtelen írta...

igen, egyetértünk eme kérdésben, ezeket a sikítozó ribiket Zac csak a külseje miatt érdekli, valójában asse tudják, hogy őt magát mi érdekli...és Zac asszem az IMben meg is mondta világosan, hogy az ilyeneket azonnal kidobná, mint macskát szarni (na jó, a hasonlat tőlem származott)

xdittax írta...

Na jó, azért az IM-et messze lehet mellőzni. Amit abban Zac szájából olvashatsz, mind kamu. Esetleg van egy kicsi köze a valósághoz. esetleg egy külföldi interjú nagyvonalú fordítása. És ismétlem: esetleg.

De alapvetően igazd van; Zac se szereti, mármint nem az hogy nem szereti, csak megriad az ilyen rajongóitól, de tudjuk másrészről, hogy Ő mennyire szereti boldoggá tenni a rajonóit. Hiába, nemes lélek!×)

Névtelen írta...

mi, a múltkor tök Zanessa style-os volt az egész újság...ezt a jó szokást persze nem tartják...és Zachary képe oltárian szexi volt...de ezt nem abban olvastam
és ezt Zac már naon sokszor mondta, h ezzel nem tud mit kezdeni
igen, nemes lélek...gondoljunk csak szegény angol kisfiúra (RIP)

xdittax írta...

Igen, majdnem az első olyan szám, amiben nem kritizálzák Őket. Na jó, most nagyon elferdítem, de akkor is. nem bírom a magyar lapokat. Pedig az IMet még járatjuk is itthon...Kicsit ellentmondásos?!

Névtelen írta...

visszajöttem!!!!!!
közel 2 órás vonatutamon mindent bemagoltam amit csak lehet, szóval most kb 1 óráig ráérek!!!!!!
szal, hát igen, ellentmondásos:)))
az viszont dühít h a magyar újságok ezzel etetik az embereket, főleg a bravo :((

xdittax írta...

Huh a bravo-ról már nem is tudok mit mondnai., Annyiszor kiakasztott, hogy már az feldühít néha, amikor valaki megemlíti.:D Aztán veszek egy nagy levegőt és röhögök egy jót. És mikor a suliban a kezembe került egy száma, átlapozom és akkor si nevetek egy nagyot. Mert ezt így kell csinálni! vagy sehogy!;) Vagy nincs igazam?

Névtelen írta...

jó, engem főleg azér idegesít mer a drágalátos bnőim ezt a szennyet olvassák, ahhoz már nincs agyuk h esetleg eredeti amcsi lapokat nézzenek
de a Bravo-n már télleg csak röhögni lehet, vagy sírni, h mien szánalmas

xdittax írta...

De vannak akik nem olyan jók angolból, mint Te!×P

Névtelen írta...

öh, ugyanabba a suliba járunk, sőt ugyanabba az osztályba és mingyáőr vége a nyelvi előkészítő évnek...heti 12 óra alatt csak ragadt rájuk vmi
másoknak erre nincs lehetőségük, mégis jobbak náluk

xdittax írta...

Akkor viszont elfecsérlik a tehetségüket és a lehetőségüket, magukra vessenek. Ilyen emberkék mindenhol vannak és lesznek. Csak nehezen lehet jobb belátásra bírni őket.

Amúgy most a Bravo elején zanessa domborít, távolról kifigyeltem. Majd lehet lesz alkalmam elolvasni, mit is írnak már előre kíváncsian várom, aztán meg elvetem.:)

Pusza: Ditta×××