2009. máj. 1.

2009 nyarának Top 10 lánya

Ez a lány egyáltalán nem próbálkozik keményen, mégis überszexi, valahányszor kilép az utcára. Sőt, fogadok, hogy házon belül is az. :)

Mindenesetre van más a tarsolyában a szépségén kívül is, ez a nyár az övé lesz. A Yahoo szerint is.

Még mindig lehet valakinek, aki már szerepelt a Forbes "Legtöbbet keresők 30 alatt" listáján és kétszer a People magazin "100 legszebb embere" között, egy áttörő filmszerepe? Igen, ha ez a "High School Musical" sorozattól egyfajta eltávolódást jelent, holott az tette sztárrá. Vanessa munkatársa (aki sokkal több annál) Zac Efron megcsinálta, amikor a "17 Again" nagyot nyitott, és Vanessa azt reméli összeillhet majd Zac sikerével a "Bandslam"-mel. Bár a film -- amiben Vanessa a gitáros a bandák háborújában -- egy kicsivel rockosabb lesz East High-beli napjainál, vannak tervek számára és kollégái számára, hogy megcsináljanak egy élő turnét, amivel a filmet támogathatják, csakúgy, mint a HSM esetében.

Baby V, akinek szintén összefog jönni az áttörés, ma reggel egy korai vásárlással kezdte május hónapját, a Barneys-be tett kirándulást, egy csinos farmeringben és egy rövid kis naciban. Az arca annyira szép és vidám, újra csak öröm ránézni. Bár Neki meg gondolom öröm volt RÁ nézni tegnap...

A vásárolgató Vanessa édessége felől ITT tudtok magatok is meggyőződni néhány kép segítgévél, még Zanessa visszatértének ITT örülhetünk! :)

23 megjegyzés:

Fant írta...

Amindenit, eszméletlen már megint, még mindíg, állandóan :) És már mikor elfogytak a jelzők :))

Élő turné: Hát... Na arra befizetek ki lesz a logisztikai zseni, aki ezt megszervezi V időbeosztása mellett. Nem is tudom amúgy, hogy mit is gondoljak erről... promóciónak mondjuk ütős lenne, akkor is, ha azért gondolom a HSM koncertekkel való párhuzam kicsit túlzás, nem hinném, hogy annyira intenzív lenne, de kíváncsi vagyok mi lesz belőle. De legyen, várom akkor azt is.

Mondjuk, hogy a Bandslam lesz-e akkora lépés V-nek, mint Z-nek a 17 Again, ebben nem vagyok teljesen biztos, persze vaktában nehéz még. Egy lépés mindenképp, egy közepes lépés mondjuk. A Nagy Lépés, ami legalább akkora lesz szerintem, mint Z-nek a MAOW majd, az majd a Sucker Punch lesz.

De örülök a Yahoo meglátásának, és annak, hogy ilyen pozitív véleményük van.
És a jó fordnak és remek képeknek természetesen :)

Fant írta...

V filmes ford postázva :)

Andi írta...

Elfogytak a jelzők ?:)) Hm :))

Fant írta...

A méltó jelzők már el :) Persze azért vannak még :)

Itt egy kicsit komolyabb hír, ha jól értem, akkor lezárult a Vieira-val való pereskedés, kompromisszummal. Ami mindenképp jó, lehet elfele felejteni az egészet.

b írta...

És hogy kerül Z a címbe??

b írta...

Láttátok? A tv2-16,30-tól Hsm2 lesz :))

b írta...

Erről a filmről már hallottatok??

b írta...

Egy kritika, amit félve rakok be. És nem a magyarok fikáznak...

Fant írta...

Szinte éreztem, hogy ez a kérdés fel fog merülni :)) De nem tudok rá válaszolni, megvárjuk, hogy az angolosok kisegítsenek minket :)

Na, HSM 2 a tv-ben - jó lesz háttérnek a meseíráshoz :)

"Kritika": a valóságtartalmát erősen kétségbe vonom. Érdekes módon bárhol olvastunk a filmről eddig, zömmel pozitív vélemények születtek.

Ráadásul a számok azt mutatják, hogy a cikkben idézett sztárokkal nagyon kevesen értenek egyet. És azért bármennyire is meseszerűen vesszük a számokat: az a fokmérő csak. Valamit hiába támad a kritika, ha a közönség szereti akkor az siker.
Ez egy alaptalan negatív cikk. Linkeljenek negatív kritikát, sokat, akkor majd más lesz a helyzet.
A színészi nagyság pedig: nyilvánvalóan egy ilyen film nem arra szolgál, hogy mekkorát alakítsanak benne a színészek, ilyenért nem osztogatnak Oscart.
Az egész mögött (már ha nem totális kamu) irígység lappang.

De a linkelt cikk számomra hiteltelen. És ez nem kritika, hanem egy reggeli után még félálomban összelopkodott agymenés.

Különben meg nem várom azt, hogy a kritikusok többsége, hirtelenjében elismerje Zac tehetségét.

Meglátjuk majd a saját szemünkkel, várom a filmet, aztán lépek én is kritika ügyben, mostmár biztos.

Addig is beszélgessünk inkább a bejegyzésről :) Bandslam turné, V filmes robbantása, na? :) Jóval pozitívabb és reálisabb téma :)

Egyébként a linkelt filmről nem hallottam még, részemről, de horrort nem is nézek.

Névtelen írta...

Ez a farmeres összeállítás sem rossz, de a virágos a favoritom:))

Ha V-nek egy száma van összesen a filmben, nem tudom, mennyire lenne hatásos a turné, bár én szeretem az Aly&AJ zenéjét, annyira nem népszerűek, hogy hatalmas közönséget vonzanának, főleg, hogy itt csak Alysonról beszélünk. Az a baj, hogy nem sokan ismerik őket, Gaelan meg teljesen újonc. Ha sikeres lesz a film, és utána tartanak még turnét, az már más lenne, és az nem is ütközne a Sucker Punch-csal se - addigra talán végeznének a forgatással. De valóban szoros program elé néz V, viszont szerintem örül neki, miután fél évig pihenhetett:))

Látom, sikerült lenyugtatni Viperát:)

b, a "kritikát" nem láttam sehol angolul, felteszem, kamu lehet.

b írta...

Még akkor sem, ha Z is szerepel benne? :)

Én is arra jutottam, hogy MG irigy, felette is eljárt már az idő, és mostanában ő sem tud csak a magánéletével villogni a bulvárban!
MS Mamma mia-s produkciója szerintem borzalmas volt :) Nekem nagyon nem jött be a film, bár a nézettségi adatok nem ilyen véleményre utalnak :)
És a cikkről annyit még, hogy az író nem látta, véleményt nem tud róla, de a fikázást azt megtalálta. A jó véleményt miért nem rakta mellé?? Tipikus magyar hozzáállás :(

Mivel akarnak turnézni? Nem azt mondták, hogy 1 számot énekel V?
És kérnék egy kis felvilágosítást a Sucker Punch-al kapcsolatban készült az a bokszolós V-Z kép?

Névtelen írta...

b, nem hallottam róla.

A TMZ cikkével kapcsolatban nnem igazán értem én se, mit keres Zac a címben. Olyasmire tippelek, hogy V nem csak Zac ügyében dönt. Bár sok értelme nincs, nem várok sokat ettől a forrástól.

Ne húzzátok fel magatokat ezen a cikken, mondom, szeretném angolul látni előbb. Valszeg a magyar bulvár szokásos "munkája".
Az alakításról pedig: nyilván nem vígjátékokért osztanak Oscart, de attól még abban is lehet bizonyítani. Egyébként pedig kíváncsi vagyok a filmre, de ez a "cikk" nem befolyásol.

Névtelen írta...

Nem, b az a Watchmen premierjén készült, és gondolom, az előbbi filmet népszerűsíti inkább.

b írta...

Hú de jó kis képzavar van nálam :))

Fant írta...

TMZ: engem csak az a tény érdekel belőle, hogy megegyeztek, vége a cirkusznak, kész, a többi sallang.

A linkelt "kritika": azzal együtt, hogy abszolút hiteltelen, és pont azért mert nincs mögötte semmi, angol nyelvű kritikák linkek; nekem jó motivációnak - tudod LL :) De: elég is már bőven.

Persze, lehet ilyen filmben is bizonytani - sőt. A közönség jobban is veszi, nem lesz ezzel sem semmi gond a világon.
Ott van a Dragonball film például: nagyon gyenge és anyagilag is rég látott bukta. Pedig azt hinnénk, hogy a téma népszerű.

Várom már a 17-es filemt én is.

B - a Sucker Punch-ról majd lesz egy kis érdekesség :)
Van még képzavar különben? :)

Bandslam: igen ez az egy dal V részéről, hát nem tudom, attól függetlenül, hogy ő maga mondta, én még mindíg kételkedve fogadom. És pont ezért furcsállom én is ezt a turnésdit. Amit még el tudok képzelni: hogy írnak még nekik pár dalt, V-nek a legtöbbet és végül lesz egy mondjuk 1-1,5 órás műsor, amiben helyet kap a film összes dala is, ami valószínűleg nem lesz azért annyi, mint a HSM dalai. Szóval én ilyen megoldást tartok elképzelhetőnek.
Amiért kicsit bizonytalan vagyok ebben az az, hogy nem tudom, hogy V-nek mennyire hiányzik most az éneklősdi, értitek.

Aly&AJ zenéjével abszolút nem vagyok képben egyelőre, de kíváncsi vagyok rá különben. Szóval ha adsz egy linket, megnézem-hallgatom.

És ajánlanék egy filmet nektek: X-men: Kezdetek - Farkas, vagyis a Wolverine film. Hugh Jackman-el a főszerepben. Ne hagyjátok ki, eszméletlen jó film, minden megvan benne, ami egy nagy filmhez kell, akció akció hátán, kiváló trükkök, remek látványvilág, és nagyon jó színészek - már csak Jackman miatt is érdemes megnézni. Tudom, hogy legkésőbb az Oscar-on páran igen megkedveltétek :)
A film más kategória, mint a TDK, nem ad lehetőséget akkora alakításoknak, de a maga nemében ahhoz hasonló színvonalú, mint a Sötét Film.

b írta...

Még 1 link. Lapozgassátok :))

b írta...

A SP a diliházas ugye?
És a Watchmen-hez miért kellett az a kép?

Fant írta...

Igen a diliházas, ám lesz benne egy csavar a helyszínnel kapcsolatban - majd kiderül, én nagyot néztem.

A kép egy jópofa poén volt, a film hangulatával, plakátjának hátterével, híres emberek pózolnak - ahogy LL is mondja, a Watchment népszerűsíti kicsit.

Névtelen írta...

Tudod, hogy abba inkább ne szólok bele, mivel támogatom:)))

Aly&AJ: nagyon lightos popnak sorolható be a zenjéjük, bár a Chemicals React inkább rockos. A filmben ilyesmit képzelnék el Charlotte-tól.

Fant, látom, tetszett a Wolverine:))

Fant írta...

Meghallgattam, ez most light-os rock volt, én is hasonlónak képzelem el a filmben a karakter műfaját - ha a zenei világ ehhez hasonló lesz, az jó lesz. Tetszett egyértelműen ez a dal.

A Wolverine - nagyon jól látod :)) A film után kicsit szétnéztem a neten és találtam pár károgó írást is :) Szóval arra gondoltam, lehet, hogy megpróbálkozok egy helyre tevővel :)
Hátha sikerül kedvet csinálnom nektek a filmhez :))

b írta...

Rájöttem miért kevertem össze a 2 filmet. Mert így hozták szóba :)

Névtelen írta...

Örülök, hogy tetszett a dal:)) Viszont a lányok stíusa alapvetően nem ilyen, a pop inkább jellemző.

A Wolverine-es írást (is) támogatom, bár nem vagyok nagy akciófilm-fan, csak jó okkal nézném moziban:)

Fant írta...

Nos, akkor majd igyekszem okot adni :) Szeretnék a jövő hét folyamán elkészülni vele, megátjuk sikerül-e. Köszi a támogatást :)