2008. máj. 24.

HSM3-szindróma


Ha visszanézzük az eheti híreket, be kell látnunk kaptunk rendesen. Mármint ízelítőt! Nem is egyet, rengeteget. Így aki eddig akár türelmesen, vagy viszonylag türelmesen várta volna a HSM 3. epizódját, mára már az is biztosan szörnyen izgatott!

Úgyhogy gondolom Mindenkit a legjobban érint a mondanivalóm, már csak 5 hónap a film bemutatójáig! Yes! ×P×D
Ok, lelőhettek, tudom, még ez is soknak tűnik, de szép lassan még ebből is lefarag majd az idő! Addig is egy csomó minden fogja enyhíteni éhségünket, értsd ezalatt az Identified-ot, a V-tour-t, a 17 Again-t, az ehhez kapcsolódó premiereket, különböző talkshow-kat és promocióskörutakat. Ehhez vegyük bele a nyár számos flancos díjátadóját, és máris jobban tűnik a helyzet, igaz-e? Még úgy is, hogy jóltudjuk, a magyarországi rajongók valószínűleg jóval később élvezheteik majd a kész film örömeit. De sebaj, addig még számtalan dolog fog kiszivárgoni, s mindaz ami mondjuk a 17-nel jár, meg fog ismétlődni a HSM3-mal is!

Mindezek ellenére, a fantasztikus ZA Angel's Blognak igaza van! Mert mégis...

"Ahogy egyre közelebb kerülünk októberhez, egyre több infót kapunk a forgatásról, a HSM3-SZINDRÓMA kialakulásának esélye tízszeresére nőtt.
Ezt az állapotot a növekvő izgalom jelzi, a jó beszólások jelentéktelenné válnak, a jó ítélőképesség őrületbe megy át, és a régebben türelmesnek ismert fan most legszívesebben felgyorsítaná az időt, ami köztünk is igen gyakori, csakhogy a leggyakoribb tüneteket említsük…


Káprázat:
A páciens tartósan álmodozó hangulatot vesz fel, és azon agyal, hogy minél jobb indoka legyen a lógásra suliból/munkából vagy bármilyen mindennapi kötelezettségről október 24-én (vagy a lakhelyére vonatkozó premier időpontjában). Ezek a kifogások a kamu-lagzitól - melyen egyszerűen meg kell jelenni – terjedhetnek titokzatos betegségek utolsó stádiumáig, amit még azért ki kell pihenni (és aminek másnap rejtélyes módon hűlt helye lesz).

Megszállott - megrögzött viselkedés:
A páciens megrögzötten ül a gépe/laptopja előtt a „katonai” pontossággal kutatva a HSM3 bárminemű említése után a neten, ami mosatlan edények és szennyes tömkelegét eredményezi, valamint a család többi tagja egyre gyakrabban teszi fel a kérdést: ”Ki vagy te?”, mire a fan kimászik az önként vállalt HSM imádat burkából.

A beszélő–, és mozgásszervek lebénulása:
A páciens normális beszédkézsége és mozdulatai eltűnnek, Tourette-szerű dal-és tánckitöréseket eredményezve buszmegállókban, plázákban és extrém esetben a pad tetején suliban/munkahelyen. A veszélyes tánc természetesen tartós sérüléseket, az éneklés hangszalag-szakadást okozhat és alkalomadtán egy zsémbes idegen öklével is összehozhat a balsors.

Ha egy, vagy az összes tünet igaz Rád, hajtsd a fejed a kezedbe és búcsúzz el józan eszedtől az elkövetkező öt hónapra!"

A fordítás LinkLuvor érdeme!

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ditta az Entertainment magazinos Vanessa híreket nem osztod meg velünk?

Névtelen írta...

Fúú ezen a HSM 3 szindrómás cikken akkorát röhögtem! :D Még mindig a hatása alatt vagyok.. :P És mennyire IGAZ! xĐ Kár h még öt hónap.. :( De addig is még vagy 200x megnézem az első két részt! :/

(L)(K)(L)

Névtelen írta...

jah és még van a VABN-en más hír is...:):):S
Már hogy lőnénk le!?!!!! Eszünk ágába sincs! Egy ennyire imdáott embert amúgy se lehet bántani! De ez a cikk tényleg naggyon vicces és roppant érdekes is egyben!:)Csak tellne már le az az 5 hónap!!! Vagyis inkább hoznák előre a premierját, mert akkor már megint suli lesz...:(:(:(

xdittax írta...

De Kedves Névtelen, megosztom, s már, mondhatom múlt időben is.:)

Bettykee, gondolom nem csak a cikk, hanem a film befolyás alatt is vagyol, legalább egy kicsit. De azért kitartás! Menni fog a kivárása, valahogy, egymást támogatva!;)

És Neked, Kedves Másik Névtelen, még nem mondhatom, hogy megosztottam volna a legújabb hírt ottan, de meg fogom, méghozzá hamarosan! Még akkor is, ha feltehetlőeg még akkor sem bántanál, ha nem tenném, de nem próbálom ki!×P×D

Puszi: Ditta×××

Andi írta...

Szia Ditta,
én attól a pillanattól fogva "elvesztettem a fejemet",hogy láttam a HSM1-et és, hogy a blogodra is rátaláltam......
(mindhárom igaz rám)!!!!!!
(fogom is a fejemet miatta rendesen)!!!!!!
Puszi

xdittax írta...

Jajj, Andim, Jajj Andim, ezt a beismerést!:) Akkor Néked nehéz lesz, kivárni, mondjuk az is igaz, én is érintett vagyok az utolsó kettőben, szóval...

De az, szerelem első látásra volt nekem is a HSM, máskülönben nem is lennék itt.:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

jajj nem győzöm eléggé megköszönni, hogy kiraktad a fordításom szal sok thanx
jah és a Sneakernight a 9. helyen van már!!

xdittax írta...

Pedig én tartozom köszönettel, hogy egyáltalán lefordítottad...xD