2008. máj. 30.

TOP 10 Girl Power Song

Halihó!
Most nem akarok sokat fecsegni, mi hogyan is történt, legyen elég annyi, s talán tényleg megelégsztek vele, hogy bár roppant ideges voltam a fuv.vizsga miatt, végül minden jól sült el! :) Aztán persze nem én irányítottam sorsom, és elrángattak ide-meg-oda családom tagjai, úgyhogy csak most keveredtem ide.
De gondolom már épp elég kíváncsiak vagytok, melyik az a 10 dal, amit az MTV HITS a legcsajosabb számoknak tart, persze női előadóktól! Íme:

01 - Avril Lavigne - The Best Damn Thing
02 - Kelly Clarkson - Since U Been Gone
03 - Rihanna - Umbrella
04 - Vanessa Anne Hudgens - Come Back To Me
05 - Britney Spears - Piece Of Me
06 - Paramore - Crushcrushcrush
07 - Beyoncé - Check On It
08 - Christina Aguilera - Save Me From Myself
09 - Hilary Duff - Beat Of My Heart
10 - Nelly Furtado - Say It Right

Igen jól látjátok, a mi Vanessánk a 4. helyen szerepel, és azt gondolom ez igen szép siker! Háát igen, Never Underestimate...Vanessa!xD

A lánykánkról ráadásul megjelent újabb 2 kép a közelgő albumához készített fotósoriból, öhm... nekem be kell, hogy vallanom nem túl Nessásak. Sőt, egyáltalán nem. Vagy csak én gondolom így?




Forrás: VABN.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem ezek a képek V-ről sokkal jobbak mint az előzők ebből a fotósoriból

Éd kár h csak a 4. lett V klipje, dehét nem sszabad telhetetlennek lenni! :P

Am mindenkit örömmel tájékoztatok h múlkor semmi okom nem volt az aggodalomra, a tanár elronttotta a javítást és az ötöshöz se kellett volna sok. De nem baj örülök a négyes matekvizsgának, mivel az évfolyam szinten ritka nálunk. Olyan 1 vagy 2 fő per osztály! :S

Névtelen írta...

És már megint nem írok helyesen, de beteg vagyok, szóval egyszerűen nem tok koncentrálni. Azt hiszm pár napig nélkülöznötök kell, de főleg nekem a gépet, mert csak rosszabb lesz így a helyzet. Az is lehet, hogy csak a tegnap este fárasztott ki ennyire. Nem tudom. Valamikor leszek. Szijjasztok. :(

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Valhogy nekem se tetszenek annyira ezek a képek. Mint ahogy Te is mondtad, nem Vanessa-s. Szép rajtuk, meg minden, de valami nagyon hiányzik a képekből.

Andi írta...

Mi hiányzik, Taki Kedves?

Névtelen írta...

Szia Andi!
Az a baj, hogy nem tudom!:S De jó kép, tetszenek az efektek, meg minden, de...Valamiért Nessa nem nagyon tetszik rajtuk, vagy nem is tudom...de jó lenne már rájönni, mert egy kicsit idegesít.

Andi írta...

Szia Ditta!
Szerinted mitől Nassa-s, Vanessa képei?

xdittax írta...

Sziasztok!

Drága Betty, ha nem vagy jól, tényleg ne fáraszd magad tovább, pihend ki magad, alaposan és persze azért gyorsan, hadd ne kelljen nekünk itt hiányolni Téged! De első az egészség, úgyhogy Drága, jobbulást, oké?:)
És örülök, hogy minden rendben van mostmár a jegyeddel. Pusza Neked!

Taki, Andi:

Ez vicces, mert pontosan az van, mint Takinál, nem tudom, de nem jön be. Egyszerűen csak nekem számomra negítv a kép. Fura. Minden. A haja, az arca, a fények, a ruha. Láthattunk már rajta efféle, ilyen stílusban rucit? Láthattuk már így sminkelve? Elhiszem oké, ez egy fotósori. A fotózások pedig általában más és más stílusban vannak elkészítve. Nem probléma. Megújulás, a fotósok elképzelései, ki kell próálni. Csak akkor sem Nessás. Mert nem láttuk még így. Mondjuk az első kép, még tetszik is. De a 2. kicsit ellenszenves, bár ez nemjó szó. Nem tudom megfogalmazni. Csak nem jön be. Egyszerűen csak ennyi. Végülis nem kell minden tszertni, ugye, nem nagy baj?
És Bettyvel most ellenkezik a véleményem, én magát az albumborítót már megkedveltem. Sőt! miazhogy!:)

Ditta×××

Andi írta...

Óóóóó szegény Taki!
Vanessa egyszerüen Nő, a szó legszorosabb értelmében!
Ő egyszemélyben visszafogottan érzéki és pimaszul vagány, szexi csaj!
A 2. albumkép ezt tökéletesen tükrözi!

xdittax írta...

Andi a szavaid nagyon jól lettek megválogatva! Pontos leírás, és pontos érv az mellett, miért is csodáljuk Nesst annyira. A kisugárzásáért különösen!