2009. máj. 24.

2009: Maxim listák

Az éves listák ideje már régóta tart, és most már sorra jelennek meg a férfimagazinok összesítései is. Vanessa Hudgens csakúgy mint tavaly, most is magától értetődően került fel rájuk.

A Maxim magazin két különböző legjobbja/legszebbjei közé is bekerült a 20 éves lányka, az összesített 2009-es Hot 100-ban a 27. helyet kaparintotta meg! Igaz, ez alulmarad a tavalyi 12. helyhez képest, de így is olyan szépséges hölgyeknél sorolják előrébb, mint Diane Kruger, Beyoncé, Freida Pinto, Scarlett Johansson, Penélope Cruz vagy Charlize Theron!

27. Vanessa Hudgens
Bambiszemeivel, tökéletes arányaival, sokszínű etnikumával mindhárom High School Musical film megtalálta az útját Netflix rendeléseinkhez. Következő szerepeként Vanessa a tini musical Bandslam-be ugrik, hogy megrázza jövő hónapban a mozikat.


Hmm, az őzike szemű Vanessa emellett a Young Hot Hollywood 2009-es listára is felkerült, ráadásul dobogós helyezést ért el, 8-ból a 3. helyre sorolták, egyedül Scarlett Johansson-nak és Blake Lively-nek sikerült szépségében leelőzni. Mi még így is roppant büszkék vagyunk és egyúttal tiltakozunk is a számok ellen: még szép, hogy Ő a No.1! :)

A bálkirálynő
Vanessa Hudgens

A Disney legveszélyesebb leánykája a fő oka, hogy tudjuk, mi a pokol az a High School Musical. Vanessa szépsége a Fülöp-szigeteki, latin-amerikai, kínai, latin, és ír vér keveréke, egy külső, ami az egész világon elterjedt a fiatalok világhálóin és ami sokkal finomabb, mint egy "International Day" a Maxim éttermében. Sokkal több, mint csak egy csinos pofi; Vanessa két szólóalbummal egy bimbózó popsztár apró öve alatt. Énekléséből többet várva a 2009-es Bandslam-ben még egy másik helyes középiskolás zenei bandához csatlakozik. Miért rontanád el a nyerő formulát?

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

helo ditta,linkluvor és persze helo mindenkinek
én nagyon büszke vagyok vanessára
megérdemelte hogy felkerüljön ezekre a listákra. egy kérdésem lenne remélem tudtok segiteni
megnéztem az uj teljes bandslam elözetest,és kiváncsivá tett hogy mi a cime annak a könyvnek amit vanessa a filmben olvas? aki esetleg tudná irja meg elöre is köszönöm
xoxo laura

xdittax írta...

Wow, szia Laura, fogas kérdésed van! ;) Már csak azért is mert ahogy én néztem, csak az előzetesben három különböző könyv fordul elő a kezében, persze olyan aprón, és rövid ideig, hogy én egy kukkot nem bírtam elolvasni a borítóról - esélyem sem volt. És sajna a borítókra sem ismertem rá, de most nagyon szöget ütöttél a fejemben. :)

Fant írta...

Mese szövege postázva :) Most rohannom kell, de estére jövök persze.

xdittax írta...

Vettem :)

Névtelen írta...

Fura, hogy az egyik listán Scarlett Johansson előtt van, a másikon meg utána. Egyszerűen el lehetne intézni a dolgot: mindkettőben legyen övé az első hely:))

Remélem, kapunk HD trailert, és akkor talán látunk valamit a könyvek címéből.

;o) írta...

Hozta az élet: a nők között azért még látnak fejlődni valót, a tinik között viszont viszi a prímet.

Bár nem szoktam a nőket kategorizálni és a 2 szóban forgó nőszemélyt nem is lehet összehasonlítani sem, de azért V az V, na! Ráadásul szerintem ezeket a kategórizálásokat nem csak a külső befolyásolja.

Ha csak a férfiakra gondolok, ott is megvan az a feeling, hogy ha van egy filmje ami megfog és ezáltal szimpatikus lesz, akkor nem feltétlenül kell adoniszi jelzőkkel rendelkeznie....ő a nyerő!
Ráadásul szegény SJ hiába küzd felnőtteknek szóló filmekkel a háttérben, a mindenkori tinik ikonja hátra dőlhet a székben.

Fant írta...

Nos, újabb listák, újabb számok, de meg kell mondjam nálam Vanessa listafüggetlen Szépség, abszolút első :)

Különben a képek köré font szöveg még a Bandslam legújabb előzetesének kikerülése előtt készülhetett, ahogy olvasom, mert ez a film nagyon nem musical lesz :)

A könyv - nagyon jó kérdés.