2008. máj. 4.

V&Z hírek

Ez lehet nekünk megint nem egy nagy e×tra, de büszkék lehetünk Nessre, mert megint egy újabb koncertidőpontjával lettünk gazdagabbak!(aug.16.)
Így mostmár az biztos, hogy Vanessa 11× biztos fel fog lépni az USA-ban. Nézzük meg újra, hol és mikor is:
Augusztus 2. - Lousiana; Blue Bayou/Dixie Landin’ Park
Augusztus 5. - Wisconsin; State Fair (Corbin Bleu énekel majd előtte)
Augusztus 8. - Jackson MI; Jackson County Fair(Roony nyitja meg)
Augusztus 10. - West Virginia; State Fair (itt pedig Jordan Pruitt)
Augusztus 14. - Iowa; State Fair (Corbin Bleu-val)
Augusztus 15. - Louisville, KY; Freedom Hall
Augusztzs 16. - Springfield, IL; Illinois State Fair
Augusztus 18. - Pennsylvania; Crawford County Fair
Augusztus 22. - California; State Fair
Augusztus 23. - Oregon; State Fair
Augusztus 27. - New York; State Fair (Jordan Pruitt-tal,Drew Seeley-vel&Corbin Bleu-val)

Forrás: VABN


A Zacet érintő hír azonban sajnos kissé szomorúbb. Mér régebben beszámoltam, hogy a Just Jared szerint a '17 Again' még ez év augusztus 15-én kerülne az amerikai mozikba, de most úgy néz ki a VABN jelentése szerint, hogy ez megint eltolódhat méghozzá 2009-re!
Ez pedig nagyon-nagyon hosszú időt jelent, szerintem Mindenkinek.
Igaz én azon gondolkoztam, ha még a nyáron kéne reklámoznia Zachynek a filmet, kevesebb ideje maradna mondjuk eljárogatnia V koncertejeire.XP Viccet félretéve, mindketten elfoglaltak lennének, és az is közbe jöhetne, hogy Vanessa nem tudna megjelenne kedvese filmjének premierjén. Ez pedig nagyon remélem, hogy nem történhet meg! Szóval csak kitartóan várjuk egy hvatalos időpontra, ha meglesz, én azonnal hozni fogom!

Forrás: VABN

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem szuper lesz Vani valamennyi koncertje...., én már az új albumot nagyon várom.
Ditta, szerinted volt Zac, Vani koncertjén? Remélem igen és még lesz is; láttam néhány koncert felvételt a you tube-on , hát igen-igen szédítően néz ki Vani... , az egyik kedvencem a Let's Dance.. koncert változata.....

Névtelen írta...

omg ez komoly???!!!
nem tok 2009-ig várni!!!! sztem attól hogy még a nyáron kijön a film Zac még nyugodtan elmehet Nessa koncertjeire...azér az összesre nem kell (ha amcsi lennék nyilván nem ezt mondanám), de akkor is nagyon várom azt a filmet!!!! csak reménykedni tok h meggondolják magukat...végül is sztem egy kétórás film többet jelent mint hogy több v kevesebb kép lesz róluk

Névtelen írta...

Egyet kell értenem linkluvorral.Nem tudok várni addig!Tudtommal nyáron fogják elkezdeni forgatni a Footloose-t.Lehet,hogy az miatt tolták el?!Én addig nem tudok várni!"szomorú fej"
Viszont Nessanak örülök!:D

xdittax írta...

én se tudom hogy akarják-e ezt, nem értek túl sokat a filmesszakmához, de már jó régóta befekjezték a forgatást, és az utómunkálatok se tarthatnak 2009-ig. Ez maga a pokol. De lehet, sőt biztos figyelemebe veszik a színészek, és nemcsak Zac időbeosztását.

És hogy volt-e? Kitudja?! ha valaha is volt, akkor nagyon ügyesen csinálta, de arra szívesen tippelnék, hogy Vanessa tartott Neki privát showműsort.xD

Pusszi: Ditta×××

Névtelen írta...

ahogy mondod, Ditta, maga a pokol...privát showműsort meg tuti tartott sztem xd:P
de akkor is: fél Amerika erre a filmre meg a MAOW-ra vár, ezt nem csinálhatják!!!!!!Nessa koncetjei meg Zac nélkül is tömve lesznek, meg sztem a kettő nem zárja ki egymást...annyira idegesít!!!!
csak abban reménykedek h holnap a JJ megírja, h ez kacsa volt...mivel ők erről még nem nyilatkoztak

xdittax írta...

Háát nem tudom, inkább valamilyen filmes portálra kéne támaszkodnunk, mondjuk az IMDb-re. Nem tudom, szerintem csak az amit tenni tudunk, hogy várunk, és kevésbé idegeskedünk...