2009. máj. 2.

Ez jó dolog :)

Hogy folytassuk egy kicsit a Matthew Perry-vel való "ismerkedést", íme következzen a még Ausztráliában készült interjú a Take 40-nel, most a 60 helyett úgy tűnik a 40-es számra váltunk. ;)



Köszönöm az interjút, Zac!
Én köszönöm, ez természetes.

Először is beszéljünk rólad és Matthew Perry-ről. Utánoznod kellett Matthew Perry-t, ugyanakkor ő is utánozott téged. Ez nem bonyolult egy kicsit?
Először elég bizarr volt. Együtt próbáltunk Matthew-val, beszéltünk erről. Matthew hihetetlenül szarkasztikus, nagyon vicces, de lehangolt. És ez illett a fiatal Mike-hoz, 17 éves korában ez még dominánsabb volt.

Milyen konkrét dolgok jellemzőek rá?
Van pár kulcsfontosságú dolog, amit rögtön észreveszel, ha öt percig beszélgetsz vele. Nem szokott szélesen mosolyogni, ahogy én. Az övé önelégültebb, valami ilyesmi. Olyan, mint egy bajkeverő mosolya. És mindig a zsebében van a keze. Ez a két legfontosabb dolog.

Mikor Tom-mal a lézerkardos párbajt vettük fel, a feje fölé kellett ütnöm, neki pedig utána át kellett ugrania a kardot, én megint a feje fölé ütöttem, neki le kellett volna hajolnia. De véletlenül fejbe ütöttem oldalról. Szerintem ez volt a legviccesebb esemény az egész forgatáson.

Bizarr volt, mikor kisétáltunk, minden lelassult, nagyon izgultam. Amikor a színpadra értünk, telesen megváltozott a helyzet, nagyszerű volt. Utána elég heves volt az ünneplés, nagyon sokan látták, szerintem ez jó dolog.

Kerültél már kapcsolatba akaratod ellenére reklámtermékekkel, amelyeken nagy méretben szerepelsz? Például vezetés közben?
Igen, a lehető legrosszabb helyeken. Ez a poszter elég lényegretörő. Otthon van egy ilyen egy olyan helyen, ahová sokszor járok. Egy nagy stúdió oldalán. Kocsival mentem az utcán, megálltam a pirosnál. Kinéztem az ablakon, és a mellettem lévő férfi a poszterre mutogatott. Mondtam, hogy igen, én vagyok. Elég vicces volt.

Fordította: LinkLuvor.

9 megjegyzés:

Fant írta...

Jó ezek a számos interjúk - köszi LL :)

Az Oscar-os szereplésüket, hát igen, nagyon sokan látták, mondhatjuk úgy is, párszázmillió ember mindösszesen, nos igen ez valóban nagyon sok :))

Azért az sem lehet egyszerű, mikor néhány emelt magas másával szembesül az ember.

Lassan kezdem a mesét :))

Andi írta...

Lassan meg is érkezik...:))

Andi írta...

Milyen szerényen mondja azt, hogy "igen én vagyok" :))

Fant írta...

Valóban megérkezett Dittához, pont kb mikor írtad a kommented :)) Holnap a szokott időben olvasható lesz, elméletileg :)

Tényleg szerény. A kapcsolódó látszat ellenére nincs nagy arca :))

xdittax írta...

Valóban megérkezett Dittához, pont kb mikor írtad a kommented :)) Holnap a szokott időben olvasható lesz, gyakorlatilag :)

Bár én már nem leszek akkor itthon, igen erős a gyanúm, hogy élvezni fogjátok, ugyanis a mese ... Huh, Fant, majdnem lelőttem a jelzőt ;)

b írta...

Aranyos a riport (és a kérdezett is :)) )

Fant írta...

Oké, Ditta, nice promotion :)) Örülök, ha olyan lett, mint a majdnem lelőtt jelző ;)

Névtelen írta...

Nagyon szívesen:))

Kíváncsi vagyok a mesére, és hogy ki tudjuk-e találni a jelzőt:)

Fant írta...

A meséből kiderül a jelző :) Ami szerintem túlzó, de majd ti eldöntitek :)