2009. máj. 23.

Üdv újra Zanessa! :)

Véget ért egy olyan nyaralásuk, ahol eddig úgy tűnik, egyetlen paparazzi nem készített róluk képet. Csak mikor újra visszatértek a mozgalmas, zajos Los Angeles-be.

Zac Efron és Vanessa Hudgens talán a legelvetemültebb rajongók számára végtelennek tűnő időt töltöttek kettesben Japánban, ahova Nessa azután követte kedvesét, miután elvégezte LA-ben saját kötelességeit.

Azóta számos rajongó számolt be közösségi oldalakon, kommentekben, hogy már a repülőgépen látták a Kétlábonjáró Szépséget, és utána is, amint Tokióban, Kyotoban, vagy Narában sétáltak, nézték meg a nevezetességeket, ültek be éttermekbe, stb. Pont mint egy vakációzó szerelmespár!

Zanessa május 22-én, tegnap este érkezett meg az Angyalok városába, kézen fogva, ahol az angyalszárnyas Vanessa saját kis masinájával lefilmezte az őket megrohamozó fényképészeket és tömeget. Ebbe valószínűleg kénytelenek lesznek visszaszokni.

De a jó pár nyugis, kikapcsolódós Japánban töltött felejthetetlen nap után bizonyára mégis édes hangulatban lesznek! És ennek az egésznek annyira őszintén örülök!

Igaz, Cannes-ban reálisan nézve valószínűleg már nem bukkannak meg, mivel vasárnap véget ér a híres filmfesztivál, ezt én már hamarabb kikövetkeztettem, ugyanis a MAOW-nak már megvolt egy korábbi filmfesztiválon a premierje, úgyhogy a francia paradicsomban már nem kaphat akkora tálalást - csak reméljük jó kritikákat!

Képeket a LAX-ról ITT nézhettek meg! Üdv újra Zanessa! :)

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez nem az a kamera, amit Z vett Japánban, és mutatott az egyik interjúban? Ha igen, akkor jó kis "játékot" adott V-nek :)))

Fant írta...

Tulajdonképpen mióta én követem itt az eseményeket szerintem ez az első nyaralásuk, amit sikerült teljes mértékben paparazzi-menetesen eltölteniük.
Ennek én is nagyon örülök, rájuk is fér a kikapcsolódás, odahaza nem lehet egyszerű állandóan az érdeklődés középpontjában lenni, úgyhogy ezzel az egy héttel biztosan ők is maximálisan elégedettek.

Sőt, ahogy látom, Vanessa-nak szinte már hiányoztak a fotósok :))

Ezt a sapkát V a Te kedvedért szerezte be, Ditta, ebben totálisan biztos vagyok ;))

Cannes: azért hátha még a zárónapon bemutatják, akár Z nélkül is. Ha pedig mégsem, akkor továbbra is várom mi történik a filmmel, ideje lenne időpontot találni a premierjének már.

Névtelen írta...

Sziasztok!
Úgy tűnik, Japánban megtalálták az ideális nyaralóhelyet, már a HSM3 promóján is mondták, hogy nagyon szeretnek ott lenni. Most az egyszer megérdemelnék, hogy titokban is maradjanak a közös pillanataik - annak ellenére, hogy mennyien szeretnénk ugyanakkor az ellenkezőjét:))

Őszintén szólva én csak V zoknijára emlékszem, Névtelen, a Mezamashi vidiket meg leszedték már YT-ról. De rémlik valami.

Biztos nem minden valóságalap nélkül látott napvilágot az a cikk. Lehet, hogy szűk körben mutatják be. De most mr tényleg látni akarom azt a filmet ennyi huzavona után:)))

;o) írta...

Reméljük, hogy később sem érkeznek lesifotók, mint annak idején a karibi nyaralásuk után....

Megnéztem a cannes-i híreket, de a MAOWnak nincs híre. Ha tényleg nem lesz semmi....többet híreket sem olvasok. Talán a dédunokáimnak akarják majd levetíteni?

Fant írta...

Ne legyél lemondó annyira ;o) :)) Nem kell dédunokáig várni, a gyerekeid biztos látják még :)))
De komolyan: az év végén legkésőbb csak előjönnek vele.
Persze én is várom már nagyon :)

A Japán nyaralást is remélem, hogy megmarad kettőjüknek. Bízhatunk a japókban szerintem, a HSM 3 idején sem kerültek elő a szabadnapjaikról képek, pedig jópár napot maradtak akkor is a kötelezőn kívül. És nem is volt olyan régen még.

;o) írta...

Kicsit időzavarban vagyok. Van már 1 éve, hogy leforgatták?

b írta...

A mostani 17 Again-os interjúban mutatta, a zsebéből vette elő.

Fant írta...

Segíts b, melyikben konkrétan?

;o), nem tudom pontosan. De megpróbálom kiszámolni neked :) Ez volt, amit közvetlenül a HSM 3 próbái előtt fejezett be talán. A HSM 3-at valamikor a nyáron készítették tavaly, ha jól emlékszem - így a MAOW valamikor előtte forgott, tehát szerintem mostanában lesz egy éve, hogy leforgatták.

;o) írta...

ja ja! Most, hogy mondod: ezét késett a HSM3 próbájáról vagy 2 hetet. Na ez sem most volt
Jó éjt

b írta...

Ami még beugrik, hogy szürke ing volt rajta és nem kék farmer. Szerintem a 9 perces vidi, de utána nézek :)

Fant írta...

;o), na igen, nem mostanában, pláne a nagy pörgés miatt tűnik távolinak.

Oké, b, várom kíváncsian :) Miket meg nem figyeltek :)

Andi írta...

Bár semmi közöm hozzá, csak ahogy olvaslak titeket a megfigyelésről - igen, talán a pasik felületesebbek a nők aprólékosabbak és talán jobban ott vannak a részleteken - de ettől egészítjük ki egymást szerintem :)) Azért a pasik is jó megfigyelők a maguk nemében :)

Üdv. újra Zanessa - és LL jól mondja ott azt a titkos, ugyanakkor ellenkezős részt :))

xdittax írta...

Ó, igen, volt már egy éve, hogy leforgatták a MAOW-t, valahogy áprilisban, májusban fejezték abba. :) De nem kell izgulni gyerekek, ha azt írták levetítik, majdcsak úgy lesz, csak nem feltétlen párosítanak hozzá nagy vörös szőnyeges díszbemutatót, ugyanis azt már megkapta Torontóban. Más filmeket mutattak már be minden nagy hűhó nélkül, és ez is valami. Viszont egyik sem eredményezi azt, hogy azonnal mozikba is kerül a film.

Fant írta...

Nos, a megfigyelős kérdéskörben nincs ellenvetésem Andi :)) Az első 4 szót pedig egész nyugodtan elhagyhatod legközelebb :))

Rendben, igazad van, Ditta, a MAOW-el kapcsolatban. Noha az azonnali moziba kerülésről már kicsit lecsúsztunk :)
Nade előbb-utóbb moziban lesz a film, ha már egyszer elkészült - ráadásul tavaly igencsak méltatták a kritikusok, ha jól emlékszem. Csak fura ez a sakkozás a premierrel.

;o) írta...

Igen, én is azt hiszem, hogy az azonnali jelzőt törölhetjük ezzel kapcsolatban.
A mai hírekben sem láttam egyébként cannes-i kötődést. lehet, hogy csak egy újabb "liba" volt...
Mindegy. Háboroghatok, mint a tenger, ettől még nem fogom előbb látni.