2008. máj. 25.

Sneakernight premier...

...valamikor június 2-6 között.

Ez az amit egyelőre tudni lehet Vanessa Hudgens legújabb videoklipjéről.
Még az is kérdéses, hogy egyáltalán a TV-ben lesz-e a debütálása - a Diseny Channel-en persze - , vagy tényleg nem költenek rá annyi pénzt ottan a Hollywood Records-nál, s beérik egy online premierrel, ami bár szintén nem semmi, nem számít olyan nagy eseménynek.
(De egyszerűen nem fér a fejemben, hogy a HR miért nem akar Vanessa karrierjén erősebben munkálkodni! Már kissé felháborító!)
Persze ezen az se segít, hogy ezidáig még semmi háttérinformáció nem került napvilágra a klipről, annak forgatásáról, de jobb később, mint soha, mondaná egy okos ember, szóval...

Forrás: VABN.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia ditta hát igen ez elég furcsa a HR-tol hogy igy le '(szarják')vanessa albumát vagy csak ennyire nagy a titok tartás és akkor ugy vannak vele hogy minek mondjanak bármit is. Nekem eszembe jutott egy olyan ötlet a klippel kapcsolatban hogy a klippben benne lenne Ashley,Zac és amikor lennének a táncos részek akkor Ashley és Vanessa eggyütt táncolna meg utánna a táncban csatlakozna zac is szerinted ez milyen ötlet?pont ezen gondolkoztam hogy akár vanessa vagy ashley miért nem szerepeltek egymás klipjeiben?
jo tudom hogy solo karier,de ha nekem lenne és mindegyik klippebe bele raknám a barátaimat meg persze azokat akiknek benne kéne lenniük
tudsz valamit ashley albumával kapcsolatban? és hogy az amcsiknál melyik vanessa és ashley számot szerették a legjobban?bocsi hogy ilyen sokat irtam további szép napot puszi Laura

Andi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Sziasztok! Ditta írtram neked mail-t, de lécci ne haragudj meg rám a tartlma miatt!
Andi telljesen 1etértek Veled!:D Sajnálnám nagyon, ha Vanessa-n spórolna a HR! Szerintem mindenképp megér annyit, hogy a tv-ben adják le!
*Nóri*

Andi írta...

Szia Ditta,
nagyon drukkolok Vanessának, hogy a legjobban alakuljanak a dolgok körülötte és Vele....nagyon is megérdemelné!!!!
....annyira szeretnék még látni
Zanessa-videoklippet!!:))))

xdittax írta...

Szia laura!
Háát nem biztos hogy teljesül a kívánságod, de ugyanakkor meg is van rá az esély. Utah-ban forgatták, baráti összejövetelről szó, és az igazából ismeretlen arcok között feltűnhetnek a HSM-es társak is. Már nagyon kíváncsian várom.

de hogy Ash 2. albuma hol tart? Nem tudom. Dolgozgatott rjat, hiszen Őt is lekapták a papsok még LA-ban, és most is már pár napja ott tartózkodik, kitudja mivel tölti az idejét.

Mindenképpen azokat szerették általánoságban amikhez klipek és kislemezek készültek. De azért nem biztos hogy általános a közízlés.

*Nóri*, bár egyelőre még nem tudom mit rejt a levél, nem hiszem hogy nagyon megtudnék Rád haragudni....:) (Majd meglátjuk...:P:D)


De valóban énáltalam is teljesen megérdemelne egy TV-s premiert. Ezt így szokták csinálni, Ő miért ne kaphatná meg?!

És mi Zanessát?!:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Ez a "költségkímélős megoldás" enyhén durva.. Most enyhén fel vagyok háborodva. H a fenébe történhetm eg az h pont Vanessa munkássága ne érdekelje őket, hiszen olyan lehet nekik mint - már bocs a kifejezésért - egy arany tojást tojó tyúk, hiszen rengeteg pénzt hoz a konyhára.. Vagy megelégednek a HSM-es bevételekkel?? Kétlem.. Akkor nem tervezgetnék már a HSM 4-et.. Bár ebben nem akarok megint bele menni.

Szerintem ez egy nagy kib...ás mindenkivel, de főleg V-vel. Nem ezt érdemli.. Remélem ez csak egy hülye pletyka..

Fúú most h eltolták a kedvem.. :/ Az előbb még a tegnapi kommenteken virultam, most meg.. :@

Na mind1.. A TEGNAPI KOMMENTEK HALÁLI JÓK, REMÉLEM MINDIG ILYEN PEZSGŐ ÉLET LESZ ERREFELÉ! :D:D

Puxxxa mindenkinek, főlg Dittának! :) (L)

Névtelen írta...

Erre inkább nem mondanék semmit! Szerintem nincs a HR viselkedésére megfelelő szó. És még elég diplomatikus voltam! Felháborító! jújjjj...inkább abba is hagyom, mert még a végén...Tényleg reménykedjünk, hogy csak egy pletyka az egész.
puszika

xdittax írta...

Hajj, olyan jó Veletek osztozkodni mindenben! És most jelen esetben a felháborodásban, ami ugye persze jogos és érthető is.

Az a fura Bettykee, hogy a HR-nek semmi hazsna nincs a HSM-ből, tehát ez nem lenne indok a spórolásra, és valahogy azt se nagyon tudom elképzelni, h. igazából minden a legangyobb rendben és csak direkt csinálják a fesztivált... vagy légbőlkapott az egész, vagy igaz és ilyen sanyarú a helyzet. De azért még van egy kis idő, adsdig eldőlhet mi lesz a sorsa a videónak, de nagyon remélem, hogy a legjobb!

Sajnos nem tudlak felvidítani, nem teszek kísérletet, de halgass valami szép muzsikát, nézz meg valami fantasztikusvideót vagy olvasd vissza egyszerűenncsak a kommenteket! aztán meg álmodj szépeket!;)

Taki, egyébként nagyon okos dolgot írtál az oldalaodn erről, csak nem tudom. Valahogy mostmár pesszimistán állok a HR-hoz ebbéli okoból és nem tudom elképzeli, hofgy csinálnak-e Ők még valami értelmes dolgot, de ha Vanessán múlik s kézbe veszi a dolgokat, reméljük minden rendben lesz!

Puszi Néktek!:)
Ditta×××

Andi írta...

Olyan jó olvasni ezt a fiatal, lázadó és "Felháborodott" commenteiteket.....teljesen igazatok van és egyetértek veletek.....
...reméljük, hogy ez csak egy rossz pletyka (ismét, ez már nekem is sok!)....Vanessa biztos nem hagyja annyiban és minden jórafordul!:)

xdittax írta...

Örülök, hogy egyetértesz velünk, és annak is, hogy fiatalságunk nem vakít el, és nem hagy kicsinyesen gondolkodni, mert remélem nem hagy!:)

Én komolyan gondolom, hogy van okunk így "felszisszeni" egy esetleges ilyen helyzetnél, s azt is, hogy Van valóban nem hagyja magát, hogy kiáll magáért, s nem hagyja másokra a nagy döntéseket!

De igen, legyünk optimisták!
Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

aannyira idegesít, hogy nem tudtam ehhez hamarabb hozzászólni....
a pénzhajhász HR engem is dühít, bár azt nemtom elképzelni, hogy ezt komolyan gondolják...Ness karrierje meredeken ível felfelé, nem igaz, hogy nem veszik észre...
és a Disney Channel meg nem CNN, hogy ennyit kelljen rajta totojázni, hogy leadjanak-e rajta egy háromperces vidit...
LL