2008. máj. 22.

"Színfalak mögötti" videók

Felkerültek végre az Extra TV és az Access Hollywood által készített színfalak mögötti videók is a netre, természetesen a nagyonfelkapott HSM3-mal kapcsolatban.
Utálom magam és a gépem, mert megint nem engedi lejátszani rendesen, szaggat és minden más baja is van, de estefelé megnézem Őket! Persze Ti addig ne várjatok, - Isten ments! - és a kommentálásokkal se nagyon!:)





Mindkettőért a credit a VABN-nek jár!

Ui.: Valamelyikben kérdezték Zac-et és Vanessát is, V sminknélküli fotózásáról. Remélem nagyjából kifogjátok hallani, de amint találok valamiféle konkrét idézést is belőle, mentem hozom ide is!:)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

öhm...akárhányszor néztem is meg, nem találtam azt a részt...
csak azt, mikor Zanessa kölcsönösen fényezi egymást:))
Zachy azt mondja, hogy büszke Nessre, mert megérdemli
egy helyen nekem is megakadt a vidi kb 1 mpre

xdittax írta...

Igen, és elméletileg arra mondja Zac, hogy büszke Nessre. Nem tudom. Még nem tudtam megnézni, de én így olvastam a VABN-en, és gondolom az amcsik csak kihallják rendesen, és értik. De édesek lehetnek, istenem! Hamarosan megnézem mostmár komolyan!:) Utána meglehet, ömlengeni fogok...;)

Névtelen írta...

háát sztem meg inkább jobban ráillik arra a kérdésre, h mit gondolnak egymás színészi képességeiről...de nem tom, még megnézem párszor a vidit...
LL

Névtelen írta...

Annyira aranyos Zac és Vanessa a videókon, hogy nagyon....
nem tudok betelni velük....

Eszméletlenül jól csinálta Zac a kosárlasztival azt a cselt a
2.vidin, baromira tetszik... fantasztikusan érez minden mozdulatot!!!!
Huuuu...

Szeretem, ahogy Vanessa táncol, mert óriási akaratereje van és bámulatosan energikus, amin nem is csodálkozom.... ilyen őrületes csapattal!!!
....élvezi amit csinál....(ahogy a többiek is) és mikor Zanessa egymásról beszél...olyan jó látni, mennyire gyengéd érzéseket táplálnak egymás iránt...!:))