2008. máj. 13.

Szavazás(ok)


Mint bizonyára észrevettétek az eddigi szavazás lezárult, de indult egy újabb, legalább annyira izgalmas!×P×D

De először is hadd köszönjöm meg Mindekinek aki szavazott, s nem csak azért mert vette a fáradságot, hanem mert ebből az is kiderül, hogy mennyien jártok erre csak úgy sunyiban is.×P Nem haragszok, ne aggódjatok, de nyugodtan fel is szólalhattok ám!^^

Aztán mint jól látható a képen mellékelve, rengetegen közületek nagyon is csípi, bolundul V már nem is olyan új daláért, a Sneakernighjátért! Persze mivel itt egyszerre többre is lehetett voksolni, mindenki dolga könyebb volt, így sokan ahhoz is csatlakoztatok, hogy bár meglepetés volt ez a szám, végül elnyerte tetszéseteket, de vannak akik továbbra is bizakodtok az ennél megnyerőbb számokban! Nos, hamarosan minden kiderül, és reméljük, azoknak is bejön majd az Identified többi dala, akinek ez a szám most kevésbé volt imponáló!

De, hogy ne maradjunk szavazás nélkül, egy újabb közvéleménykutatás került fel, mint észrevehettétek! Gondolom az is feltűnt, hogy itt már nehezítettem mindssze egy lehetőségetek van kiválasztani kedvenc Troyella/Zanessa csókotokat. Mivel alapvetően nem volt sok, ami nyilvánoságra került - és itt mindakettőfélére gondolok - talán könnyű lesz a válsztás, bár én nemes egyszerűséggel kitérek a válaszadásfelől, mert nekem igenis "oly' nehéz a választás" - mindegyiket lehet valamiért különösen szeretni - de Ti semmiképp ne tegyétek ezt, Nektek ez nem megengedett kifogás, csak gondolkozzatok el rajta, egyszercsak úgyis mindenki döntésre jut, és akkor szavazzatok, legalább annyian, mint az előzőekben!:)

És mégegyszer köszönöm, pusszi, jó éjt: Ditta×××

Ui.: Nyugodtan indolkolhattok is, miért adtátok le épp az egyikre, vagy a másikra a voksotokat, én kíváncsian várom! Hajrá!:)
Ui2.: Elnézést kérek a legelső szavazótól, de muszáj volt frissítenem a szavazást, mert "apró" helyesírási hibát szúrtam ki benne! Remélem megérted!:)

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

A HSM 2-ben a csókuk szerep volt...
A Hawai csókuk "elvileg" titkos lett volna....
A Jazz/Lakers csók nyilvánosan történt (apró )de amit abszolút felvállaltak.... én az utóbbira szavaztam....
Andi

Névtelen írta...

én is:))pont ezért

xdittax írta...

Hehe:)

"A HSM 2-ben a csókuk szerep volt"...de könnyen tudtak azonusulni szerepeikkel. Könnyen beleélhették magukat a karaktereikbe. Azonban, mután konkrétanmagának a csóknak vég, nos az a reakció már kevésbé tetszik, nos, Zactől.

"A Hawai csókuk "elvileg" titkos lett volna"....de nem lett az. És persze sajnálom, azért mert lebuktak, mert Ők nem akarták volna még, de örülök Neki, mert egy igazán teljesen természetes csók részesei lettünk, akarva-akaratlanul teljesen igazi volt. De egyébként itt ha midnenigaz több csókuk is volt, legalább 2 különt biztosan megörökítettek, és szerintem egyik se nagyon utálnivaló!^^

"A Jazz/Lakers csók nyilvánosan történt (apró )de amit abszolút felvállaltak"...pontosan teljes mértékben egyet értek. Teljesen tisztában voltak Vele, hogy megtrötén, (persze jobban belefeledkezhettek volna), és így pont tökéletes volt. Kicsi, aprócska, de ez is szintén teljesen igazi, megérte rá kb. egy évet várni rá, nem? De akkor is nehéz a választás, mert mindegyiket lehet nagyon szeretni! Szóval én mint mindig, mellőzöm a válaszadást! <3
Nektek köszi, puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

noshát a Hawaii-on készült képek mindig is a kedvenceim voltak és a többit is naon szeretem csak erre az utsóra úgy vártunk már...

xdittax írta...

Lehet benne valami. De ígyis-úgyis mindkettő a meglepetés erejeként "sokkolt".

A Hawaii mindenkinek meglepetést okozott, még azoknak is akik hozzámhasonlóan nagyon-nagyon reménykedtek, ha nem is egy csókban, hanem hogy kiderül az, amit eddig csak sejteni lehetett.

Viszont oly' hosszú idő telt el ezen nyaralás után, hogy beletöródtünk és megismertük addigra Zanessának azt a nagyon is helyes szokássát, hogy teregeti ki a magánéletét, és nem enged nyilvános csókot. Most viszont megleptek minket, igaz, még mindig reménykedtünk, és az is lehet, hogy innentől kezdve talán kevesebbet kell várnunk 1 évnél, mert rájöttek mennyire nem kell szégyelni és titkolni egy-egy apró kis puszit.

Névtelen írta...

Szia Ditta,helló mindenki. Ismételten szavazás,ez igen! Csak így tovább!! Nagy örömmel láttam,hogy milyen sokan szavaztunk, Nessa dalára. Ez mind a te érdemed.Ha te nem hozod létre ezt a klassz blog-ot,ezt nem tehettük volna meg. A csók??Szerintem nagyon személyes és a "legszebb" dolog.Nekem mindig az"utolsó"csók a favorit.De hiszem,hogy az a legjobb csók az,amely nem csattant még el. Üdv(fiatal édesanya)

xdittax írta...

Szióka!

Szerettem olvasni a soraidat, nagyon megmosolyogtattál, persze a legjobb értelemben!:)
Szavazásnak lennie kell, ez a legjobb, annyira kíváncsi vagyok a véleményetekre, érdekes dolgok derülnek ki, amelett kiderül, hogy valóban mennyien jönnek errefelé, és az annyira kimondhattalnaul őszintén jólesik! És az is, amit Te írtál, úgyhogy nagyon megköszönöm!:)
És az utolsó soraid, mondataid. A csókkal kapcsolatban, nos, be kell vallani, nagyon igazak! És még szerencse, hogy még én is éűidejében kiírtam az eddigit, mert szeretnék én is további csókokra várni, további, gyönyörű csókokra, de ha kelll, le is tudok róluk mondani!

Mégegyszer köszi mindent: Ditta×××

Névtelen írta...

Visszatérve még a HSM 2 vége csókra én is furcsának találtam Zac reakcióját...,viszont, ha emlékeztek és jobban megnézitek,már aki teheti DVD-n volt egy távoli jelenet (igen rövid és zavaró volt közben a vízesés , talán nem véletlen ) ahol igen csak magához húzta Zac Nessát..., forrón ölelkeztek..., na ezt a csókot megnéztem volna közelebbről is.... azt ott valóban átélhették...
A Hawaii kiruccanásukon volt néhány elkapott csókuk a Tenger hullámai közt elmerülve, mely igen meghitt és szerelmetesen jól sikerült...szeretem Őket...
A Jazz/Lakers csók....meglepien imádnivaló és igen Ditta, csak helyeselni tudom amit a belefeledkezésről gondolsz...., észbontó látvány lett volna....
Puszi, Andi

Névtelen írta...

Hahó Ditta, szerintem azok a csókok meglesznek. De lemondani róluk, felejtsd el!!! A legnagyobb hibát ne kövesd el baby!! Engem a csók még nagyobb tűzbe hoz, és előfordul v elem,hogy olyanokat teszek, ....... Jaj Istenem. Miket "beszélek". Sok sikert a csókokhoz. Ki ne hagyd!!!( fiatal édesanya)

Névtelen írta...

Azért a HSM 2 bakiparádéján elcsattanó csókot sem szeretném szó nélkül hagyni, mert igazán figyelemreméltóan édes, gyengéd és szerelemmel teljes, ahogy mosolyogva magához húzza Zachary Nessát...(még akkor is ha elrontották a jelenetet)
Ditta, valóban nehéz a választás mert mindegyik önmagában is a
-legjobb-!!!!
Andi

xdittax írta...

Kedves fiatal Édesanya!

Nem akarok védekezni,de azt fogok. Miért? Mert a csókról való lemondást én se úgy értettem.(Nem a sajátraimról, dehogyis, még csak az kéne!:D) Egyszerűen csak elég a tudat félig-meddig, hogy együtt vannak, boldogak, és ha kéz a kézben sétálgatnak az is öröm. A szép pillantások pedig még annál is jobban tetszenek. Nekem egy nyilvánosan elcsattant csók (csak) egy bónusz. Nem kérek ennyit a magánéletükből, ha ők nem akarnak adni. De azért úgy lemondnai nem fogok róla, mert ha "megajándokznak" eggyel, hát azt biztos, mérget vehetsz rá, hogy gyönyörködni fogok benne.:) Ahogy most is tettem!<3

Andi, a bakis csókról detto ugyanez a véleményem! A nagy vigyorok nagyon tetszenek, elégedettek, látszik rajtuk, hogy nagyon várják izgatottan a nagy pillanatot. Ezért édes! És ezért szeretem!

Pusszi: Ditta×××