2008. máj. 18.

Dühösek a diákok

Néhány East High School diáknak különböző aggodalmai vannak, mióta Disney elkezdte május 3-án filmezni az iskolájukban levő megaütős utolsó részt. Nem férnek a szekrényeikhez és a parkolással is gondok vannak.

"Neked sietned kell" - mondta a 16 éves másodéves Cydnie Garcia.
"Bármit, amit a HSM akar, azt megis kapja" - mondta Garcia. "Még egy kevés légkondi?Elvégezve. Több parkoló kell! Állj meg, fénytompitófények. Az iskolánkban most éppen mindenki rossz kedvű."

Néhány diák még azt is mondta, hogy idegen tinik szállták meg az iskola termeit egy Efron autogrammért.

"Éppen, amikor meglátom a csillagokat, arra késztetnek, hogy dühös legyek rájuk" - mondta a 17 éves Harrison Montgomery, miközben megragadta gördeszkáját. "Minket visszanyomnak!"

De minden diáknak, aki panaszkodik megvan az indokja is.

Az iskola déli részét használják forgatásra, míg az északi részén zavartalanul folyik a tanítás. Vasárnap és hétfőn nem forgatnak, így a diákok fellélegezhetnek a hét egy napján.

"Nekem nincsenek panaszaim" - mondta Martin Trujillo. "A lányok szuperek."

De nem fogsz semmi panaszt hallani az East High-ból. Az iskola megtanulta kezelni a nyilvánosságot, amit a saját javára fordít.

A kerület aláírt a Disneyvel egy 75,000 dolláros megállapodást az iskola bérletéért. De a stáb fizetés nélkül használja a hangversenyterem új föggönyeit, a könyvtár festékait, az előszobákat és a szekrényeket.

"A tanítással koordinálni az ez évi filmgyártás időbeosztását egy nagyobb feladat volt, mint az elmúlt filmeknél"- mondta Martin Yablonovsky.

Néhány létesítmény, mint például a tornaterem zárva volt diákoknak. A filmlegénység változott, mert kiderült, hogy az iskola báltermét nem tudják használni, mert ott épp Advanced Placement vizsgák lesznek.

A forgatások legnagyobb részét iskola után csinálják. "Először megnézik a naptárunkat, hogy a mi időbeosztásunkhoz igazodjanak" - mondta Yablonovsky.

"Minket úgy kezelnek, mintha törődnénk azzal, hogy itt vannak" - mondta a 15 éves másodéves Malinda Fisher. "Pedig igazán nem foglalkozunk velük!"

"Nem értek egyet. Zac Efron helyes" - mondta egy 15 éves gólya Taylor Martinez, aki néhány napon keresztül egy extra lesz a filmben. "Mindenki megpróbál nem foglalkozni vele, ez nem jó fogás, mondják. De tévednek, igenis az!"

Fordította: Taki
(Egy kicsit javította: Ditta)

Forrás: The Salt Lake Tribune.

Hozzáfűzöm, hogy szerintem csak szeretik felfújni a dolgokat a sajtó számára. Legalábbis a média szereti azokat a részleteket kiragadni, amik kellően felkeltik a figyelmet, amik kicsit szembeállnak az "ideától", és ellenérzetet keltenek, magyarán, amik a negatívumok. Szóval ha vannak is olyanok, akiket nagyon rosszul érint az, hogy iskolájuk híres lett, és ezzel együtt megszállta egy hatalmas stáb, biztosan azok vannak túlnyomó részt, akik élvezik az ezzel és ezlattjáró következményeket. :) Mert én ezt tenném! És Ti?:)

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello mindenki
noshát sztem ez egy kissé kamuszagú...azért a HSM az egyik leghíresebb film AmcsiLand-en és nem hiszem el, hogy a korunkbeliek így állnának hozzá. Én személy szerint nem tudnék a sulira figyelni ha Zanessa egyáltalán az országban lenne. És ha nem tudnak odamenni a szekrényhez?? Kit érdekel?? Zachyék érdekében igazán megtehetnek ennyit. Majd cipelik a cuccaikat kézben. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy amcsi lehet ien savanyú. Éshát igen, az idegen fanokkal számolni kell. De melyik fan olyan hülye, hogy egy ien autogramszerző lehetőséget kihagy???
Szóval abban egyetértek, hogy a dühös jelző már túlzás.
LLxo

Névtelen írta...

szia!
én is egyetértek "linkluvor"-ral,mert hát igen engem se érdekelne se a cucc,se hogy nehéz,és persze azt sem ha ott lennének a hsm sztárjai.Szerintem is csak egy kis feltűnést akarnak kelteni a( dühös)megjegyzéseikkel,
És biztos kihagyták azokat a beszélgetéseket,amik jóindulatúak voltak,persze ez csak az én véleményem.
pusz

xdittax írta...

Igen, biztosan kihagyták a jó(vagy jobb)indulatú szavakat, de azért egy idő után meglehet érteni Őket, valamilyen szinten, hiszen a teljes tanítás a forgatás miatt nem áll le, és a tanárok ugyanúgy kérik tőlük az anyagot, és csak hajtaniuk kell. Szóval az éremnek nagyonis 2 oldala van. Viszont azzal is számolni kell, hogy világon nem mindenkinek nyerte el tetszését, és nem mindnekiben hagyott akorra nyomot a HSM, mint egyeseknek. És ez nem feltétlen azt jelenti, hogy rossz az ízlésük, csak azt, hogy más. És ezt tiszteletben kell tartani. De Nekik meg az ellenkezőjét, és esetleg azt, ha mások az iskolájukban dolgoznak. Pont.:)

Ditta×××

Névtelen írta...

én csak annyit akarok mondani h remek az oldal, mindennap többször is jövök és csak így tovább! :) és nem belekötésképp, de a hot itt nem forrót jelent hanem, azt h csúcs, és h szuer! :P remélem segíthettem! ^^ sok sikert a továbbiakban! xoxo

Névtelen írta...

bocsi szupert akartam írni xD

Névtelen írta...

Sziasztok! Úgy gondolom,egy ilyen volumenű produkció a sok-sok pozitívum mellett,negatívumokkal is gyakran jár. Kellemetlen lehet a diákok számára több dolog is. Dittának igaza van, mi emberek" hála" különbözőek vagyunk egymástól. Ez tesz minket érdekessé egymás iránt. Ezt is el kell fogadnunk. (f.é.)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Én is pontosan ezt próbáltam ecsetelni Taki blogján amit most linkluvor írt, úgyhogy teljesen megnyugodtam az ott leírt véleményemmel kapcsolatban, hogy látom nem csak én gondolom úgy , hogy (még a szekrényemet is feláldoznám a cél érdekében)!!!!
Maximálisan egyetértek minden egyes szavatokkal linkluvor
és k.,.. köszi a commenteteket, mert ez most teljesen feldobott!!!!:)))))

Andi

xdittax írta...

Sziasztok!

Bettyke, örülök, hogy elnyerte tetszésed blogod, és annak mégjobban, hogy segítettél is! Köszönöm! Sejtettem én, hogy valami sántít...;) Remélem még látlak erre!:)

F.É.(mostmár én is rövidítelek), szeretem ahogy kimondod az alapigazságokat, ezekkel mindig egyetértek, és most is, mert bár ugye azért Andihoz, LL-höz, hasonlóan én is örülnék, ha velem egy helyen lennének a szereplők, mégis csak egy kicsit bele kell gondulnunka másik helyzetébe, más megvilágításba kell helyzeni a dolgot, és lehet, hogy máris nem minden olyan felhőtlen,mint mi képzeljük!

Andi nagyon drága vagy! De tudodén se mondom, hogy nem adnám Nekik a szekrényemet, speciel, nagyon is fellekesülnék, de azért megkell értenünk a dühösebb diákokat is. :)

Pusszi Mindenkinek: Ditta×××