2008. máj. 30.

Még mindig...

Ismét képi friss, de talán ez egy olyan valami, amit mégse lehet megunni. És tudom, Mindenki Zanessa után sóvárog, most mégis még mindig Vanessa kápráztat el egymaga az Identified-hoz készült fotókkal, de szerintem a következő képpel ((majdnem) teljesen) sikeresen!



Credit: VABN.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

hmm, igen... már nagyon látnék néhány Zanessa képet!:) de heyyy, vasárnap június 1. azaz MTV Movie Awards.. és remélem, hogy Zac és Vanessa eggyüt jelennek meg:))| nemrossz nessáról ez a kép, igazán szép:)

xdittax írta...

Veled együtt reménykedek, Kedves Nevedet-El-nem-áruló!:)))

Én is ezen agyalok folyamatosan, erre vágyok. Úgynézki legalábbis azt sejtem, Ashley marad LA-ben 1-ig minimum. Mostmár olyan régóta tartózkodik ott, hogy ezt a dátumot és egyúttal az eseményt is kivárja, miért is ne?
De hogy vajon Zanessa átugrik-e az Angyalok városába és megajándékoz-e minket jópárszáz képpel(repteres candidok+maga a show+afterparty+redcarpet...), az egyelőre a jövő zenéje... Jó lenne valami biztos, de csak pár nap, nem tartana sokba Nekik. Ráadásul Zachy jelölve van...

Andi írta...

Olyan nagyon szeretném látni ZaNessa-t a Movie Awards-on, Zacharyt díjjal a kezében,
Zanessa-t Szerelmetes Boldogsággal a tekintetükben!:)
Olyan nagyon sokat kérek?

xdittax írta...

Nem mondanám. mert ez csak egy kérésre vezethető vissza. Arra, hogy Zac megjelenjen. Ha Ő megjelen, valószínűleg Vanessa is kikér magának egy kis pihenőt. Ha ott lesznek, lesznek kérésnélkül is szerelmetes Zanessa pillanatok. A díj megnyerése pedig, rajtunk is múlott. Tényleg, lehet még egyáltalán szavazni?