2009. máj. 1.

Virágos Vanessa

Hajnicicu épp tegnap osztott meg velünk egy linket, amivel a magyar Nők Lapjára irányított minket. Az írás a divattal foglalkozik, és ebből miért is maradna ki ikonunk, Miss Vanessa Hudgens? :)


Baby V azzal a szerelésével szerepelt a virágmintát éltető cikkben, amelyben március végén a helyi Gucci boltba ment vásárolgatni, és amelyben forgatókönyvvel a kezében örökítették meg nagyszerűségét.

Ám tegnap készült lesifotóinak hála akár ki is egészíthetik a cikket. Vanessa ugyanis egy fantasztikus szerelésben látogatta meg egy barátját Los Angeles-ben. Egyszerűen bombasztikus. Nincsenek rá szavak! ;)


Később a Film Colony Stúdióba is beugrott. És ha már film, még pár napot visszamenőleg, Nessa belekezdett legújabb filmjének, a nyáron megjelenő "Bandslam"-nek a promótálásba, és árpilis 24-én kollégáival együtt egy Westwood-i hotelben több interjút is adott zenés vígjátékukkal kapcsolatban.

V innen a Charlotte-ot alakító Alyson Michalka-val távozott
, szintén egy élénk színekben pompázó, virágmintás felsőben. Imádjuk... :)


De hogy véletlenül se unjátok meg Vani filmes frisseit, tovább is folytatnám és egyik másik projektéről is megosztanám a legújabb infókat. Április végén kiderült, hogy a 20 éves tehetségünk idén júniusban új film forgatásába kezd Montreal-ban, ami a "Beastly" címet viseli.

Ez a film egy modern korban játszódó Szépség és a szörnyeteg mese, amelyben természetesen Nessa fogja alakítani a Szépséget. Mindezidáig azonban csak pletykaszinten beszélhettünk arról, hogy a párja megformálója a 19 éves Alex Pettyfer lesz. Azonban a napokban az E! Online megerősítette, hogy a modellből lett ifjú színész valóban a Szörny szerepébe bújik majd.
Forrás: VABN; JJJ; Celebrity Gossip; E! Online.

8 megjegyzés:

pucca írta...

hhhm
már alig várom a filmet:9
és remélem minnél nagyobb sikere lesz.nemcsak azért mert szeretem nessát hanem mert imádom az eredeti filmet/mesét:)

Fant írta...

Szerintem egész biztos nagy siker lesz pucca, egyrészt Vanessa miatt, másrészt mert jó és népszerű az alaptéma. Remélem nagyon jó filmet hoznak össze, nade nem is kételkedek biztos vagyok benne. Kíváncsian várom, szerintem lesz benne egy-két csavar, amivel izgalmassá teszik az eredeti mesét, olyan amit nem várunk :)
De a siker mértékét nyomon fogjuk követni - természetesen :)

Örülök, hogy akkor meg van erősítve a férfi főszereplő is - nagyon érdekesen titokban tudták tartani az egész készülődést, csak a biztosat adták hírül.

És beindul a Bandslam promó is - jó. Bár gondolom Vanessa a Beastly forgatása miatt nem vesz majd túl intenzíven részt benne júniustól. Mondjuk ez érdekes lesz, kíváncsi vagyok, hogy oldják meg

Tényleg nincsenek szavak V-re :) Már megint :) De hiába, az, hogy gyönyörű nem elég kifejező :)

Azért ezek a lesifotók is sokkal jobbak, mint a hírhedt brazil fotós hivatalos művészkedése.

Fant írta...

Cinemax-os tegnap vállalt ford postázva :)

Névtelen írta...

Nem hiszem, hogy a Beastly forgatása annyira belelógna a Bandslam promójába, egy hónap biztosan lesz a bemutató előtt még rá...bár ha úgy vesszük, már most elkezdődött.

V-nek ez a legutóbbi szerelése tényleg nagyon ütős...és a fotók hatása szerintem nem is annyira a fotósoknak, hanem magának az alanynak köszönhető:))

Fant írta...

Hát nem tudom, azért szerintem úgy 1,5-2 hónap kell a filmforgatásra, ha viszont így van, mire vége, már javában a nyakukon lesz a Bandslam bemutató. Elképzelhető, hogy ezért kezdik máris a promóciót, meghajthatják májusban és akkor az esetleg kieső időt pótolják így.
Ráadásul nem tudunk még túl sok konkrét dátumot nemzetközi bemutató kapcsán, lehet, hogy azzal kicsit rá is érnek még. Bár aztán pedig kezdődik a Sucker Punch forgatás... :)
Persze ez csak agyalás, feltételzés részemről.

A fotósok: teljesen egyetértek :)) Gyakorlatilag vaktában kattingatva ilyen képek készülnek - ez csak megerősíti, hogy bármilyen utómunkával csak rontani lehet rajta :))

Fant írta...

Ditta, LL, érdeklődnék, hogy ennek a cikknek az eredetije a látókörötökben van-e? Sajnos a németek nem jelölték meg a forrást, viszont nagyon jó cikk, pár igen érdekes infóval :)

Névtelen írta...

Nem tervezek most cikket fordítanio, Fant, szerintem azzal még nem is találkoztam, amit belinkeltél.

Én másfél hónap forgatásra tippeltem, akkor lett volna még egy hónap a film előtt a promóra. Kellett nekik fél évvel eltolni, februárban jött volna ki eredetileg, emlékeztek? Bár az új projekt érdekében megéri az áldozat, a Bandslam-et így is sokan régóta várják.

Fant írta...

Oké, akkor megcsinálom, még a hétvégén meglesz, a mese előtt még, terveim szerint :) Hacsak Ditta le nem csapott már rá :)

Nem tudom mennyi időt fog a forgatás felemészteni, csak tippelek a két hónapra. A másfél hónap esetén teljesen jó a hátralévő egy hónap promónak. Csak mindez azt feltételezi, hogy már június első napján belekezdenek. Érdekes menet lesz, meglátjuk, hogy hozzák össze.
Alapvetően én is úgy gondolom, hogy saját magukat hozták nehéz helyzetbe ezzel a sok tologatással, a február még teljesen jó lett volna, nem is értem miért kellett elmozdítani, mostanában persze, hogy nem lehet bemutatni, a rengeteg nagy film miatt, így már csak a nyár vége maradt, nem igazán tetszik ez változatlanul nekem. De mostmár oldják meg szépen, ha így összehozták.
Mondjuk lehet, hogy a februárt a HSM 3 őrületéhez túl közelinek érezték....
Viszont kicsit én is azt mondom, hogy az új projektek megérik ezt az áldozatot, ráadásul, ahogy mondod, ez már eljár a saját lábán, kicsit még promotálják a szokott módon, aztán még augusztusban mindíg lesz két hét a tudatosításra...