2009. máj. 14.

Cipővadász Hudgens lányok

Tegnapelőtt, május 12-én Vanessa Hudgens felkerekedett a messzi Los Angeles City-ben és kiegészítette lábbeligyűjteményét.

A “High School Musical” filmek szépsége édesanyjával, Ginával és húgával Stellával vásárolgatott a Beverly Hills-i Barneys New York cipőrészlegében.

A legújabb hírek a lányunkat illetően a bátor szerepválasztások. A magyar sajtó ugyan természetesen várhatóan negatívan hozta le, hogy Nessa nemrégiben elmondta, ha ráakad egy olyan szerepre, ami miatt meztelenkednie kell, de úgy érzi, helyes a dolog és igazán lenyűgözi a történet, a film, a szerep, a jelenet: vállalni fogja.

Meg fogok jelenni egy filmben meztelenül, ha az idő megfelelő. Jelenleg nem érzem kényelmesnek, hogy megtegyem, de ahogy mondtam, amikor itt lesz az ideje, ha egy bámulatos film, amivel kapcsolatban igazán szenvedélyes vagyok, és megköveteli, akkor meglátjuk. - nyilatkozta nagyon is éretten a most 20 éves színésznő.

Képeket a cipővadász Hudgens lányokról a forrásnál, tehát ITT találtok!

2 megjegyzés:

Fant írta...

Sziasztok! A nyilatkozat érthető és ésszerű, sőt azt mondom, hogy önmagában nem is tartalmaz semmi extrát, hiszen manapság a filmek túlnyomó többségében jelen van ez a dolog. Persze azért az jó, hogy arra figyel, hogy ne csak úgy öncélúan legyen jelen a meztelenség az adott filmben, hanem a történet tegye elengedhetetlenné.
Egyébként pedig világos a dolog, csak úgy érzem a rajongói adott rétegét jó előre fel akarja készíteni erre.

A magyar sajtó: hát persze, hogy negatív, most olyanok, mint Móricka - mindenről az jut az eszükbe. Előre tudhatjuk micsoda főcímek lesznek ebből. Ez most megint egy gumicsont, amivel ellesznek pár hétig. Mondjuk persze a nemzetközi sajtó cinikus része is.

A vásárlás: úgy látszik V tanítgatja a tesóját a shopingolás apró trükkjeire :)

(f.é.) írta...

Helló!
Mostanság,vagy éppen manapság,sőt kicsivel a régebbi időkre visszanyúlva tapasztalhatjuk a filmek túlnyomó %-ban jelenlévő szexuális izzást.:) Ez ténylegesen volt-van,és lesz is!:))
Teljesen elfogadott dologgá nőtte ki magát.:)
Erről nekünk pláne tudni kellene(filmes)körökben,ugyanis a Magyar filmek 98%-ban majdhogynem tömény "pornót" építenek bele egy adott történetbe,csak azt tudnám,hogy miért!?:)

Tehát én fel vagyok készülve!:)