2009. máj. 29.

Hármas Lakers

Mindig is hatalmas Los Angeles Lakers fan volt, így egyáltalán nem különös, ha megjelenik lakhelye csapatának egy-egy meccsén. Így történt május 27-én este is, amikor a LA Lakers és a Denvert 5. meccsén jelent meg.

A parádés meccsen 103-94-re nyert Zac Efron csapata, így a konferencia bajnoki címvédőjének már csak egy győzelem kell a nagydöntőbe jutáshoz. Az óriási csatát hozó meccset ezer százalék, hogy élvezte a Mr. és ezt nagyon jó látni! :) Két barátja(egyikük a menedzsere) társaságában ülte és izgulta végig a meccset kedden a kissé hosszú hajú, tipikus szerelésű Zachy.

Pár nap múlva, vasárnap délutántól egy egész más rendezvényen fog ülni és izgulni! Az idei MTV Movie Awards-ot ugyanis május 31-én, vasárnap tartják a Gibson Amphitheatre-ben Universal City-ben, Los Angeles-ben.

A pazar díjátadó igazi izgalmakat ígér, látványos produkciókat, szoros versengéseket és hírességeket egymás hegyén-hátán. Chris Pine, Justin Bartha, Thomas Lennon, LeAnn Rimes, Dwayne "The Rock" Johnson, Shia LaBeouf, Megan Fox, Cameron Diaz, Lil Wayne, Will Ferrel, Deznel Washington, Ryan Reynolds, Sandra Bullock, Abigail Breslin, Leighton Meester, Sienna Miller, Channing Tatum, Kiefer Sutherland, Sacha Baron Cohen, Anna Faris, a Twilight és a Harry Potter csillagai und so weiter.

De a legfontosabb: Zac Efron és Vanessa Hudgens.

HQ képek a keddi kosármeccsről ITT!

1 megjegyzés:

pucca írta...

ha la lakers akkor zac efron
lassan szókapcsolat lesz belőle
egyébként az én kedvenc kosárcsapatom
is a la lakers így örülök
hogy nyertek