2008. máj. 22.

Summer '08 Hot 100 list

A címben szereplő, a CosmoGirl! által "kreált" listán természetesen kékszeműhercegünk, és barnahajúszépségünk is helyet kapott, igaz nem éppen a nekik járót...(személyes véleményem)

"#22 - Zac Efron(17 Again, hamarosan): Mi a mennyország a Földön Zac-nek? "Elsősorban, amikor a Krispy Kreme-ben (fánkbolt) az alkalmazottak ingyen kostólókat osztogatnak." Édes!

#72 - Vanessa Hudgens: Neki már megvan Zac, a valaha volt leghelyesebb barát. Most neki van egy új CD-je, Identified(Június 24), plusz 2 nagy filmje(High School Musical 3 és Will) az év folyamán később. Ez annyira nem fair!
"

Mint ahogy szerintem a besorolásuk sem, hiszen alapvetően már "csak" ennyivel is előrébb kéne rakni Őket, és ezenfelül észrekéne venni elsősorban Vanessánál, hogy a nyáron még végigcsinál egy koncerttúrnét is! Mi ad, ha ez nem elég okot arra, hogy nagy durranás lévén előrébb kerüljön?! Jóval előrébb...

Forrás: ZA Angel's.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Korkülönbség? :P Hmmm... talán pár hónap, max egy év? :D Én novemberben leszek 17.. Az még soká van.. :S :D Am én kermarketing szakra járok immáron 2. éve. :)

Am tök jók az új cikkek, alig győzöm olvasni! :)

Ha megkérhetlek, drukkolj nekem kedden, vizsgám lesz! :$ :)

Pusszaa

xdittax írta...

Max. egy év. Illetve, pont egy év. Én is novemberi vagyok, de '92-es. Most töltöm még csak a 16-ot.:$:)
Megkérhetsz, de csak ha, nem egyébként is, ha szurkolsz nékem, szerdán és pénteken, mindkét napom fuvolavizsgám lesz! Előre rekszeketek is tőle és várom is. Bár inkább az előbbi!xD

És, nem baj, ha alig győzöd, mert ez nekem jót jelent, no és persze ezért létezik eme blog!xD

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Helló kicsikéim! Olyan arik vagytok mind a ketten. Bárcsak én is azt tudnám most írni,hogy még csak 16 éves vagyok.... Talán igaz sem volt.De semmi gond. Az idő nem állhat meg. A listával kapcsolatban nem tudom,hogy milyen ez a lista,kik szerepelnek még rajta. De ha bele gondolok nem is érdekel. Én azt gondolom mi mind tudjuk,hogy ők nálunk hányadik helyen vannak. Hát röviden ennyi. Sziasztok.(f.é.)

Névtelen írta...

nos, én láttam a teljes listát és nem értek egyet vele...mondjuk nem ismerem a nagy részét, de Zachyék ezerszer jobbak náluk...:)))
mondjuk nem hoz lázba mások véleménye túlságosan és mindenkit elfogadok olyannak, amilyen, kivételek az antifanok (akik gyűlölik Zanessát és minket is)
szóval szerintem ez a lista nekem egyáltalán nem reláis, pusztán azért sem, mert Ness vagy 50 hellyel hátrébb van, mint Zac, szóval az ö9sszeállító tuti vmi szexista sokeszű volt
röviden ennyi

haha, én decemberbe leszek 16...itt mindenki idősebb nálam???
LL

Andi írta...

Ditta,
szorítunk érted a vizsgáidhoz!!!!!

Én is rég elmúltam 16-éves de a szívem fiatal.....főleg, hogy abszolúte azonosulni tudok eme határtalanul nagy rajongással amit Zanessa és a HSM-őrület előidéz....
körülveszi őket és minket is egyaránt!!!:)))))

Névtelen írta...

He milyen őrületet indítottam el?! :D Mindenki bevallja h hány éves! :P PErsze h szorítok neked Dittám, nagyon ügyes leszel, ebben biztos vagyok! :)

Névetelenkém igen igaz h 16 vagyok! :D 1991.11.10-én 3:55-kor szüettem! :)

És háth igen zanessa olyan oh so cute :D (L)

xdittax írta...

Jajj ezek a kommnetek!

Mindegyikből kiderül, hogy Mindannyian fiatalak vagyunk, nem fiatalosak, fiatalok és az is, hogy Mindenki egyforma már-már "imádattal" gondol Zanessá-ra. És ez így is van jól!:)))

Szóval mindenki szavaiban osztozok, és Mindenkinek megköszönöm már előre is a támogatást! Édesek vagytok, egytől-egyig!=]

Pusza: Ditta×××