2009. máj. 18.

Szeret - nem szeret

"Vanessa Hudgens elhagyta a "High School Musical"-t, hogy csináljon egy film a zenéről, egy középiskolában.

A a fő különbség: a "Bandslam"-et, ami augusztusban nyit a mozikban, a "Twilight" mögött álló új stúdiót bocsátja ki, kívül a tinisikert-csináló masinától, ami sztárrá emelte őt is. Most, a 20 éves színész/énekesnő azt mondja, készen áll olyan szerepekre, amik szégyenlős és stréber karakterétől, Gabriella Montez-től és a Disney-től távolabb viszik.

Ez határozottan egy szeret-nem szeret dolog, tudod. A Disney hihetetlen. És a 'High School Musical' csodákat tett és én nem lehetnék hálásabb. De ugyanakkor, az emberek a karakteremet látják bennem, Gabriellát. És én egyszerűen csak izgatott vagyok, hogy kitörjek ebből és az emberek más szemmel nézzenek rám. - mondta Hudgens nemrég egy interjúban.

Eláshatod magad a földbe, ha továbbra is ugyanazokat a dolgokat csinálod. És ez az a valami, ami miatt új dologba akarok kezdeni. - nyilatkozta. De igen, természetesen ez mindig valami olyan, ami némileg ijesztő.

Legnagyobb ugrása: főszerepet játszik Zack Snyder következő filmében. A "300" és a "Watchmen" rendezője írta és rendezi a "Sucker Punch"-t, ami olyan lányokról szól, akik legalább fejben megpróbálnak kitörni egy elmegyógyintézetből.

Azt hiszem az emberek őszintén meg fognak döbbenni. - mondta Hudgens. Ezekről a lányokról szól, akik elmegyógyintézetben vannak, és a fejükben megfordítják ezt, hogy egy bordélyházban legyenek. És közben szétrúgnak néhány komoly s*gget.

Gépfegyverekkel gyilkolnak meg embereket. Ez őrületes. De nagy rajongója vagyok Zack Snyder-nek. És mindent amit csinál, annyira gyönyörűnek és vizuálisnak találok. És alig bírom kivárni, hogy lássam ezzel mit fog kezdeni."

Eredeti cikk: Philly.Com.

5 megjegyzés:

Fant írta...

Go V!! A Sucker Punch-al kapcsolatos apró új infók egyre fokozzák a lelkesedésemet, akkor már így világos a bordélyházas kapcsolat is, a múltkorról! Ennél másabb, ellentétesebb szerep nem is létezik talán, úgyhogy én is alig bírom kivárni mit kezd mindezzel Zack Snyder.

Különben, van egy másfél perces jelenet a Bandslam-ből az Access Hollywood jóvoltából :) Előzetesen csak annyit hozzá, hogy az pedig a Bandslam iránti várakozásomat fokozza egyre jobban :)

b írta...

ezt láttátok már?

Fant írta...

Igen, erre próbáltam célozni a kommentemben :) Amúgy vadiúj szerintem - hátha lesz hivatalos is :)

xdittax írta...

Lesz :)

b írta...

Persze, hogy lez, ez nem kérdés :))