2008. máj. 18.

Felhívások!


Elsősorban arra, hogy ne felejtsetek el szavazni kedvenceinkre!
Nézzük is, mik állnak rendelkezéseinkre:

a) Zac-et jelölték, mint az egyik lehetséges Legjobb (ffi) Trendszetter-t a 2008-as Fashion Awards-on. Vetélytársa, a popcsillag Justin Timberlake és a frissházas Pete Wentz mellett, egy nekem ismeretlen, Christian Sirianon nevezetű fickó is. Szavazni ITT tudtok!

b) A teljes HSM szereposztás-ra lehet szavazni a Portrait Magazin által hirdetett, Top 30 under 30 nevű szavazáson. Ez annyit tesz, a Top 30, 30 alatt.(ennyi a felső korhatár). Szavazzon Mindenki, hogy tarolhassanak! Katt IDE!

c) Zachy-re még mindig lehet szavazni az idei MTV Movie Awards Breakthrough Performence(=áttörő előadás) kategóriájában a Hajlakkal, reméljük június 1-én gazdagodhat ezzel a díjjal! Segítsük hozzá őt, és szavazzunk rá ITT.

d) Azok, akik a neves VABN-et is látogatják, bizonyára tudják hol lehet folyamatosan Nessa dalára, a Sneakernight-ra szavazni, ill. kérni, hogy játsza le a rádió, s eszerint sorolják a Top 30-as listán. De néha mindenképp kattintson IDE és kérje az is a dalt, aki ezt eddig nem tette, mondjuk napi rendszereséggel!;)

e) Nos ez már nincs, és amennyiben megengeditek lassan én is lekószálok a világhálóról és álomra hajtom fejem. Szép estét, és éjszakát kívánok Mindenkinek!:)

Pussz: Ditta×××

Forrás: ZA Angel's.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

nah mindenhol szavaztam, és örömmel jelenthetem, hogy Zachy több, mint 50%-os fölénnyel veteti a mezőnyt a Fashion Awards-on
Hajlakk fanoknak mondom, hogy a Portrait Magazine szavazásán lehet voksolni Amanda Bynes-ra (Penny Pingleton), Brittany Snow-ra (Amber Von Tussel), és Nikki Blonsky-ra (Tracy Turnblad)
a HSM itt 9%-os fölénnyel vezet, ami sokat jelent, mivel több száz jelölt van
úgyhogy, Hajlakk fanok, figyelem!!! tessék szépen elmenni és szavazni az említett 3 hölgyre, hogy ők se maradjanak le!!!
thanx LL

xdittax írta...

Háát igen különösen a Portrait magazinnál nehéz a válszatás, mert rengeteg olyan tehetséges színész, vagy zenész van aki megérdemelné. De mi itt most elsősorban kedvenceink projectreire szorítkozunk. És ebbe, ha akarod LinkLuvor, a Hajlakk is beletartozik!:)

Szívesen:P
Ditta×××

Névtelen írta...

Ha akarom, ha nem, bizony beletartozik:DDviszont csak egyszer lehet szavazni, úgyhogy...hát nem tom majd holnap próbálkozok újra.

xdittax írta...

Tedd azt!:)

Névtelen írta...

ZAC NYERTE A FASHION AWARDS-OT..
omg de jó ezt megérdemelte bár a többiek sem rosszak :P