2008. máj. 6.

Pár apróság

Pár apróság úgy bizony a nap végére.

Már egy pár nappal ezelőtt, kiderült, hogy Baby V - és most lopok:P - ördögien jó dala, a Sneakernight 25.-ről a 20. helyre érkezett a Disney Radio TOP 30-ban. Hogy még előbbre jusson, Ti is kérhetitek a dalt IDE kattintva! Én már megtettem egy párszor!:)

*Nóri* szólt, és utána is jártam, hogy az előbb említett Vanessánk a német Bravo Otto díjátadó gálán (amin egyébként Wentworth Miller is megjelent - vagyúgy, ez nem tartozik ide...xD - is bezsebelt egy díjat, a TV Actress kategóriában. Ezúton gartulálok Neki, és Kedvesének is, mert Ő pedig a Nessa által megnyert díj párját nyerte el, ugyebár a TV Actor kategóriában.

Hogy maradjunk a díjátadóknál az már régebben kideült, hogy az idén június 1-ján rendezik meg az MTV Movie Awards-ot, amire sajnos még a HSM3 nem esélyes, de egyik főszereplője és eme blog szintén egyik főszereplője, Zachy is jelölt, a Breakthrough Performence(=áttörő előadás) kategóriában a Hajlakkal, olyan alakítások mellett, mint például színész és munkatársa, Nikki Blonsky mellet. (szintén Hajlakk) Szavazni rá ITT lehet! Kapcsoljunk rá!

Végezetül pedig figyelmetekbe ajánlok egy Ashley Tisdale-s galériát, vizsgáljátok át, mert felbukkan benne pár eddig nem látott kép (valamilyen szinten) Zashley-ről és Vashley-ről is a HSM3 konferenciáról! Főleg a vége felé.(2.-3. oldal) Katt IDE!

Most pedig zárom soraimat, szép éjszakát Mindenkinek!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

naigen amikor ezt olvastam a VABN-n, rögtön rohantam szavazni Linkre:)))
LinkLuvor-ként ez szinte kötelességem :)))

Névtelen írta...

szia ditta szavaztam zac-re
lenne egy kérésem van egy olyan kategoria az MTV-n , hogy a legjobb gonosz dij és ott van egy név hogy Topher Grace én imádom ö is az egyik kedvenc szinészem ha nem tul nagy kérés szavaznál rá is
nagyon jo lenne ha nyerne
elöre is köszönöm további szép napot puszi Laura
ui:igaz hogy ashley szakitott jared-del?

xdittax írta...

Háát én is elvártam volna Tőled!×D

Jajj Laura, hát persze szívesen teljesítettem kérésed, merthát nem tart semmibe, pedig be kell vallanom nem is láttam már ezt a részt...:$
De én pedig cserébe köszönöm a Zachyre való voksodat!:)

Az utolsó kérésedre a választ pontosan nem tudom megválaszolni, mert ez kétes, és sokan bezavarnak. De egyelőre a hivatalos állás szerint nem. Jared bandájával készítettek egy interjút és ebben elmondja az egyik tag, hogy mind az öten szinglik. Szóval ebből az jönne le, hogy már valóban nem egy pár Jashley, de utána megint előkerült egy annál frisebb vidi, és abban pedig már azt mondják el, hogy még mindig dúl a love! Nem tudom, én csak reménykedek! És talán sikeresen.:)

Pusszi: Ditta×××