2008. máj. 22.

A Utah-i kormányzónál


Halihó!

A Wildcats majdnem teljes szereposztása, persze Kenny-vel is kiegészülve, ellátogatott a Utah-i kormányzóhoz, megszakítva szorgalmas munkájukat!;)
Azonban egyikük, igen-igen hiányozhat a képkeről, gyorsan feltűnhet kedvenc párosunk rajongóinak, hogy nincs ott a csapatkapitány, hogy átölelje Kedvesét.
S hogyan lehetséges is ez?

Nem oly' bonyolult reá a válasz, ugyanis ezt a vizitet a gárda még április 9-én tette, és jóltudjuk, hogy ekkor még Zachy Angliában foglalatoskodott egy másik filmjével. Úgyhogy elnézzük Neki a mulasztást! Igaz?:)



Forrás: Miss Vanessa.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta! Találtam egy számunkra nagyon jó blogot, amiről még érdekes dolgokat lehet megtudni a HSM3-ról Íme: http://www.hsm3gnews.blogspot.com/
Remélem tudtam segíteni.
Egy új olvasód.

Névtelen írta...

Hahó! Aranyos ez a kép is. De ahogy nézem a Disney újabb leendő produkcióját vélem magam előtt látni. Látom az öreg,és mindig igazságos nagy királyt. Gyermekeit, kik kissé többen vannak,mint a megszokott felállás.4 fiú, és 5 leány. Látok meg két unokát is. Szóval ők mind elmentek a szomszéd királyhoz,hogy tiszteletüket tegyék nála. Ettek,ittak,jól mulattak.The End (kissé szórakozott vagyok,remélem nem haragszotok meg rám) A délceg lovagot majdnem ki felejtettem:Ő egy hétpróbás viadalra volt hivatalos az üveg hegyhez,így felpattant lovára,és elnyargalt.(f.é.) Puszi Ditta.

xdittax írta...

Szia Kedves Új Olvasóm, köszöntelek itt! És persze rögtön meg is köszönöm, amiért felhívtad a figyelmemet erre a blogra, megérte, bár én is épp többek között ezeket az infókat osztottam meg Veletek a VABN-ről. A videók pedig hamarosan ide is érkeznek!:)

Kösszi, pusszi: Ditta×××

xdittax írta...

Kitérdekel, ha szórakozott vagy F.É., ha egyáltalán az vagy, mert ez a mese bizony engem akarva-akaratlanul, de nagyon is megfogott!;)))

Névtelen írta...

Köszönöm!:) Olvastam egy kicsit a régebbi bejegyzése között és a megjegyzések között is! Látszik, hogy mennyire szeretik az ide járók a blogot, Téged és Zanessa-t. Ami persze nem is csoda, hiszen tényleg kifogástalan munkát végzel.
Az is látszik, hogy (enyhén szólva) nagyon szereted Zanessa-t. Ami persze szintén nem csoda, hisz ritka a náluk tökéletesebb pár, ráadásul a szerelem csak úgy sugárzik belőlük.
Láttam én is, csak gondoltam esetleg később még lesznek számunkra ismeretlen dolgok a blogon...:)
További sok sikert és még több (rendszeres) olvasót kívánok!

xdittax írta...

Jajj, nagyon édes vagy, és most nem túlzok!:)

Annyira jólesik szavaidat olvasni, ahogy leírod, és még el is hiszem Neked, hogy vannak, akik megvannak elégedve a bloggal.
Az tényleg nem kétésges, hogy itt Mindenki mennyire odavan Zanessáért, érthetően, és a leghatározottabban én is közéjük tartozom, ez valóban nem lehet vitás! És most végre Te is megérkeztél! Ennek pedig mégjobban örülök!:)

Várni foglak itt még,;)
pussz: Ditta×××

Andi írta...

Tudjuk és elfogadjuk, hogy ezen a képen még nem lehetett rajta Zac.....éppen ezért hiányzik!!!!