2008. máj. 24.

'Gone With the Wind'

Valóban, Hudgens kisasszony szerepel a híres Entertainment Weekly magazin 'Summer Music Preview', azaz a nyári zenei kiadásában, Usher-rel a címlapon. Nessa a nyár legforróbb albumai és túrnéi közt szerepel!

"KÖVETKEZMÉNY: A High School Musical csinos leányzója, Vanessa Hudgens (19) érzi, tavaly igazi tűzvihart csinált az interneten, a félmeztelen fotóiról szóló vitával. Az EW 'Summer Music Preview' számában, azt mondja: "Mindenből tanultam. És még mindig itt vagyok vállaimon a fejemmel. Azért én büszke vagyok."

Természetesen, Vanessa új albumával, az Identified-dal szerepel a külföldi magazinban, ami egy 'Gone With the Wind' című dalt is magába foglal. S ennek a szövege a PR rémálmára(nem tudom, minek lehet a PR a rövidítése, de mindenképpen "botrányára" utal) adott válaszként értelmezhető. "A dal alapvetően azt jelenti: Sokkal többet tudok, és a szégyenlőség és a naivitás eltűnik a széllel.""

Forrás: VABN.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Helló-helló! Hát igen.Remélem,hogy Nessánk albuma igen is a nyár legforróbb albuma lesz. Ha nálunk nem is ,de a tengerentúlon igen. Merthogy szerintem annyira nem ismerik még őt nálunk,kivéve mi a fanok. A másik dolog pedig:minden csoda 3 napig tart!! Nagyon tuti ez a csaj,és milyen jól csinálja. Meztelen fotók ide,vagy oda övé a legtutibb srác. Ja és visszatérve a zenére itt,ahol én lakom,és élek az egyik helyi rádió naponta többször leadja Ashley Tizdale egyik számát. Már nagyon unom. Túl sok ebből csajból. Inkább Nessát hallgatnám.(f.é.)

Névtelen írta...

Eszembe jutott ,lehet,hogy nekem azt kellene kérnem:Ashley Tizdale-t is vigye el a szél?? Vagy most voltam bunkó?? Nem is érdekel. Na sziasztok.(f.é.)

xdittax írta...

Szió!

Szerintem Nesstől garantáltan valami fantasztikusat, hallhatunk, csodát fog művelni, remekelni fog hangjával. És én is mindenképen azt szeretném ha min. az USA-ban meg is kapná az őt illető elismerést. Szeretném ha nagyobb lenne a hatása az egész világon, mint a V-é volt, pedig az is kétségkívül szuper album. A mai napig szoktam hébe-hóba hallgatni, nem mondom, hogy örkké, de közelebb áll a szívemhez, mint Ashley-é, pedig az övét is szeretem, csakj hát az más stílus. Mindenesetre nagyon várom már az albumot, és örülök, hogy a botrányára is reagál. Büszkék lehetünk rá! És nem irigyek...;)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

háát nekem nincs nagy bajom Ash-sel, rádiót nem hallagtok, csak mp3-mat, azon belül Nesst, HSM-et, Hajlakkot főleg
a meztelen botrány már kiúszott az amcsik látóköréből szerecsére:))
remélem ez a sok film meg az album feldobja Zanessa fame-mérőjét

xdittax írta...

Nem voltál bunkó, mert tudom annyira igaziból nem utálod Ash-t, csak Te is úgy érzed, Nessának több figyelmet kéne szentelni. Jól van ez így.
De nem szabad elfelejteni, Vanessa és Ashley és Zac és Mindeki között kölcsönösen nagy szeretetv van, sokjat köszönhetnek egymásnak.
És egy jó tanács: Ne hallgasd azt a rádiót!×P×D

Andi írta...

Milyen igaz!!!!!
"övé a legtutibb srác"
...és a legtutibb srácé a legtutibb csaj....egyszó mint száz
Zanessa a legtutibb!!:))

xdittax írta...

Ez...ez...xDDD

Pusszi Néked Andi!^^