2008. máj. 25.

"Az album határozottan kifinomult!"


Úgy néz ki, az EW többet is közölt Vanessa Identified-járól, mint amennyi eddig felkerült a netre. De most hála újracsak a VABN-nek, további részleteket is olvashatunk a magazinbó Hudgens kisasszony 2. szólóalbumáról!

"[Az album] határozottan kifinomult" - nyilatkozta Nessa. "De szintén menő és mókás, valami, amit szeretnék, szeretek hallgatni."

Az Entertainment Weekly 3 dalt "elemzett", vaygis inkább elemeztetett Nesssel a 12 számot tartalmazó albumról.

Sneakernight - az album első singelje "egy mókás dal a barátnőiddel való lógásról és az edzőcipőviselésről" - kommentálta Hudgens, aki nem járatlan a a vörösszőnyeges tűsarkúk világában. "Amikor láttam a videót, azt mondtam: 'Nem tudom elhinni, hogy először hordok edzőcipőket egy videoklipben!' Ez döbbenetes volt!"

First Bad Habit(=Első rossz szokás) - Hudgens Dr. Luke producert (Kelly Clarkson, Pink) sorozta be ebbe a pimasz himnuszba, ami azt az érzést foglalja magába, "amikor annyira szeretnél egy ölelést, de tudod ő egy igazi s*ggfej." Ez azt jelentené hogy van egy senkiházi, bármilyen más különös ember az életében? "Ez nem történt meg velem, de a barátaim közül sokan mentek keresztül ilyen sz*rságokon.

Gone With the Wind - "And now I’m standing my ground/And who I am/For that I’m proud" (="És most a földemen állok/és aki én vagyok/azért(arra) én büszke vagyok") jelenti ki ebben balladában Vanessa, ami tavalyi botrányára utal, s reagál vissza. "A dal alapvetően azt jelenti: Sokkal többet tudok, és a szégyenlőség és a naivitás eltűnik a széllel."

[Ne haragudjatok légyszi nagyon rám, tudom, a FBH-nál kissé értelmetlen és zagyvaság az egész, de mivel alapvetően nem tudom mit jelent az, hogy A-Hole(ami egyébként nagy érdeklődsét keltett fel a commentelőkben), nem sok mindenből tudok kiindulni. Majd igyekszek rájönni és korrigálni! Bár körülírni talán körül tudnám, mit jelent...]
*Javítva, köszi a segítséget! A tippem valami ehhez hasonló volt, de jól jött, hogy kisegítettetek! Pussz!:)

Forrás: Just Jared.

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

ajjdekíváncsi vok már arra az albumra...
megnézem Jaredéknél, mit akartak az FBH-nál, hátha jutok vmire

Névtelen írta...

ha jól láttam fenn van a Will története a vanessa-hudgens.com-on!:D:D:D

Névtelen írta...

már nem vagyok ideges :D

csak bámulom az új bejegyzést, és nem igazán fogom fel.. még emésztem kicsit.. xĐ

pussza

Névtelen írta...

A-Hole A-Hole A-Hole A-Hole ..
A-Hole A-Hole A-Hole A-Hole ..
A-Hole A-Hole A-Hole A-Hole ..
A-Hole A-Hole A-Hole A-Hole ..
A-Hole A-Hole A-Hole A-Hole ..

Hmmmmmm... Fura. Neem tudok ezzel napirendre jutni! :S

Névtelen írta...

A-hole=asshole

és nagyjából annyit tesz h seggfej! :D

Névtelen írta...

Hali! Remélem jó lesz Ness First Bad Habit c száma. Ugyanis szerintem is sok segglyuk(seggfej) szaladgál az utakon.Nagyon vigyázzatok magatokra. Aggódó anyuka(f.é.)

xdittax írta...

Köszi Mindenkinek a segítsége, először is!:)

De sajnos nem ígérek semmit, ezerrel tanulnom kell, rem. megértitek, pedig lenne tervem ide is.

Annak azonban örülök, hogy Bettykee már nem ideges. :P Csak nem tudom, mit nem tud megemészteni...

Azt tudom azonban hogy Aggódó "anyukánk"at megint csak az ultraédes kifejezéssel illethetem. Csatlakozok is hozzá izibe, de azt is elkell mondnaom, hogy én még az FBH-nél is jobban várom a Gone With The Wind-ot. Nagyon nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
Kíváncsi vagyok már a teljes szövegére, arra, mi is a véleménye, hogy mennyire tárulkozik ki olyan értelemben, hogy mennyi érzését árulja el a botránnyla kapcsban, h. mennyit mesél a nehézségekről, és a kilábalásról. Amiért én is nagyon szurkoltam!

Pusszi, jó éjt: Ditta×××

Andi írta...

Én is nagyon várom az albumot.... igazán "dögösnek" ígérkezik, ahogy az a Sneakernight-című dalból is kitűnik....szeretem Vanessát azért amilyen, de ezt én már korábban alaposan "kiveséztem".....
csodálatos adottságokkal rendelkező tehetség.....eredményességét a kemény munka és kitartás jellemzi....a szakmai szeretetről nem is beszélve....egyszerűen megérdemli A SIKERT!!!!!:)
....és igen a Dallal nagyon sok mindent lehet kifejezni és Vanessa, mint tudjuk ebben -is- nagyon profi!:)
....ne csüggedjünk, hisz hamarosan eljön az Ő ideje... amiért most nagyon keményen dolgozik!:)

Névtelen írta...

namost akkor...hivatalosan elbúcsúzom tőletek...nyugi, csak 1 hétre!!!!
arról van szó ugyanis, hogy nagyon sokat kell tanulnom ezen a 7en, hétvégén meg kirándulni megyünk, úgyhogy ha nem teszem meg ezt, ott lesz a kísértés, és visszahúz hozzátok....:DD
a premierre pont visszaérek, márha 2-án lesz...
belegondolni is iszonyú, hogy egy 7ig a hírek nélküli sötétségbe száműzöm magam...
drukkolok a vizsgáidhoz, Ditta, de te is drukkolj nekem az enyémhez ami holnap lesz számtechből...thanx
mindenkit üdvözlök, hétfőn jövök vissza...
LL

Névtelen írta...

Hiányozni fogsz a létszámból,de számodra ez igen is fontos! Sok sikert kívánok a vizsgához. A kiránduláshoz pedig jó időt,pénzt,ja és a humorérzék,azt se hagyd otthon. Puszi (f.é.)

xdittax írta...

Igen, a dögös szó nagyon találó volt a Sneakerniht-hoz, és biztosan lesz jópár hasonló száma is. És tudom, hogy megfogja kapni, amit érdemel ezt persze most a legjobb értelemben mondom, de szeretném ha az odavezető útban nem csak egyedül kéne végigmennie, hanem a kiadója is rendesen segítné és támogatná.

LL, Kedves, nagyon fogunk innen hiányolni! De biztosan okos döntés ez, egy kis lemondsá igaz, de csak legyen akaraterőd, ok?:)

Ha valakit érdekel, nekem a jövőhetem lesz nagyon és kimondottan húzós, TZ-k, tömkelege, emelett nem utolsós sorban pedig egy nyelvvizsga, de azért holnap is lesz egy fuvolavizsgám, meg péneteken is, de ne aggódjatok túl fogom élni!:D ezért akár mostanában is hanyagolhattatok, bár mostanában nem kaptunk túl sok újdonságot. Mindenesetre tőlem nem szabadultok meg, itt leszek, időt szakítok amennyit csak tudok, amennyi csak telik, és drukkolok mindenkinek!

Pussz: Ditta×××

xdittax írta...

F.É. Jó időt, pénzt?

Bár valamilyen szinten értem én. Tudom én.

Névtelen írta...

Kedves Dittácska. Jó időt(ne essen az eső,nehogy hó legyen,netalántán egy ismétlődő hurrikán. Sok pénzt(zsetont, amit adnak a szülők,hogy nehogy éhen-szomjan halljon a gyerekük).Vagy éppen egy üveg piát tudjon venni titokban amit a többiekkel leengednek a torkukon.(nem buzdításnak írtan,csak a mi időnkben én ezt meg tettem)persze nem jelenti,hogy Linkluvor is ezt a csúnya dolgot fogja művelni. Pusz.(f.é.)

Névtelen írta...

thanx mindenkinek, ma egész nap a vizsgámra tanultam, csak 5 percet engedtem magamnak, hogy tájékozódjak, az csaknem fog megártani...
holnap is leszek kb. 10 percet, holnapután is, aztán pénteken már leáll a hajtás, csak lehet hogy versenyre kell mennem, utána meg pakolni a kirándulásra...
a jövő hetem már tiszta lazulás lesz:)))
Ditta, drukkolok mindenhez még 1*, aztán majd nálatok is eljön a várva várt lazulás ideje
jövő 7en meg akkor fordítok majd ezerrel, be kell pótolni a lemaradást:))
na pásztok, holnap jövök, de csak tájékozódás meg 1 comment erejéig:S
LL

Névtelen írta...

ígéretem szerint itt vok:))
a vizsgám tök jó lett össz. 1 hibát követtem el
F. É., köszi a buzdítást, de inkább a szobámban bénulok a törivel meg a némettel, ugyanis vagy 20 oldal van még hátra:((
további jó netezést/tanulást kívánok mindenkinek
LL

xdittax írta...

Tudom mire gondoltál F.É., mindkettőnél, de mégis meglepődtem mikor csak így 'pénzt' kívántál. Ez fura, nem egy szokásos dolog. Ennek ellenére persze, jóhogy kell. De nem feltétlen piára...:P:D

LL, akkor csak idejöttél. De ha csak ily' rövid időre, akkor oké.:D
Egyáltalán nem baj. Sajnálom, hogy nem túl sok hírel szolgálhatok, de most nagy a csönd Körülöttük...

Én nem mondnaám, hogya tanulással leállok, bár holnap iskolakerülősdit játszok majd, utána minden megy tovább, és egy csomó döntő dolgozat, és vizsga következik. Bár a mai hangversenyen túl vagyok, és sztem kijelenthetem, hogy a vártnál jobban sikerült - legalábbis számomra!:D

Jók legyetek: Ditta×××

Névtelen írta...

ahajj most számtechóra van, ami két óra lazulást jelent, a vizsga már úgyis megvan...:))
ma nagyonnagyon sokat kell tanulnom, holnap töri tz és még suli után is fel kell mondanom egy hosszú német szöveget...szóval ma csak most vok...
lesz most elég időm körülnézni hírügyben:DD
holnap már leszek sokat, csak este megyek edzeni...
na páká, netezek:)))
LL

Névtelen írta...

mindenkinek tanuélnia kell újabban? :S
de sz*r így az utsó két hétben. :(