2009. máj. 6.

Ryan, Monty & Wippa

Még egy ausztrál promóanyag, egy interjú Ryan-nel, Monty-val és Wippával, három(de a két krapek biztosan) zakkant riporterrel. Nem csoda, ha egy idő után még Zac is saját szellemi egészségét kezdi kétségbe vonni! :)


W: Itt Zac, Efron, a Megint 17 főszereplője. Láttuk a filmet, szép munka!
Z: Köszönöm.
R: Kíváncsi vagyok, vitatkoztatok-e azon, hogy Megint 17 legyen a címe, és ne Megint 16 vagy Megint 15 és fél.
W: Ez meg milyen kérdés?
Z: Szerintem játszhattam volna más életkorokat is, de a 17 éves kor pont jó, mert hivatalosan még nem vagy felnőtt, még nem...
M: Csinálhatsz jó dolgokat.
Z: Pontosan. Nem csinálhatod azt, amit akarsz, de nem érzed többé gyereknek magad. Fel vagy készülve a nagybetűs Életre.
R: Nem sokkal a Sweet 16 után következik.
W: És nem tervezik, hogy sorozatot készítenek ebből, újra 21 éves lennél, aztán egyre idősebb, és mindig visszamennél az időben. Megint 35?
Z: Nem tudom. Szerintem 18 éves kor után már bizarr lenne, mert a szerelmes jelenetek már...
R: Közted és egy nagymama közt játszódnának?
Z: Igen, még legális is.
R: Lehetne Megint Múlt Hét, és akkor újraélhetnéd a múlt hetet.
W: Nagyszerű ötlet.
M: A fiúk szerintem nagyon megkedveltek.
Z: Szerintem ez idő kérdése volt, mert a film elején elég barátságtalanul viselkedtem.
M: Az ember azt kérdezi: Mi történt vele?
Z: Pontosan. De jó móka volt, szerintem az apukákra nagyon is jellemző, hogy próbálnak cool-an viselkedni, de nem tudnak.
W: Szerintem azért is szeretnek ennyien, mert tudsz énekelni, táncolni, tehetséges színész vagy és még jól is nézel ki, kiválóan kosarazol – miben nem vagy jó? Biztos van valami!
Z: Nem tudom, általánosan a szellemi egészségem.


W: Nagyon tiszta képet építettek fel rólad, a menedzsered és a producerek szerinted úgy döntenek ezután, hogy rosszfiút játssz? Drogokkal, fegyverekkel, gyilkosságokkal...
R: Fegyverek!
W: Vállalnál ilyen szerepet?
Z: Szerintem pillanatnyilag ez elég hihetetlen lenne. Semmit nem csinálnék csak azért, hogy megváltozzon a rólam alkotott kép. Mert azon ez meg is látszana. Ki kell érdemelnem azt, hogy fegyvert foghassak a kezemben, most ezzel foglalkozom. De nagyon sok lehetőségem volt, már most megtehettem volna, akár egy musicalben is. Az egy kicsit bizarr lett volna.
R: Vicces lenne, ha az is musical lenne.
W: Mondtuk, hogy a rajongóid lettünk. Nem akarom, hogy ez nagyon bizarrnak tűnjön, tudom, hogy sok nő bármit megadna érted. De aláírnád ezt az alsónadrágot? Direkt ezért vettem, vadonatúj.
Z: Ti minden nap ezt csináljátok?
M: Zac, volt már olyan, hogy egy 30 éves férfi alsónadrágját írtad alá? Csináltál már ilyet valaha.
Z: Nagyon sok dolgot írtam már alá. Ez nem vicc, egy kislány egy babát hozott a premierre, volt nála toll, és könyörgött, hogy írjam alá. Nem tudtam, hogy viccel-e, vagy komolyan gondolja, de nem tudtam, mit csináljak, ki voltam borulva.
M: És aláírtad.
Z: Egyébként nem írtam volna alá. Kézmosás nélkül nem is szabadott volna hozzányúlni.
M: Most pedig Zac Efron aláírja Wippa alsónadrágját.
W: Majd kézzel fogom mosni, nehogy kijöjjön.
M: Mit csinálsz vele, Wippa, elrakod?
W: Kész is: egy aláírt alsónadrág Zac Efron-tól.
R: Igen, Zac most írta alá Wippa alsónadrágját a hátamon, szóval ma jó napunk volt.
Z: Mivel ezt a rádióban adják, nem azt írtam alá, amit épp visel.
R: Cool, viseld egészséggel.

Fordította: LinkLuvor.

8 megjegyzés:

Fant írta...

Ez aztán laza interjú, egyedi az biztos - köszi LL :)

Hát ilyen helyre biztos nem adott aláírást, nem is hiszem, hogy egyhamar fog újra, kíváncsi vagyok mit gondolhatott magában, mikor megkérték erre :)

Ez a fegyveres dolog érdekes. Kétségkívül érdekes lenne, szokatlan, és nagy előrelépést jelentene mindenképp, és jó lenne ő akciófilmben is, úgyhogy el fog jönni az ideje ennek is hamarosan.

xdittax írta...

Az az igazság,hogy tényleg jó kis interjú, de én se értettem meg igazán, mire akart kilyukadni a fegyveres dolognál.

"Semmit nem csinálnék csak azért, hogy megváltozzon a rólam alkotott kép."

Szerintetek ez mit is jelent?

Ditta×××

Névtelen írta...

Szívesen.:))

A fegyveres dolog: arra, hogy nem az alapján akarja megválasztani, hogy milyen műfajjal megy tovább, hogy mit fognak majd gondolni róla az emberek, hanem az alapján, amihez neki van kedve.

;o) írta...

Ez azért (is) érdekes,mert a GQ-ban is felmerül a fegyveres szerep. Nem is lenne olyan szokatlan éppen. Ha belegondolsz, hogy az ERben milyen lelkileg magából kivetkőzött szerepet kellett játszani, zsenge kamaszkora ellenére....nos én már bármiben el tudnám képzelni.
A múltkor is feszegettem pl a halálos iramban trilógiával kapcsolatban, hogy én még ilyen környezetben is nagyon szívesen látnám.
Szóval, szerintem van azért lehetőség benne, csak önmagának is és mindenkinek el kell hinnie, hogy alkalmas a feladatra.
H. Jackman is már annyi arcát mutatta....és soha, senkiben nem merült fel, hogy egyszer neki is el kellett kezdenie valahogy/valahol.

Fant írta...

Fegyver: az én értelmezésemben azt jelenti, hogy csak azért, hogy mindenképp kitörjön a jelenlegi szerepköréből, csak kizárólag azért nem vállal ilyet, egyben csak önmagában ezért nem vállal el bármilyen szerepet.
Ezenkívül azért tisztában van a fokozatossággal is.
Megvárja amíg a rendezők meglátják benne ezt..
Bár most még szokatlan a gondolat, de teljesen biztosan megállná a helyét egy akciófilmben is.

Érdekesen alakult, hogy kettőjük közül Vanessa kerül először harciasabb szerepbe - pedig ilyesmi szerepben, mint Blondie lesz, nem is gondolkodtunk, mikor beszélgettünk erről, ha emlékeztek.

;o), tudod miért érdekes a Hugh Jackman-es hasonlat? Mert ő színházban, musical-ekkel kezte és sokáig abban a körben forgott, tehát van párhuzam, ha akarjuk.
Ki gondolta, hogy egy tulajdonképpeni akciófilm lesz a nagy kitörés neki.
Sok érdekes szerep vár Z-re is, az elkövetkezők is azok lesznek.
A Halálos irámban tipusú filmekhez is megvannak a megfelelő tulajdonságai.

b írta...

HJ-s JJ-s hírről lehet kérni infót?

Névtelen írta...

b, arról, amelyikben az Ellen show-ban szerepel? A vidiről vagy a szövegről kéred az infót?

A hasonlat HJ-nel - ki tudja, milyen műfaj jelenti Z-nek a nagy kitörést:) Még az is lehet, hogy akciófilm, de drukkolok, hogy a dráma is hatásos legyen. Az biztos, hogy mindenhol megállná a helyét.

b írta...

Bármiről :)