2008. máj. 3.

HSM3 st.videó



Én még nem tudtam megnézni, de Ti tegyétek meg gyorsan!:)

Credit: Just Jared

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jó a vidi, és tök sokat értettem belőle:D:Dkéne a szöveg és akkor le is fordítanám:))))Egyébként Jareden azt olvastam h az a riporter Miley Cyrus nem-lehet-tudni-hogy-félmeztelen-e képéről kérdezte Nessát és nem a kapcsolatukról. Remélem, eztán is jönnek majd a hírek...

Névtelen írta...

Iszonyatosan jó ez a videó és úgy szeretném tudni, hogy míről beszélnek, főleg Zanessa, akik olyan isteniek - mint mindíg :)
Képzeld Ditta, legalább 15 percig nem tudtam lejátszani, pedig már tudtam róla, hogy van,(még a könnyem is kijött miatta,húúúúú... ez már nagyon GÁZ) de egyszerűen nem működött a Yue Tube -om, nem töltött fel. (Azt hittem,hogy belehalok, ha nem láthatom Őket!) Azután újra indítottam a gépemet és így megtudtam megnézni,(végre)és istenemre mondom, hogy élveztem minden pillanatát!:)

Névtelen írta...

Látod, már megint tévesztettem; annyira izgatott vagyok miattuk, hogy az csuda:))))
Szóval helyesbítek, megtudtam nézni..

xdittax írta...

Igen, most én se tudom, Zacre vagy Miley-ra vonatkozott-e az a kitérő válasz, mert én még tegnap a VABN-on olvastam a Zachyset, de ma már a JJ-n tényleg Miley-egyáltalán nem félmeztelen-képére gondolnak.(najó, nem biztos, hogy egyáltalán, de de erről valóban lehetne és tudnék is vitatkozni)

Most én se bírom megnézni, alap nem olyan gépnél ülök, de múltkor nálunk is az a probléma lépett fel, mint Nálad Andi, de utána újratöltöttem a lapot és épp sikerült vidit néznem!

Hogy jönnek-e e hírek? Remélem. Végülis attól hogy ténylegesen elkezdik forgtani a HSM3t még kiadahatnak óvatosan pár információt, és ez aztán szép lassan be is fog gyorsulni!

Pussz: Ditta×××

Láttátok azt a képet, amin Zachy keze kicsit lejebb csúszott V csípőjénél?:D Keressétek a ZAangels-en!:D De ilyemsi nem fodult már elő ebben az évben a Palm Springs-en? Zachy lebukott...×P×D

Névtelen írta...

az a vicces h nem csak én hanem az amcsik se hallják a kérdéseket:P de télleg, ha ott van nekik a vidi, mér nem tudnak egyfélét írni???addig is ha vki megtalálja a szövegét, szóljon (főleg a kérdések miatt mivel amikor felnyomtam a hangerőt Zachy oan hirtelen válaszolt h majdnem beszakadt a dobhártyám:P)

Névtelen írta...

Megnéztem a videót. Zanessáék nagyon arik mint mindig.:) A vitatott résznél jól felhangosítottam és így tisztán értettem belőle, hogy what do you think about Miley's photoshoot. Valami ilyesmi volt a kérdés talán még egy-két szó volt benne. És Nessa erre a kérdésre válaszolja, hogy tudod, mi itt most a filmről beszélünk bocsi.
Emese

xdittax írta...

És Ti mgaáról arrólmit gondoltok, hogy Vanesa nem fejetette ki véleményét? Végülis ezzel megvédte barátnőjét, és igaza is volt hogy kikerülte a válaszadást, hiszen azét neki is voltak prolémái. De szerintem, ha válaszolt volna, és elárulta volna mit gondol az esetről, akkor is az derült volna ki, hogy nem ítéli el ezért a fotért Miley-t. (Nekem sincs bajom pont ezzel a képpel, de a személyes képei engem kicsit zavarnak. Amgy nem vagyok én ilyen rajongója, vagy akármije, csak a JJ segítségével ismertem meg. No meg hálás vagyok Neki, mert Ő is ott volt Nessának a nehezebb időkben.)

Névtelen írta...

Sztem abszolút helyesen tette Nessa, hogy kitért a válaszadás elől. Elvégre ez a sajtókonferencia a HSM3-ról szólt, másrészt pedig gondolom Miley mellett áll, és minél kevesebbet beszélnek az ügyről, annál előbb elcsitul.
Emese

xdittax írta...

Való igaz, való igaz. Nessa okos lány, a sajtónak sosem beszél sok feleslegesről, megválogatja szavait, és óvatosan fogalmaz, és semmit nem ad ki a magánéletéről.