2008. máj. 11.

Cutest Couple & Best Film


A foggalmamsincsmlyennyelvű(nem tudok rájönni, egyszerűen csak tippelgetni tudok) Hitkrant Magazin díjait is kiosztották, és hasonlóan a Bravo Magazinéhoz, itt is 2 díjat zsebeltek be Zacharyék.
A HSM2 a 'Legjobb film' kategóriában nyert, míg Zac és Vanessa, azaz Zanessa a 'Leghelyesebb pár' kategóriájában tarolt és gazdagodott díjjal, lehet, hogy elfogultan mondom ezt, de megérdemelten! De javítsatok ki, ha tévedek...*csalafinta mosoly*

Forrás: ZacEfron.nl.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia!
hát igen megérdemlik,és én is rájuk "szavaztam"volna.

Névtelen írta...

Egyértelmű, hogy megérdemli Zanessa ezt a díjat!:)<3 Már a pillantásuk is maga a nagybetűs SZERELEM! És én is csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz!:)
*Nóri*

Névtelen írta...

OoooMmmmmGggg!!!....... Ditta,
Vigyázz, mert, ha azt meglátod a VABN-on vagy a JJ-n amit én már láttam, sikítani fogsz.. és persze simán elolvadsz, ahogy én is.:)))))
Siess megnézni Őket!:)))))Imádnivaló ZANESSA:)))))
Andi

Névtelen írta...

Egyet értek Andival!Ennél szebb reggeli meglepetést...még jó, hogy nem volt ithon senki!:D

Szerintem más megse érdemelte volna ezt a díjat!Ahogy Nóri is mondta, már a pillantásuk... És a mai képek is bizonyítotték, hogy Ők a lgszebb pár!:)

Névtelen írta...

Örülök Taki, hogy egyetértesz velem!:)
*Nóri*

xdittax írta...

Mindenkihez csatlakozok, és igaz, hogy akkor én Mindenkinél később láttam meg a tegnapi képeket, azért nem bújkál bennem az irigység, mert Istenem, eszeveszett boldog vagyok!:))))))))

Névtelen írta...

Azt elhiszem Ditta,
üdv. a fedélzeten és mindent bele..:))))
( azért én nem akarlak ám sürgetni,olvadozz nyugodtan én még most is ezt teszem, de jó, hogy itt vagy :))))))
Andi

xdittax írta...

Nem baj ha sürgettek, érthető is, de a képeknek valóban lehet örülni néélkülem is. É sajnos csak most kezdem el úgy istenigazából bújni őket és tanulmányozni, de azért nem kell sajnálni. Csak elment az idő a reggelis fordítással. De örömmel tettem, ha sokatok örömét leli majd benne!;)

Pussz: Ditta×××