2009. máj. 25.

Ma reggel

Zachary David Alexander Efron tűnt fel hosszabb idő után újra Los Angeles városában, ma, május 25-én hétfőn.

A róla készült lesifotók, amik csak LA utcáin érhetik utol, egyszerűen gyönyörűek. Tudom, hogy sok spekuláció folyik arról szerte a weben, miért választott épp ilyen csendes, nyugodt és valamivel magányosabb helyet magának, telefonjának és gördeszkájának... az a pár pillanat egyszerűen "picture perfect".

Ha tehetném napjában akár én is többször keresnék egy-egy tökéletes, meghitt helyet vagy akár csak röpke pár percet, hogy magam legyek a gondolataimmal - ezt az ember kívánja. Csakhogy Zac nem teheti meg túl gyakran, hogy ezt ne is vegyék észre a városban ólálkodó papparazzik - és ha észreveszik, bizony fölfújják. No és persze a szerető rajongók is.

Nos bevallom, én is aggódom - egy kicsit. Senki nem mondja, hogy mindig minden maximálisan rendben lesz karrierben munkában, otthon magánéletben. Jöhet bármikor valami rossz hír, ami kicsit elkedvteleníti az embert és néhány visszavonult percre készteti, de akkor is mindig a jón kell hogy tartsuk a szemünk, bíznunk kell és szembe kell nézni az előttünk állóval.

Hogy Zachy miért kívánta meg, hogy elvonuljon(már amennyire ezt annak lehet tekinteni a fotósok miatt) a természethez, gyönyörködjön benne és közben elmélkedjen, nem tudom, de remélem segített neki, ha kellett és szintén remélem a legjobbakat. :)

A képeket ITT találjátok!

28 megjegyzés:

Fant írta...

Ditta, ezekhez a gondolatokhoz gyakorlatilag nincs is mit hozzátennem, annyira a helyén van minden. Teljesen egyetértek Veled.
És hát bízunk benne, hogy semmi komoly gond nincs, csak a természetes túlféltő effektus lépett működésbe ismét :)

b írta...

Azért furi, mert így (ilyen hétköznapian) még nem készült róla paparazzi kép. Ez egy hétköznapi "viselkedés", egy kép egy emberről. Szerintem :) És lehet, hogy ilyen az igazi ZE. Nem tudhatjuk, mert nem ismerjük.
Én semmi rosszra nem gondoltam. Aztán lehet, hogy pont ezért van valami a háttértben :))
A másik, hogy sok minden miatt lehet nem jó kedve az embernek... :)

;o) írta...

Az első gondolatom az volt, ennyire még sosem bántam, hogy megzavarták. Valóban elég hétköznapi lehet(ne) a kép.

Semmiképp se gondoljunk rosszra, mert a gondolatnak komoly tettereje lehet. Minden OK. sok volt mostanában az életből. kell egy kis nyugalom. Ez teljesen természetes, emberi szükséglet!

;o) írta...

Na és akkor van még egy elég gyenge próbálkozásom, de tényleg csak azért, hogy a kép tartalmát ezúttal, kivételesen csak felszínesen vizsgáljátok: lehet, hogy akkor és ott tudott ihletet meríteni, milyen bekötő szöveggel adja át Stillernek a díjat....közben pedig fogadott néhány üzenetet.

Na jó-jó, lekapcsolom magam.

b írta...

;o) az első beírásoddal nagyon egyet értek! A szomorú, és az elveszett mellett elsőre nekem is az volt a gondolatom, hogy fúj paparazik! Csak ezt elsőre túl durvának éreztem.

b írta...

...leírni.

Lehet, hogy azon elmélkedik, hogy milyen jó volt Japánban...

Fant írta...

Az én álláspontom továbbra is az ezekről a képekről, hogy semmi gond nincs, csak kellett egy hely gondolkozni, kicsit elmerülni - akár szerintem egy új filmes felkérésről.
A hétköznapisággal egyetértek.

Unknown írta...

Szia xdittax
Ezt nézd meg meg mit találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=CzudcPCoQKc&feature=related
hajnicicu

Névtelen írta...

Szerintem meg igen is valami gond lehet. Most már tényleg minden külföldi oldalon azt lehet olvasni, hogy Zac szakítani szeretne Vanessával a karrierje miatt. De érdekes módon elengedni sem bírja őt.

xdittax írta...

Az meglehet Kedves Névtelen, csakhogy "minden" külföldi oldal ugyanazt az egy cikket hozza le... ami kicsit kétes.

b írta...

Ez egy baromság :) Már miért kellene szakítani a karrier miatt? Nem találják meg ajánlatokkal? Vagy miért? Egyébként pedig jól össze lehet egyeztetni a 2 dolgot, ez Hollywoodban is sikerült már jó néhányuknak :)
Lehet, hogy a bulvár bosszúja, amiért nem tudtak képeket csinálni róluk Japánban?

b írta...

az ilyeneket bírom :)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Nem tudom miért, de ezekről a képekről nekem rögtön a GQ interjú ugrott be, hasonló lehet a hangulatuk. Abban a cikkben viszont határozottan átkozta a fotósokat, amiért sosem bírják békén hagyni. Nem meglepő, hogy ideges lett, mikor újra erről kellett megbizonyosodnia.

Hajni, V nem fog szerepelni a New Moonban, a filmet most forgatják Olaszországban, és Ashley már korábban megcáfolta a hírt. Leah Clearwaternek amúgy is csak a 3. résztől lesz nagyobb szerepe.

A média meg mindig próbál valami fogást találni rajtuk, na de megint ez, hogy a karrierük választja el őket? Nem most derült ki hogy mindketten Vancouverben fognak forgatni? És amúgy is majdnem minden híresség meg tudja oldani a kapcsolatát ezzel a munkával, legalábbis nem a távolság szokott gondot okozni. Még csak nem is érdekes. És az, hogy mindenki ezt írja, csak azt jelenti, hogy mindenki rajtuk keresztül akar haszonhoz jutni, tehát Zanessáék befolyásosak.

És van még két jó hírem - legalábbis számomra jó hírek. Egyrészt angolul nézem a 17-et, csütörtökön sikerül is elintéznem. Nem akarok megint a szinkron miatt panaszkodni:))
A másik pedig az, hogy nem biztos, hogy elutazom hétvégén, elvileg rossz idő lesz. Bár ez a versenynek se tenne jót, azért csak megoldódik valahogy. Szóval egyelőre így állunk:)

Fant írta...

Ez a szakítós téma, kb minden második héten felmerül, minden első héten pedig Vanessa terhes, havonta egyszer pedig összeházasodnak, ehhez képest évek óta köszönik szépen, minden rendben köztük.
A másik dolog, ez a karrier hátráltatós kitaláció: tény az, hogy őket még a legtöbben a HSM-ből ismerik, amire nyilvánvalóan rá is erősít a film és az élet közti párhuzam DE ők ezzel pontosan tisztában voltak akkor is már, amikor elkezdődött a kapcsolatuk, ezenkívül a HSM-el való azonosítás szempontjából indiferens, hogy együtt vannak-e, ha dobnak egy nagyobbat, meglesz mivel azonosítsák őket - viszont nyilván a HSM elkíséri őket még sokáig, akkora brutális siker.
Ezenkívül a magánéleti boldogságot nem áldozzuk be a karrierért, ilyet ha valaki kicsit is belegondol nem állít. Pláne nem ott, ahol ők élnek, ahol nagyítóval kell keresni az övékhez hasonló kapcsolatot.
A távolság pedig egyértelműen nem tényező, sőt az a ritka, hogy mint ők, 3 filmen is együtt dolgozik egy pár.
Abban is egytértek veletek, hogy mások is gyönyörűen megoldják ezt a témát.

A médiával kapcsolatban pedig igazad van LL. Sajnos el kell fogadnunk, hogy úgy működik, hogy a népszerű emberek címlapon szerepeltetésével lehet eladni egy lapot, nézetté tenni egy műsort - teljesen függetlenül attól, hogy mennyi a valóságtartalma a dolognak.

És Ditta is kimondta a kulcsmondatot: persze, hogy tele van minden ezzel a sztorival, de egy a forrás, így pedig nem kunszt, ráadásul a forrás egy rossz hírű bulvárlap.

És a legegyszerűbb dolog: hát na, valljuk be, egyikünk sem lenne boldog, ha egy olyan napon, mikor éppen nincs kirobbanó jókedvünk két tucat paparazzi nyomná a pofánkba a kameráját - én például sokkal rosszabbul is reagálnék.

Egyszerűen csak újabb szenzációhajhász, példányszámnövelő cikk a világ legnépszerűbb embereiről, kész.
Ha pedig bármi lenne körülöttük, azt nem tudnánk meg úgysem ezekből a pletykalapokból.
Aki pedig még mindíg kételkedik nézze meg a pénteki képeket, videót, ennyi.

LL, csupa jó hírt hoztál. Angolul a 17-es filmet? :) De jó neked. :) A versenyhez előre is sok sikert! Tényleg: ha szakad az eső, akkor is megtartják a versenyt?

;o) írta...

A pletykákra nem kívánok reagálni, ellenben b az általad csatolt dolgokat én is csípem ;o) - nem gyengén...és a new moon hír bár valóban kacsának bizonyult, azért én mindig sejtettem, hogy V nagyon jó lenne Leah szerepére; amióta a könyv alapján ismerem is a jellemét vagy inkább szerepét, még jobban el tudnám képzelni V-t a filmben.
A 17A már nekem is megvan, de csak belekukkantottam eddig. Egy amerikás torrentről szedtem le, nem kis küzdelem árán.

LL a versenyhez sok sikert - a hétre ígért vihart pedig ne vegyük készpénznek. Hetek óta riogatnak vele, itt nálunk sivatagi a klíma is és ennek megfelelően alakulnak az egyéb körülmények is.

b írta...

Fant az irományod első 2,5 sora :DD
És teljesen igazatk van :)

(f.é.) írta...

Sziasztok!

Hú,ezek a gondolatok!:) És ezek a "lopott képek".:) Talán pár perc,amit ellophatsz magadnak,vagy csupán röpke pillanat ez.De kell,mert muszáj.:) Mert ahogy te is írtad Kicsim ezt bizony kívánjuk mi mind.:)Valamiért,valakiért,
egymásért csak úgy.:)
Néha a saját gondolat megmutatja a helyes utat a lépést,amit tennünk kell.:) Ez olyan,mint mikor egy szélmalom,mely éppen szélcsendben pihen,várja a friss szellőt,mely újra forgásba hozza,ezzel új erőre kap,és a következő szélcsendig pörög-pörög,és meg sem áll.:)

Névtelen írta...

A versenyt szerintem csak akkor halasztanák el, ha a vihartól nem hallani a hangosbemondót. Nagyon remélem, hogy nem lesz vihar.

A 17 egyelőre szervezés alatt...de a siker valószínűsíthető:))

;o) - köszi, nálunk is irtózatos meleg van. Hátha kibírja még a versenyig:)

xdittax írta...

Ha az időjárás alkulására akarok reagálni: nálunk szombaton volt egy hatalmas vihar, és holnaptól újabbat mondanak, hát mi szép, nem? :)

De azt én is úgy gondolom, hogy LA-ben nincs nyoma egy szál se. És a közeljövőben nem is lesz ám :)

Egyébként bámulatos gondolataitok vannak, annyira hihetetlen öröm olvasni a soraitokat, ilyenkor olyan büszke lesz a szívem Miattatok. :) Köszönöm Nektek!

Ami viszont nyomja a szívemet, az a saját szerencsétlenségem. Úgy volt hogy szombaton megyek fel Pestre - és egy mozi is talán útbajönne, nos ebből sok okból kifolyólag - vizsgára készülés, stb. - nem lesz semmi. Közelebbi hely sem jöhet számításba, amiből a lehető legrosszabb következik: jó ideig várhatok, amíg nálam Zac Efron újra 17 lesz. Egy április 17-ei megjelenés jobb lett volna, sokkal. És nem hiszem el, hogy nem fogja látni időben a mesekönyv szerkesztője... de nem tudok mit tenni.

A Ti sikereiteknek azonban teljes szívvel őszintén örülök! :]

Fant írta...

Ne búsulj Ditta, bár nincs szerencséd ezzel az időponttal, de megvár a film, ahogy mi is a spoilerekkel. Tekintsd úgy a filmet, mint jutalmat a kötelezők letudása után. Jutalom, ami a célban vár :)

Az időjárás: nálunk is sivatag ezerrel, itt a puszta közepén, hónapok óta eső nélkül :) Ennél nagyobb nyugalom, már csak LA-ben honol :)

xdittax írta...

Tudom én, hogy megvár a film, de keserves belegondolni, meddig kell várnia.... de nem akarom, hogy Ti hozzám alkalmazkodjatok, úgyhogy elő kellene állni valami ötlettel, bár holnap újra csak kevés időm lesz, sajnos. :(

De tényleg ne szomorkodjunk, legalább Ti ne! Inkább aludjatok jól!

Puszi: Ditta

Névtelen írta...

Nem furcsáljátok továbbra sem, hogy nincs róluk közös kép vagy hír vagy valami amiről bebizonyosodunk, hogy tényleg nem szakítottak. Én egy kicsit aggódom megmondom őszintén. Remélem, hogy minden rendben van, és kapunk róluk közösen valami kis biztató jelet.

Névtelen írta...

Tudjátok én azt gondolom, hogy két ember aki már valamilyen szinten játszott az eljegyzés és a házasság gondolatával, azok azt hiszem, hogy nem tudnának csak így könnyedén szakítani. A másik meg ti el tudjátok azt képzelni, hogy kibírná azt Zac, ha Vanessát egy másik férfi mellett látná és ugyanezt fordítva? Túl sok mindenen keresztülmentek már ők, túl sok mindent megéltek már együtt, higgyétek el nem fogják ők ezt a kapcsolatot semmiért és senkiért sem föladni. Ők már csak egymásnak élnek! Zanessa forever!!!

Névtelen írta...

Ditta, sajnálom, hogy neked így alakult, és nem akarlak lehúzni a jó híreimmel - bár ilyet úgyse mondanál soha:)) - de azért nekem is van egy kis üröm az örömben, attól nem kell félni. Viszont a 17 le lett fixálva, alig várom. Pedig jó lett volna, ha a verseny napján ott vagy te is Pesten:)) De kitartás, a suliból már alig van hátra valami:))

Egyébként kész a Mezamashi interjú, méghozzá azért, mert jóformán több benne a japán rész, mint az angol. Az elején nagyjából ki lehetett találni, hogy mit mondtak, de a közepétől már esélytelen volt, úgyhogy a ford bő 1 oldal lett, máris küldöm. A vidi megnézésével - ha eddig elmulasztottátok - várjatok holnapig, ha nem akartok spoilert! A ford spoilermentes:)

Névtelen, örülök, hogy megvilágosodtál, de azt hozzá kell tennem, hogy Z és V is azt hangsúlyozzák folyamatosan, hogy még csak nem is gondoltak a házasságra. Egyedül a média erőlteti ezt a témát.

Fant írta...

Én is sajnálom, hogy így áll a helyzeted Ditta, de azért bízom benne, hogy ha a pesti mozizás nem is, de egy megyeszékhelyes esetleg összejön neked hamarosan. Ha többet kell várnod mégis, akkor se keseredj el, legyen ez a film a célod, és akkor dinamikusabban teljesülnek az elfoglaltságok.
Ha pedig mindenképpen el akarod hárítani, hogy tekintettel legyünk Rád, akkor a megoldást ezúttal is tudod, tavaly október hónap csele ugyebár :)
És kitartás! Egyszer leperegnek az elfoglaltságok is, hamarosan itt a nyári szünet is.

Oké LL, én várok a videoval :)) A japán cucc miatt pedig teljesen jó lesz, biztos vagyok benne :)

A versenyen pedig mind ott leszünk, meseügyileg - már várom milyen számot kapunk tőled :))

b írta...

Mint kiderült V NYC-ben volt(van?)

Fant írta...

Nem egyértelmű a helyzet b. Egyes források szerint a reklám tavalyi még, csak most került elő, vagy most került adásba.
Amúgy, ha esetleg a Japán tartózkodásra gondolsz: nyugi, egy ilyen reklám elkészülte nem tart egy hétig :)

Andi írta...

Sziasztok!

Mérleg és csak mérlegel - de nem a szerelmüket teszi fel a serpenyőre az tuti :))

Jó éjt Mindenkinek!