2008. máj. 28.

A Sneakernight számokban

Sziasztok Mindenki!:)

Tudom, hogy mostanában nem vagyuk annyira nagyon bőségben a híreket illetően, de ilyen az élet, lesz ez jobb is, sőt akár rosszabb is, vagy detto ugyanilyen is...xD
De sebaj, az utóbbi időben azért lássuk be, jól el voltunk látva!
Most azonban egy kisebb - remélhetőleg átmeneti - csönd honol Zanessa háza táján, így a VABN-es lányok is csak néhány "számmal" rukkoltak elő speciel a mai napra - a Sneakernight-tal kapcsolatban. Fontos megemlíteni azt is, hogy bár a következő számok közül lehet, nem tűnik mindegyik oly' jónak, reméljük, a hamarosan debütáló és várva-várt videóklip fellendíti a helyzetet!

- Mindössze csupán egyetlenegy TOP40 rádiómegálló játssza a dalt, ez pedig nem más, mint a Los Angeles-i KIISFm.
- A Colorado-i 99.9 FM rádióban sajnos még nem hallható Van ezen dögös száma, de lassan-lassan annyian kérik, hogy muszáj lesz a listájukba venni.
- Jelenleg a 6. a Radio Diseny toplistájában..., (még 8 nap van a TOP 3 legújabb összeálításához, reméljük a legjobbakat, hogy addigra már fölbírja magát tornászni a dobogó valaemyl fokára!)
- és a 9. helyen a heti TOP30 visszaszámlálásában. (2 helyet ugrott előrébb az előző héthez képest)
- A Mediabase toplistájában a 394. helyről a 253. helyre került!
- És még egy nagyon fontos és csodás szám következik: a Hollywood Records MySpace-én immárom 15 000-szer játszották le a Vanessa fanok a szóba forgó dalt! Ez azért jelent valamit, annak ellenére, hogy a kiadó még mindig nem állt elő egy konkrét kibocsátási dátummal az Identified-hoz...úgyhogy nincs választás, marad a július 1!

És természetesen azért, hogy legalább a Disney rádióban előrébb kerüljön a dal, mi is tehetünk, csak kérnünk kell, méghozzá ITT!!!

Forrás: VABN.

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia!
tudom hogy mostanában nem írtam comikat , de ez nem azt jelenti h nem voltam és nem néztemmeg a híreket...nagyon sok dolgom volt... és fáradt voltam , felmérések -konpetencia--fellépések...remélem megértesz és bocsánatot kérek most tőled!!!!Ehhez a témához kapcsolódóan annyi t hogy én is kértem számot és nagyon jó lehet,szerencse h nessa előrébb került a sorrendbe, mert hát ő megérdemli!
pusz

Névtelen írta...

Szia!
Én is ma írtam konpetencia tesztet, mondjuk nem tudom h te melyiket....de én a végén már a matek feladatoknál nagyon kész voltam, azt sem tudtam mit olvasok, csak olvastam!:D A témához kapcsolódva te hol kérted Nessa számát?

Névtelen írta...

A radio disneyn. ha elolvastad volna a cikket a végéig, tudnád ;)

Dittám én is kértem minden nap! :P remélem nem hiába.. :D

Névtelen írta...

Helló minden kedves Zanessa rajongónak!
Szeretnék úgy mindenkinek feltenni egy kérdést, ill. megkérdezni a véleményeteket, hogy mi lesz akkor ha megnézjük a Hsm 3. részét a Road to the hsm3 és a behind the scenes videókat és az összes hírt ami Zanessával és a High School Musical-lel kapcsolatos, mi lesz akkor ha vége lesz ennek a nagy hírözönnek és befejeződik a Hsm, legalábbis a mostani szereplők szempontjából? Szerintetek továbbra is fennmarad ez a hatalmas darabszámnak örvendő Zanessa tábor?

Üdv.: Vivcsi

Névtelen írta...

Hali,hu ez jó kérdés,ezen én is sokat agyalok,mert valóban ha vége lesz akkor mi lesz? Szerintem a három legfőbb szereplő [Zashnessa] nem fog eltűnni egyhamar. Én mindenesetre kitartok Vani mellett :)
pux: bya

Andi írta...

Szisztok!
Szerintem amíg Zanessa létezik, márpedig a HSM után is létezni fog, léteznie kell hiszen
Zanessa4ever, és jönnek a hírek hisz a lesifotósok a "nyomukban" vannak és Ditta is ellát minket, úgyhogy nincs gond!:)
A HSM után is van élet!:)

xdittax írta...

Sziasztok!

Ne haragudtjatok, legelőször is Vivcsi kérédésre reagálok - azthiszem telje pozítivumsággal.
Mi lesz?Senki nem tudja? Nem is kell, különben nem lenne izgalmas az élet. Na jó ez mondjuk nem ehhez a kérdéshez igazi nagy bölcseség.:D
Szerintem nem, már rég nem ez az ok, hogy összetartja Zanessát. A HSM filmek nélkül is van életük, karrierük, ez tökéletesen láthatjuk rajtuk, a példájukból. Tudjuk, hogy ez volt az igazi áttörés, ez volt a nagy átttörés, de mindez nem azt jelenti, hogy ezzel vége is. Lehetne, de ha rajtuk múlik, márpedig rajtuk, akkor tudjuk nagyon jól, hogy ez nem így lesz. Eddig is mindkettőjük és a többiek is munkálkodtak más projekteken, más filmeken, más albumokon, így eltűnni biztosan nem fognak. Megkorosodnak és egy idő után már nemcsak tinifilmekben néznek majd vissza ránk. Megkorosodnak, nagy döntéseket hoznak, de örökké hálásak lesznek a HSM-nek. Minden értelemben, midnenért. És a rajongókra csakúgy igaz ez. Hálások leszünk a HSM-ért, a filmekért, a dalokért, a táncokért, és magukért a szereplőkért. Tudjuk jól milyen világ ez. Milyen Amerikaország. Az emberek ottan is mind nagyon kíváncsiak. Arra, hogy mi lesz eztán. és ha a paparrazzikon múlik, nem sok minden változni. Zanessa erős, és amíg az is, ugyanakkora érdeklődést fog muatatni az emebereknek. Lehet, valóban egy kicsit visszavesznek egy idővel. Amikor majd arról szmolnak be, hogy a 7 éve együttélő pár elment kedvenc éttermükbe a Paty's-be. Az emberek csak irigykednek, nekik öszejött, megnézik a csodás, mosolygós képeket és ennyi. Nyugtázzák hogy oké. Lehet már nem lesznek őrült fanatikusok. De nem hiszem hogy magából a Zanessa-Szeretetből hiány lesz valahais. Én nem hagyom! Mert azzal ha vége lesz a HSM-nek, Zanessának nem lesz vége. Tudom, nemvalószínű még több közös munka egy ideig, de nézzük körül,a párokat nem a munka tartja össze. Nem baj ha különbözőt tesznek. Hírözön akkor is lesz. És Zanessa is. Úgyhogy én nem aggódok. Szerintem nincs miért. Csak hiszek és bizakodok. És kíváncsian, nyitottan várom nemcsak a HSM3 haepiendjét...^^

Kitti, semmi esetre se kérj ezért bocsánatot, nem várom el senkitől, hogy kommenteljen ezerrel.
És Hajny, tavaly én is így voltam ezzel az egésszel.
A témához kapcsolódva viszont, halgass Bettykee-re! Igaza van:P

És köszi Mindekinek aki szavaz S-ra! Csak így tovább, Vani megérdemli!:) És ahogy Bya is mondta, tartsunk ki melette/mellettük!:)

Pussz: Ditta×××

Ui.: Andi minden egyes szava megbecsülendő!xD

Névtelen írta...

Nos...mivel most van időm,én is hozzá tok szólni...
Sztem a HSm elindította Zanessa karrierjét, szóval sztem nem fognak eltűnni, sőt! Max a rajongók fognak cserélődni, ahogy egyre komolyabb filmekben szerepelnek. A HSM-nek nagyon sok fanja van, sokan közülük csak ebben hasonlítanak hozzánk (gondolván a sikítozó bennszülött ribikre), és valószínű, hogy ezek a fanok eltűnnek, miután a HSM befejeződik. De sztem nem a fanok száma a lényeg, hanem az, hogyha vki már fan, akkor ne a papshoz hasonlóan viselkedjen, ha meglátja fanatizmusa célszemélyét (bár a kamerával rohangálás nem ugyanaz, mint a sikítozás, de a celebeket mindkettő idegesíti és zavarba hozza). Ezek a rajongók csak azért szeretik Zachynket, mert világhírű jó filmben szerepelt és jól néz ki. Azért csak Zacet, mert szexisták és féltékenyek Nessre, őt automatikusan utálják. Semmi másért. Ők a HSM végeztével majd újabb bálványt álmodnak maguknak, ha nem nőnek ki addig ebből.
Viszont ezeket a fanokat "szükséges rossznak" nevezném, mint ahogy a paparazzit is, mert hírnév nélkül nincs felkérés a jó filmekbe, jó filmek nélkül nincsenek fanok.
Biztos vok benne, hogy 5 év múlva is fan leszek vmilyen szinten, ha nem is ennyire (a jelenlegit nem nagyon tudnám fokozni, az már a megszállott őrült kategória lenne). Majd egy idő után, amikor tényleg felnőttek lesznek, leszállnak róluk a papsok is, és akkor örülhetünk feleennyi hírnek. De ezt nem tudhatjuk, lehet, hogy az ellenkezője lesz....
LL

Névtelen írta...

Linkluvor, Ditta töéletesen egyet értek!

(DE:))

Nem akarok vészjósló lenni, de Zanessa sem tarthat örökké. És ha nem lesz Zanessa, szerintem nagyot fog csappanni a rajongótáboruk, mivel Zanessa együtt az igazi! :P

Remélem h nem bántok meg senkit ezzel a kommenttel.. 8-) De CSAK Zac, vagy CSAK Vany?? Áhh. Csak együtt az igazi. Remélem ezentúl is jóban-rosszban együtt maradnak és segítik egymást.

Azt meg ajánlom nekik h legalább 90 éves korukig eszükbe se jusson a szakítás! :)

Az ELSŐ hatalmas megpróbáltatást már túlélték, V képeinek köszönhetően. Én nem ítélem el miatta, megtette hát megtette. Nem kell foglalkozni vele, az ő magánügye. Szerencsére nagyobb volt a szerelem, mintsem szétszakadjanak. Csak közelebb hozta őket egymáshoz ez is, szóval még kicsit hasznukrai s vált . ;)

Néha az embernek megpróbáltatásokon kell keresztülmennie h rájöjjön mennyire nem akarja elveszíteni a másikat.

SZÓVAL

Drukkolok a Zanessa forevernek, ne értesetek félre, hizsen minden álmom az h ez igaz legyen! :)

Névtelen írta...

Sziasztok. Mindent leírtatok,amit lehetett. Nagyon jól fogalmaztatok. Én nem tudom,mi lesz holnap,s az után,de azt az egyet igen: a HSM igen is sokat adott nekem. Filmileg is(habár én egy másik korosztály vok),de mindig is gyerek szeretnék,és fogok is maradni. És természetesen a másik dolog ,egyben a legfontosabb: az,hogy olyan aranyos emberkéket ismertem meg,mind ti. Nekem ez SOKAT jelent!! Nem igazán használtam a netet addig,míg rá nem bukkantam erre a szuper oldalra. Sokáig olvasgattam csak, míg egy szép napon rá nem jöttem,hogy hogyan lehetne kommunikálni veletek. Nagyon élvezem!! Köszönök mindent.Főleg Dittának. Minden nap egy csoda,csak tudni kell megélni! Én nem búcsúzom sem a HSM-től,sem tőletek. (f.é.)

Andi írta...

ZaNessa4ever, hiszen ezt Ők is érzik, érezniük kell!

Névtelen írta...

Na azért én semmi rosszra Nem gondoltam.. Csak réjöttem h miylen kiszámíthatatlan a jövő.

Am van újabb Vanessás hír, mégpedig az, hogy Japánban állítólag már június 18-án, tehát két héttel AMerika előtt, bemutatják/megjelentetik Vanessa új albumát.

Hátn nem tudom, hogy ebből mi iza, de gondotal, megosztom veletek, mert most olyan Ditta-hiányom van! :D Ésnincs új olvasni való csak a kommentek. (Nem szemrehányásképp csak hiányollak, mivel átaában ilyenkor is fent szoktál lenni! )

f.é. öröm olvansi a soraidat :P
árad a szereteeet :D:D

puszi és ölelég mindenkinek ^^ :)

Névtelen írta...

most látom tele van minden a helyesírási hibáimmal

msot mindenkit tájékoztato, csak sokfelé figyelek és ez azért van, most épp 6 hézi dogát írok egyszerre szal en harizzatok :$

Névtelen írta...

Fú, ez már engem is idegesít. Ezennel ünnepélyesen megígérem, hogy (megpróbálok :D) odafigyelni a helyesírásomra! :D
Higyjétek el a dogában hibátlan, csak itt vétek ennyi hibát! :D Sajnálom. :$

És ezennel hivatalosan betty lettem. Utálom a bettykét, nem is értem, hogy miért így használtam eddig... :D

xdittax írta...

Sziasztok!

Sorrendben:
LL-ver egyetértek, ha nem is mélységesen, de azért csak igaza van, és nem ütközik az én véleményemmel.

Betty a feltevésedre. Kicsit baljóslatú, de engem nem zavar kifejezetten. Úgyértem persze nem túl sok minden örökéletű. De megbecsülve minden az lehet. és én hiszem azt, amit már olyszokszor elmondtam a blog eddigi élete folyamán. Zanessa erős, összetartó és bár fiatal, értékeli a másikat, mindennél többet jelent egymásnak, és egy ilyen szerelmet, társat, párt nevezzük akárminek, nem engednek el. Na jó, isten útjai kifürkészhetetlenek, de csak Zac és csak vanessa nekem, nem lesz. Zanessa annál több. De ez nem rajtunk múlik,nem azon, hányszor mondjuk el, hogy Forever,(de azért tényleg csak zanessa Forever!:D) hanem igenis rajtuk. És nagyon remélem, hogy mindig tudják mit kell tenniük! Én szurkolok Nekik és bízok bennük!<3

És nemcsak nekik köszönök én is sokat, haenm éppúgy Nektek is! És most ezen pillanatban ezen helyzetben Neke tartozom különösen nagy hálával, mert annyira őszinte vagy és kedves, hogy nem Neked kell hálákodknod, hanem nekünk! talán már megtettem!=]

Betty Neked mégegyszer, kitérdekelnek a helyesírási hibák! Tudod nekem mennyi szokott lenni. Túl gyorsak a kezeink, csupáncsak erről van szó!xDDD Szóval mégszép hogy el van nézve!;)

Pusszi Nektek: Ditta×××