2008. máj. 2.

HSM3 konferencia



Halihó!
Így késő este, Utah-ban kb. (kora) délelőtt tartottak egy (press), szóval egy gyors sajtótájékoztatót a HSM3-ról, ahol Lucas kivételével mindenki jelen volt! Egyelőre kevés, és nem túl jó minőségű kép érkezett, de muszáj volt megosztanom, mert holnap nálunk ballagás, és nem tudok majd hamar idekeveredni, csak olyan 3 óra után... De Ti folyamatosan ellenőrizzétek a Zanessa-képeket!;) Szerintem édesek lesznek!<3

Képek:
VABN + JJ!!!


KÉSŐBB: Nem bírom megállni, pedig tisztában vagyok vele, hogy holnap reggel, mikor kb. 6 felé kelni fogok, utálni fogom magam, amiért ilyen későig fönt vagyok, de...!
Igazán kevéske, de pár kép, már elkezdett szállingózni - hála a JJ-nek -, és muszáj megemlítenem, mennyire vagyok megeelégedve velük, vagy épp nem. De szerintem nem rosszak. Igazán helyesek. A lányok és a fiúk is nagyon stílusosak. (Zac haja újra rendben, Corbiné viszont hátul összefogva sapi alatt, Tizzyé hosszú, nagyon hosszú és ultrahullámos+fufrus), kicsit szerintem visszaidézi fiatalabbénjét, MoMo nekem most igazán elnyerte tetszésem, és Vanival sincs semmi gond, szeretem hajpántját és édes mosolyát, plusz a mosolygó szemeit is.De ez Zachyre is igaz ám!:))

És ettől a helyes Vanessától persze megint feltettek egy zavaró kérdést, a riporterek voltak olyan kis merészek és bátrak, hogy Zac-cel való kapcsolatáról kérdezték.(Hogy még mindig randiznak-e. Hülye kérdés, Mindneki tudja, hogy igen!:D) V azonban nem hagyta magát, és kitért a válaszadástól, másik témára váltott. :D Ravasz a lány, meg kell hagyni!xD *Csak annyit válaszolt: Tudják, mi itt a filmről beszélgetünk!"






Mostmár tényleg megyek aludni, Mindenkinek jó éjszakát kívánok, és szép hétvégét!

Jóval KÉSŐBB:(másnap reggel)
Egyszerűen nem bírom ki, hogy ne linkeljek be még ide képeket, mert van gey pár különösen aranyos...Ez is csak egy "egyszerű" esemény, de nem tudom megállni, hogy ne legyen ez a bejegyzés sokkal hosszabb, és ne legyen most egy kicsit fotóblog-szerű!.D
Hát csak nézzétek és élvezzétek!






Na jó - finito! ×D

De még mindig képekért (rengetegért) katt IDE!!!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

A képek magukért beszélnek...és
imádnivaló, ahogy
egymásra néznek :)))))
Rengeteg kép jött és ez eszméletlen!!!!!

xdittax írta...

Igen, pedig attól féltem, kevéske érkezik, mert ez most még se LA, NY vagy London. De úgy néz ki, tökmindegy hol zajlik, a HSM3-ra is vevő a "nép".:D

Mi pedig annál inkább Zanessára!<3

Névtelen írta...

Isteniek a képek és mégis sajnos,
-mintha -felfedezni véltem volna Nessa oly bájos arcán és tekintetében egy apró kis "szomorúságot"...(ami számomra teljesen érthető) - és talán a többiekében is..., mégpedig azt, hogy a közeljövőben talán ez lesz az utolsó közös Zanessa munkájuk, (hiszen a HSM trilógia ezennel véget ér)!!!!( ez egy kicsit engem is elszomorít, hisz oly édesek együtt és oly jó ezt látni)
Hogyan tovább?
Te mit gondolsz erről Ditta?

xdittax írta...

Nem tudom. Nem érzékelem ezt a fajta szomorúságot szemeiben. Ettől függetlenül biztosan jelen van. Mert tudják, Mindenki tudja hogy ez valóban az utolsó ilyen pár forgatási hét, egy utolsó nagy közös munka, de még korántsem értek a végére. Még ha be is fejezik magát a munkát, ami számukra biztosan nenm az, utána még eljön a sok-sok promotálási körút, meg minden showk, amiken ugyanúgy együtt jelennek majd meg. Utána meg kitudja, lesz-e egy túrné... Ez persze valamilyen fajta törést jelenthet, elszakadást, de mégsem lesz itt a világvége, mert életreszóló barátságok jöttek létre, és egy éltereszóló szerelem is. És ezt pedig nem egy film munkálatai tartanak össze. Ez ennél sokkal több. És majd eljön az ideje egy újabb közös Zanessa-prodoukciónak. Lezs, biztosan lesz sírás-rívás, de lesz sok móka, nevetés - és ahogy Őket "megismertük", biztosan az utóbbiból lesz egy icipicivel több!:)