2008. máj. 4.

Glamour - Az évszak 6 legimádnivalóbb partyruhája

És ezeket ki mutatja be?
Nem más, mint

Vanessa Hudgens!






Supercute nem??? De az. A javából. És mindegyik. Bár nekem különösen az első 3 kép ruhái és Vanessái a legnyerőbbek, ezek a kedvenceim. És különösöen örülök annak, hogy nagyobb márkák, mint például Gucci vagy Marc by Marc Jacobs ruhákat is láthatunk rajta, de a lényeg úgyis az, hogy hogyan viseli Vanessa, nem pedig az, hogy nagynév-e az amibe "beburkolózik", és általáb "jólviseli".:D A kiegészítők számomra egytől egyig tökéletesek, különösen a gyűrűk és a cipők - azokat egyszerűen imádom! Igen, jól gondoljátok, a cipők a gyengéim... meg az ékszerek. És nos...a ruhák is!xDxP - a frizurái is mind nagyon megkapóak. Egyedül a sárga ruhácskáért nem vagy elragadtatva túlzott mértékben, ezzel alapvetően az a gond, hogy mindenkin egy kicsikét előnytelenül áll, ez vonatkozik Jennifer Love Hewitt-re is, aki egy díjátadón viselte. Illetve azon a rózsaszínapróruhás képen Ness egy kicsit olyan, mintha a feje csak úgy oda lenne vágva, de igazándiból fölösleges kritizálnom, mert összeségében igenis, nagyon-nagyon tetszik a Glamour magazin fotósorozata a mi Baby V-nkről!:D És hogy mit is írnak?

""Jól szórakozom a divattal!"


Ő lehet a gimnáziumban, de Vanessa Hudgens a stílusban már mesterfokozaton áll.

A Disney jelenségben, a High School Muscalben kezdte, e hónapban jelenik meg 2. szólóalbuma, és munkatársával, a szívtipró Zac Efron-nal randizik.(2 Brangelina)
De honnan tudtuk, hogy Vanessa Hudgens igazán nagy sztár? Amikor az elmúlt év Halloweenjekor a fiatal rajongók légiói öltöztek a HSM karaktereként, Gabriellának. "Néhány lány közeledett hozzám és azt mondták: Én vagyok te!" - mondja Hudgens nevetve. De a kosztüm(a piros spagetti-pántos-ruha) és Gabriella különben pedáns stílusa igazán a legmesszibb dolog a színésznő laza stíulástól, azaz a hosszú bohém szoknyáktól és farmerektől. Miközben elismeri, hogy ő egy "Christian Louboutin őrült", Hudgens még az újdonsült sikerével is esküszi azt, hogy nem fog egy márkasznobbá válni. Bizonyíték: Az aktuális megszállottsága a mérsékelten árazott Free People sorozat. "Ha valami cool és menő, és szeretem azt, nem számít mennyibe kerül" - mondja. Nézzünk a kedvenc stílusikonjara, Mary-Kate Olsen-re, Victoria Beckham-re és Nicole Richie-re, akik "jól szórakoznak a divattal", Hudgens jobban szereti a hangulata alapján összerakni magát. Tehát egy olyan nagyszerű ruhában mint az, amit épp itt visel, hogy érzi magát? "Feministának és épp-szexinek, amilyennek egy lánynak lennie kellene!""


Credit: VABN.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!Már régóta olvasgatom a blogot és bevallom őszintén angyn tetszik.Azt szeretném kérdezni,hoyg lehetne-e egy LINK CSERÉNK.
Címem:WWW.ZA-NESSA.EOLDAL.HU

*_* BaBy-V

xdittax írta...

Szia BaBy-V!

Köszönöm, örülök, hogy tetszik!
Természetesen lehet róla szó, már meg is történt énáltalam.
Sok sikert kívánok a friss oldaladhoz, hajrá!:)
Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia!Köszi és már Te is kint vagy nálam.Neked is további sok sikert.=)
*-* BaBy-V

Névtelen írta...

tök jók a ruhák!!! nekem főleg az első kettő tetszik...

xdittax írta...

Igen, igen, tök jók a ruhák!:)
Nekem meg inkább a 2. és a 3. a favoritom, de az első azért is tetszik, hogy végre ez a most nagyon meghatározó stílusú Gucci ruhát is magára vehettte. Bár a felsőrészével nem vagyok nagyon megelégedve, kétségtelenül nagyon jól mutat Vanessán! De a többi is;)

És BaBy-V, köszi Neked!<3

Névtelen írta...

szia!
igen-igen nekem is nagyon tetszenek,de igazad van, az eyik rózsaszín ruhás képnész olyan mintha a feje bele lenne vágva.
(a haján látszik egy kicsit)
na pux

xdittax írta...

De igazándiból viszont már többszöri közelebbről való megnézetel után már nem is annira olyan hatású. egyszerűen csak furi. De a Vanessás-Gabriellás póz azért ott van!:)