2008. máj. 11.

Sneakernight Video!


Nagyszerű hírem van Mindenkinek, aki odavan Vanessáért, és Vanessa legújabb daláért a Sneakernight-ért! Merthogy ezen a hétvégén, jobban mondva holnap(12-én) fogják forgatni annak videóklipjét Salt Lake Cityben! Bár valószínűleg már a ma elkezdik a munkálatokat, hizsne egy nap kevésnek tűnik, ráadául a Vadmacskák ideje is így engedi Nessnek, mert a vasárnap és a hétfő jelenti Nekik arrafelé a szabadnapot!
És hogy mire számítsunk a klipben?
Vanessa és baráti társasága természetesen nagyon is ropni fog a táncos számra egy baráti összejövetelen, ezáltal a videó nagyon élénk és mókás lesz! Na és persze egy kis flört se marad ki, teht minden benne lesz, ami illik a számhoz, és egy nagy-nagy partyhoz!:)

Egyébként a forgatáshoz várnak 18-21 éves ápolt, tánctapasztalattal rendelkező hölgyeket és urakat, akinek nem okoz gondot a szabadtánc! A fizetség amellett, hogy már önmagában mennyit jelent, hogy egy Vanessa klipben szerepelhetnek, 150 dollár lesz. De mellettük néhányan a HSM2 táncosai közül is szerepelni fognak és táncolni, remélhetőleg és biztosan is Vanessánk mellett! Hogy mikor debütál majd a videó, még nem tudni, de bízzunk benne, hogy minél hamarabb, mert már ngayon látni akarom a dögös leányzót!=]

Forrás: VABN.
Kép forrás: ZA Angels. <= Ha ide kattintasz, még további 2 (új) képet nézhetsz meg a Seventenn Magazin régebbi fotózásából!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

jajj ezt már olyan régóta várom!!!!:))))))
annyira kíváncsi vok h mien lesz!!!
ha most forgatják, kb mikor kerül fel youtube-ra??
2 hét??

Névtelen írta...

tom h ez nem ide tartozik de megnéztem IMDB-n a Seventeent és a Me and Orson Wellest és a 17 ott aug 15-re van kiírva (AmcsiLand-en persze) MAOW viszonr csak 2009!!:((
meddig kell várnom a kedvenc frizómra????

xdittax írta...

Najó, fordított sorrendben:

Az eddig is tudvalevő volt, hogy a MAOW csak jövőre jön ki, ebbe már bele is törődtem... Tudom, hogy az IMDb-n az augusztusi dátum van jelen, eddig is ez volt, a februári dátumot a szintén megbízható New Line Cinema adta, ha jól emlékszem. Szerintem még mindig egyelőre mindkettőre oda kell figyelni, és semmibe bele nem élni magunkat.
Vanessához pedig, dehogyis 2 hét. Ill. nem tudni. Persze az a lényeg, mikor kerül fel a YT-ra, de úgyis csak akkor, mikor meglesz a opremiere, amit még jól befognak haramngozni, meg minden, úgyhogy szerintem még várnunk kell, de lehet és akár remélem is, hogy enm lesz igazam.×P

Névtelen írta...

szia!
nagyon jó hogy végre itt vagy,és persze a híreket is nagyon vártam....hogyan telt a kirándulás?remélem jó volt!de jó hogy végre lesznek új klippek és persze dalok!
pusz

xdittax írta...

Jajj, Kitti nagyon édes vagy, és igen remekül telt, nagyon jól éreztem magam, persze jól ki is fáradtam ennek következtében. De persze az új hírek kellően felélesztettek, és ha zanessáék így folytatják, ezerszer könnyebbé teszik a sok várakosát, nincs igazam?:)

Pussz: Ditta×××