2009. máj. 30.

Baby V az MGM-nél

Az imádnivaló Vanessa Hudgens miután megmutatta magát az "Oakley Intro to Summer Event" rendezvényen Los Angeles városában május 28-án, csütörtökön, néhány további teendőjét is elintézte délután Century City-ben.

A 20 éves Nessát a Metro-Goldwyn-Mayer, röviden az MGM épületénél látták, ami egy ismert amerikai médiatársaság. Fő tevékenységi köre mozi- és televíziós filmek gyártása és forgalmazása. Ma az egyik legismertebb hollywoodi filmstúdiók egyike - szóval, izgalmas, vajon milyen ügyét intézte arra Baby V, nem? :)

A candidképeket ITT megtaláljátok!

Forrás: Celebrity Gossip.

Vanessa visszamenőleg nemrég, május 15-én a Bandslam Reek Thinking Event nevezetű eseményen is aktívan részt vett, erről most egy rövid összefoglaló következik.


"A hamarosan megjelenő Walden Media film, a Bandslam sztárjai kétszáz Los Angeles-i középiskolás diákhoz csatlakoznak, hogy bemutassák a zenei tudatosságot az iskolákban és áthidalják a zene és az oktatás közti távolságot. A Bandslam Reel Thinking Event-et a Grammy Múzeumban tartották LA-ben olyan hírességek közreműködésével, mint Vanessa Hudgens, Aly Michalka, Gaelan Connell és mások.

Vanessa: A zene az iskolában különösen fontos. Kinyitja az elmédet sok dolog felé. Ha a zene része vagy, kreatív vagy és szerintem ez mindenkinek jó lenne.

Aly: Nekem volt énekórám az iskolában, így minden héten várhattam rá. Úgy érzem, nagyon fontos, mert a zene egyetemes, és jó kikapcsolódás a gyerekeknek.

A Walden Media a Reel Thinking Event megrendezésével egyesíti a filmezést és az oktatást. A zenei élményeket interaktív oktatáson keresztül mutatták be.

Gaelan: Minden időmet azzal töltöm, hogy nevetségessé tegyem magam.

A Bandslam országszerte augusztus 14-től a mozikban."

Fordította: LinkLuvor.

33 megjegyzés:

Fant írta...

De bizony tényleg izgalmas, vajon Vanessa mit intézett a filmstúdiónál. Kíváncsi vagyok - talán esetleg egy újabb szerep? Hátha :)

A Reel Thinking Event pedig formabontó volt az biztos. Úgy promóció, hogy illeszkedik az oktatásba. Iszonyúan tetszik még mindig.

Hajrá LL! :)

(f.é.) írta...

Helló!

Ez igencsak érdekes,de cseppet sem meglepő.:)Nekem már van is rá egy szisztémám.:))
Köztudott,hogy az MGM mesékben is utazik,és nem is akármilyen mesék ezek,szóval hatással lehetett rá a mi mesénk egyike is.:) De most jöjjön a meseszép valóság,ugyanis ma mindnyájunk mesehőse a hihetetlen, a számok "bolondja",a kritikus, a szőnyeget röptető,és egyben a láthatatlan ember,vagyis ha eddig még nem jöttetek volna rá,kiről is mesélek én most kivételesen:Fant-unk nagy napja van!:)
Na jó,pontosabban a Születésnapja!!:)) Hát ezúton szeretném én köszönteni ezekkel a szavakkal!:) Remélem a "gyűrődést"
bírod még soká,hisz nélküled a szőnyeg nem repülne tovább!:))
Boldog Születésnapot Barát!!:))

Névtelen írta...

Fant, először is boldog szülinapot Neked!:))

És akkor mondom a versenyt.
Köszi mindenkinek a szurkolást.
Most először nem jöttek be a jóslataim, ugyanis nem döntöttem rekordot. Ha mindenképp kifogásokat akarnék keresni, azt mondanám, hogy irtózatos tömeg volt, aminek a nagy része 55-ön kiesett, viszont az embernek fogalma sem volt, mikor következik. Az időjárás eleinte nem volt olyan borzalmas, de pont 64-nél kezdett esni. Szóval nagy nehezen - egy-egy béna ugrás után 55-re és 60-ra - megcsináltam a 60-at. A 64 nem jött össze, nem értem pontosan, miért. Az előbbi kifogások egyike lehetett. Meglepetésemre viszont harmadik lettem ezzel az eredménnyel, úgyhogy hála a szerencsének, sikeresnek nyilvánítható a verseny.

xdittax írta...

Én itt egyenesen mindhárom kommentelőmnek gratulálnék egy-egy valamiért...:

Fant: Isten éltessen sokáig! Olyan egy rendes csávó vagy, aki összetartja az egész bandát. Nélküled, a meséid nélkül nem sokra vinnénk, de ne hidd, hogy csak azért hálás Neked mindig olyan melegen mindenki. Szeretünk Fant, boldog születésnapot!

F.É.: Nagyon kis sunyi vagy ám...;) Magadról megfeledkezel, de én nem. Áldjon meg Téged is az Úr Honey, remélem szépséges születésnapban volt részed tegnap.:))) Viszont mérges vagyok, mert a levelem vissza lett küldve, szerintem megtelhetett a postaládád, és ezért nem kaptál tőlem tegnap köszöntést. Sajnálom, de tudod!! :)

LinkLuvor: az egész csapat szorított Érted, de ne búsulj, legközelebb még jobban összeszedjünk magunkat! Tudom, hogy magaddal szemben a legjobbra törekszel, de néha talán pont ezek kellenek. És hát tudjuk, hogy a hármas milyen jó szám. Én büszke vagyok Rád, hihetetlen vagy!

Puszillak Titeket:
Ditta×××

Andi írta...

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Fant :))

Utólagosan Boldog Szülinapot Neked is (f.é.) :)

Fant írta...

Köszönöm szépen mindannyiótoknak, nagyon kedvesek vagytok!

F.é - örülök, hogy végül Téged is köszönthetünk itt, úgyhogy Isten éltessen sokáig!
Így a Vörös-Varázs utazási iroda duplán ünnepelhet :)

LL, gratulálok - mert van mihez! Egyéni csúcs beállítása, harmadik hely (és a három ugyebár egy mesés szám :) ), ez így is nagyszerű eredmény, nem mellesleg előrelépés az előző versenyhez képest. Legközelebb majd, ha az időjárás is normálisabb lesz, összejön a 64 is, biztosan. Nem is kérdés :)

b írta...

Kedves F.é. és kedves Fant, nagyon boldog születésnapot kívánok mindekettőtöknek! :)

LL ez is nagyon szép teljesítmény, gratula érte! :)

(f.é.) írta...

LL,természetesen neked is gratulálok!!!,és köszi az utólagost!:)
Dittám,a postaládám félig tátong,ha gondolod küld el még egyszer.:)

Fant írta...

Köszönöm b :)

LL, a jó eredményért cserébe itt egy kis Így készült jellegű videó, a kedvenc Hajlakk-os dalodról :)

b írta...

Wow :) Kár, hogy csak ennyi :)
Én pedig máris megtaláltam a 17-es filmet magyar hanggal.

;o) írta...

Sziasztok innen a kultúrcsend világából....szibériai körülmények közepette lesek rátok.

Minden kedves érintettnek NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!

LL neked is GRATULÁLOK, annyira szurkoltam neked, hogy nem felejtettem el kultúreszközöket cipElni magammal, KIZÁRÓLAG AZÉRT, hogy az eredményeket olvasshassam. CSAK annyit tudok mondani, hogy a maximalisták ideje lassan lejár. Higyj nekem! Így is csúcs vagy!

További nagy-nagy bulizást és jó pihenést kívánok!
Hétfőre pakoljatok fel némi információt a díjátadóról!!!!! Az amerikai MTV honlapján pedig online közvetítik a díjátadót. Ha megfelelő a sávszélességetek és az eszközötök HD minőségben is élvezhetitek (állítólag).

;o) írta...

Mekkora baromságot írtam: a maximalisták ideje sosem jár le, sőt.....

Névtelen írta...

f. é, utólag is boldog szülinapot!:)))

És köszi Dittának, Fantnak, b-nek, f. é-nek, és neked, is, ;o)!
A vidit külön kösz:)
Elvileg lesz még verseny, úgyhogy van lehetőségem ezt kijavítani. Egyébként harmadik helynél jobbra esélyem se volt, mert két legyőzhetetlen csaj volt előttem, akik a pestiek közül is megkapták az első két helyet. Úgyhogy ez az érem pont jól jött:))

Fant írta...

Köszönöm ;o). A maximalisták ideje nem jár sose, csak magukkal szemben néha, mikor indokolt, kicsit megengedőbbnek kell lenniük :)

Jól van, látom akkor mindenképp lesz online közvetítés - habár én azt hiszem a hagyományos verzióhoz ragaszkodom - megtudom tőletek mi újság, az eddig még mindig bejött :)

A videó - igazad van b. lehetne hosszabb is, csípem az ilyen dolgokat, reméljük majd kiszivárog még hasonló. És akkor ennyit a Z énektudásában kételkedőkről is :))

Ez a beszéd LL! :)

b írta...

Fant a sm mit ír? A szokásos hülyeségeket?

Fant írta...

Az sr szerintem nem hiteles cikket közöl V-ről, forrás a német Bravo...
Egy elemét leírok, mert az vicces: V, Zac, Brittany Snow és Ryan (Rottman?) alapítottak egy hobby-zenekart Dead Roses néven. Rendszeresen találkoznak ők így négyen és tök jól szórakoznak zenélés közben... Mondja a cikkben V.
Ezenkívül azt is elmondja, hogy nagyon szívesen elment volna Németországba Zac-el legutóbb, csak a Bandslam miatt LA-ben kellett maradnia. De Oktoberfest-en volt már egyszer.
Valamint a közeljövőre nézve mereven elzárkózik a zenei pályától.

Szóval semmi extrát nem tartalmaz, de szerintem jórészt mese habbal az egész cikk :)
A többi meg a szokott badarság.

b írta...

Ok, köszi. Van, hogy nem badarságos cikket közölnek?

b írta...

Lehet, hogy azért ment az anyukája vele, mert V-nek becsúszott a Bandslamos cucc, így lett egy szabad hely?

Névtelen írta...

b, szerintem felesleges ezekből akár következtetéseket is levonni, a zenekaros sztoriból is látszik, hogy kamu az egész. Szerintem Z nem állít fel rangsort V és a családja között - ha nagyon sarkítani akarnánk.

b írta...

Milyen rangsort?

Névtelen írta...

Mármint hogy V fontosabb lenne számára, mint a családja. De ez túlzás volt, ahogy mondtam.

Fant írta...

Sajnos a sr-re minden kikerül, pedig hát egy magára valamit is adó szerkesztőnek nem szabadna olyan forrásokból dolgoznia, mint Bravo, Popcorn, stb. így aztán 90%-ban badarság kerül ki - egyetlen pozitívuma az oldalnak, hogy iszonyat mennyiségű kép van a galériájában, semmi más.

Én is azt gondolom, amit LL is mond, hogy totális kamu az egész - egyrészt a zenekaros sztori miatt, másrészt meg, világosan tudjuk miért nem tartott Z-vel a promóturnén, anélkül, hogy nyilatkozott volna róla.
Szerintem különösebben a Bandslam-el kapcsolatban akkor éppen nem volt semmi elfoglaltság, úgyhogy a kamu itt is tettenérhető.
Szóval eleve anyukás út volt betervezve :)

b írta...

Az miért fontossági sorrend, ha V-vel akart volna elmenni?
De igazatok van, elég kamuszagú a cikk.

Andi írta...

Ezer bocs és tíz anyamedve - természetesen tőlem is gratula neked LL !:)

Jó éjt Mindenkinek!

Netty írta...

tényleg nyomják online az mtv oldalán?

xdittax írta...

Nekem egyelőre csak egy élőképem van a red carpet-ról itt. Most épp minden nagyon csendes. ;)

Netty írta...

Kezdenek beindulni a dolgok...mindenki pakol. remélem a díjátadó alatt is jó lesz, különben nem tudom mit csinálok. Már annyira akarom látni kik nyernek. Nah meg persze a New Moon trailer-t. Lerágom a körmöm...:D

b írta...

Tök jó, lehet "mozizni" :)))))
Köszi LL a linket!

Dana írta...

tyűha:Dnagyon cool ez az élő videó..már nagyon készülnek úgy látom.
A legjobb az benne hogy valamennyire lehet hallani hogy mit beszélnekxD...bár 4 éve tanulok angolt,de nem értem a felétXD

Dana írta...

hehe...nem tudom ki látta az előbb,van egy férfi aki egy fehér táblára fekete filccel ír....felhívta az egyik ismerőse..beszélgetnek...egyszercsak a ffi zavarba jön,elkezd nevetni,belenéz ebbe a kamerába: Hey everybody!:D
(vagy valami ilyesmit mondott)
Hát végre észrevette hogy az egész világ figyeli őt:)

b írta...

Ez nagggyon jó! :DDD

Névtelen írta...

Köszi Andi és no problem:)

b, mindegy, hagyjuk, nem arra gondoltam, de amúgy is sarkítás. A lényeg, hogy kamu:)

Köszi az élő kamerás linket!
Akkor eddig 3 lehetőségünk van, ahol lehet élő adás: 1, 2, és az MTV oldala.
Ha valaki talál mást is, az rakja még fel a linket:)

b írta...

LL az általad linket 2 oldal nekem nem igazán működik :( Mire kell kattintani?