2008. máj. 21.

High School Musical Mánia


Az Extra TV is "kiszedett" pár információt a HSM filmek szereplőiből, akik immáron a 3 részt forgatják Utah államban!

Kiderült, hogy a bál estéje Midnenki számára különleges lesz, és mostmár Chad és Taylor - akiket Corbin Bleu és Monique Coleman testesít meg - is romatikázhat. Ugyanis Corbin beismerte, "Együtt megyünk a bálra".

Most még gyorsan tisztázzuk, ami esetleg nem világos. Saját értelmezésem szerint, és remélem nem őrültség, hogy az amcsi cikkekben említett 'prom scene', a bál jelenetet takarja. Úgy gondolom, ez a végzősök érettségi bálja, ehhez nálunk a szalagozó illik, ill. az azután szokásos party. Mivel ez nem egyértelmű, így van aki ezt gondolja, van aki azt,de én eddig is és eztán is mindig így fogom fordítani, ugyanis ez a ruhák és a történet miatt nagyon is reális, és mivel azzal együtt is emlegetni szokták, ami rengeteg tengertúli tinivígjátékból ismerős, itt szokták kihirdetni a bálkirálynőt és a bárherceget/királyt, amire tudjuk jól, hogy komoly küzdelem fog zajlani az East Gimiben. De reméljük egy rucinak se esik bántódása!;)

Nos ennyi volt, csak amit tisztázni akartam, de javítsatok ki, ha tévedek!
És most ugorjunk vissza a cikkhez!:)

Ez az előbb emlegetett fontos est Vanessa Hudgens-nek is különösen fontos!
Ugyanis Neki ez az első tapasztalata a gimnáziumi tánccal!
"Mindig magántanuló voltam otthon, úgyhogy soha nem tudtam a saját érettségi partymra menni, mert soha nem jártam egy tényleges iskolába. - nyilatkozta, s hozzátette, ez lesz hát az övé!

A szívtipró Efron a HSM3 táncjeleneteiről beszélt, ami most sokkal nagyobb, jobb és nehezebb, mint ezelőtt! "A táncok most irányíthatlanok" - mondta el. "Olyan helyeken is fáj ezmiatt, amikről nem is tudtam!"

Természetesen a rajongók azt is tudni akarják, hogy lesz-e 4-es számú High School Musical! Zachy pedig erről kétes választ adott...
"Ez nekünk az utolsó részünk - jelenleg" - tette hozzá még.

Forrás: Extra TV.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Háth én mindig le vagyok maradva hozzád képest a friss infókról.. :D Te mennyi időt töltesz blogolással, meg fordítással? :D Mikorra hazaérkezek a suliból már rég vannak új bejegyzések, olvasni is alig győzöm. :) Naprakész, hiteles, és tökéletes! Ez jellemzi a te blogodat. És mind látom, tényleg érdekel, és nagyon szereted Zanessáékat, mint mindenki aki erre az oldalra jár. Nagyon ügyes vagy, csak így tovább! :) (Valahogy az a sejtésem, hogy kb egykorúak lehetünk..te is középiskolába jársz? Ha nem akkro bocsi, de ezt muszáj megkérdeznem. :D) Pussza és sok sikert a továbbiakban!

Névtelen írta...

Hát helló mindenkinek. Nagyon sok infót kaptunk a készülő filmről.Édesek a srácok,lányok. Nagy izgalommal várom már a premiert. A hangulat ,mint látszik fergeteges. Vadmacskáink ismételten nagy buliba kezdtek!(f.é.)

xdittax írta...

Szia Bettykee!:)

Első kérdésedre a válaszom csak az lenne:ööö és átugornám, de igazándiból nem tudom. Ez változó. csak annyira fontos nekem ez az egész, és Ti, hogy nem is bírnám ki, hogy amint hazavágódok a suliból ne üljek a gépem elé. A legutóbbi fordítás 1 órámba telett, amit viszont ennél abejegyzésnél láthatottok jóval kevesebbe. Nem tagadom, hogy túl sokat vagyok itt, vagyis a gépnél, de tudom hol a határ, és ki lehet innen is robbantani. és persze megtalálom az egyensúlyt a suli, a különelfoglaltságok, a barátok, a család és a blog között. Szerencsére kijelenthetem, és higgyétek el ezt nem beképzeltségből mondom, csak reálisn nézve is meg vagyok azzal elégedve, hogy gogyan teljesítek akármiből akárhol, úgyhogy van egyensúly a dolgok között.:)
És a másik kérdésedre a válaszom, valóban középsulis vagyok, immáron 3. éve, de ne tévesszen meg, csak már 7. óta gimis vagyok. Szóval most taposom a 9.et. Na, mennyi köztünk a korkülönbség?:)

Köszönök minden szép szót, tudod, örülök, hogy megbízol bennem, vagyis a blogomban, és ez a legnagyobb elismerés amit kaphatok! Köszönöm, tényleg, igazán köszönöm!:)

Pussz: Ditta×××

F.É. Te hihetetlen vagy! :)
És persze ahogy Te is céloztál rá, a Vadmacskáink is!;)

Pusszi Neked!

Névtelen írta...

ez vicces..."olyan helyeken is fáj emiatt amikről nem is tudtam"
LL

xdittax írta...

Tudom, ezen én is pörögtem egy jót, de hogy mire is gondolt...xD