2008. máj. 14.

Szerelem a forgatáson


Zanessa nem bírja tűrtőztetni magát - mondjuk nem is kell - a HSM3 próbáin, illetve forgatásain, a szerelem itt is jelen van, csakúgy dúlik!^^
Ebben szerintem senki nem is kételkedik, de most egy kisebb beszámoló is érkezett, mivel ütik is el idejüket a fiatalok egy belső embertől, így persze megint meg lehet kérdőjelezgetni a hír hitelességét, de mondom mégegyszer, ilyeneket mindenki el tud képzelni, nem is nehezen, és könnyen lehet, hogy ez most (kivételesen) nagyon igaz! (Eltekintve mégis attól, hogy igaz-e konkrétan ez a hír, vagy sem, biztosan osztozkodnak egymással ilyen "gesztusokkal" Vanessáék, úgyhogy felkészülhetünk egy igazán rendkívüli Road To The HSM3-ra, ha most lesz ilyen! Reméljük!)

Egy 15 órás próba alatt az East High hangversenytermében kedden, a források szerint, Efron és Hudgens mikor épp nem fogták egymás kezét, vagy nem nevettek egymás viccein, a terem szélén terpeszkedtek el, úgy mint a "fiatal szerelmesek egy pikniken."

"Amikor nincs rájuk szükség a forgatáson, egymás ölében vannak" - mondta egy forgatási forrás, s még hozzátette, a fiatal szerelmesek játékosan keringõztek amíg Corbin Bleu játszott a zongorán.

A keddi jelenetek azzal jártak, hogy a végzõs diákok megbeszélték, mi is legyen a tavaszi musical címe!

Azthiszem kíváncsian várjuk!:)

Forrás: VanessaHudgens.Us & HSM-ZaNessa.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta! Felkerült a VABN-re az Identified tracklistje!
Puszi: *Nóri*

Névtelen írta...

Ez a kép régi,vagy mostani?
Tökjó minden,köszi!
bianka

xdittax írta...

Először is *Nóri* köszi, hogy szóltál, már kint is van ám.:)

Bianka, sajnálom, hogy meg kellett tévesztenelek, ez a kép még a HSM2 próbáján készült, mégpontosabban az Everyday próbáján. De ha bepötyögöd a YouTube-ra, megtalálod a videót is! Érdemes megnézni!:) És én is köszönöm!

Pusszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Annyira szeretem ezt a jelenetet..
a You Tube-on számtalanszor visszanéztem már....olyan megható és telis-tele van érzelmekkel...!!...))))
Andi

xdittax írta...

Igen! Igen! Igen!
Awwwww!<3

(Na remélem ebből mindenki rájött én is mit érzek, mikor nézem az említett videjót!:))

Névtelen írta...

szia!
igen , ez az egyik kedvenc képem nekem, és remélem hogy még lesz ,sajna ugyebár ez a hsm 2 forgatásán készült ,de remélem itt se fogják mellőzni a kamerákat és a fényképezőgépeket.És persze most is tömegével jönnek a hítek a mi zanessáénkról...

Névtelen írta...

igen, igen, igen.........ha nem lesz Road to HSM3 megszűnök létezni (aztán a végén már annyi feltétele lesz létemnek...xD)... a vidit én is láttam, kiri:))

xdittax írta...

Háát ign, Taki azt nagyon is jól mondod! és ahogy nekem se, a Disneyseknek se lesz túl sok választása kijelentésed után!
De szerintem biztosan terveznek valami hasonlót, betekintést a kulisszák mögé, kedvcsinálókat, és ennél mi lehetnne jobb, mint Zanessa maga?!

És Kitti, a kjedvenc képhez! Nekem is az egyik. De most komolyan! Persze csak a többi sok mellett. De mindenképpen látszzik, hogy it most belefeledkeztek a pillanatba, a helyzetbe, a dalba, egymásba. És ezért, ez egy különösen szép pillanat!<3

Névtelen írta...

öhm bocs, Ditta, ezt kicsit benézted...Taki ide nem is írt és még mindig LinkLuvor vok :DDD
és naon naon naon naon látni akarom Zanessát...de addig még vagy fél évet kell várni...:(

xdittax írta...

Oh, *csúnytmond* bocsi! Tényleg ne haragudj, de valószínű, ahogy szoktam néha, párhuzamosan írtam a megjegyézseket, és totál becsavarodtam már! Haragudol reám?:)

Névtelen írta...

vettük észre:))) á, nem haragudom xd

xdittax írta...

Ha-ha!×P×D
Egyébjént, köszi a nagylelkűséged!×P×D

Névtelen írta...

de a gyanúsítgatás nem a szívem csücske:P ld másik hír nemtommármelyik