2009. máj. 23.

Band Together.

Kezdenek begyorsulni a dolgok, nem igaz? Nagy tempóval közeledünk a "Megint 17" felé, és a nyár közeledtével egyre többet kapunk a "Bandslam"-ből is! Ez igen! ;)

Megérkezett a legújabb zenés film, a "Bandslam" hivatalos plakátja, melyen Vanessa Hudgens Gibson Flying V gitárjával pózol a másik két főszereplő, Aly Michalka és a Will-t megtestesítő Gaelan Connel társaságában.

A várva-várt moziban egyébként a "Jóbarátok" föld felett járó Phoebe-je, Lisa Kudrow alakítja Will édesanyját, és feltűnik még az imádott David Bowie is!


Will Burton-nek a zene a mindene. Amikor anyja, Karen munkát kap New Jersey-ben, az amúgy is nehezen beilleszkedő Will-nek a következő évét egy új iskolában kell megkezdenie. Végül egy hozzá hasonló kívülállóval, a csendes Sa5m-mel köt barátságot. Aztán egy másik lány, a népszerű Charlotte hatására elindul az iskolai Bandslam-ben, a zenei bajnokságban újdonsült barátaival összefogva.

Az amerikaiak ezt az élményt fogják megtapasztalni augusztus 14-től, magyarországi megjelenési dátumról egyelőre nem szól a fáma.

Credit: Just Jared Jr.

8 megjegyzés:

;o) írta...

Húúú gyerekek ez a plakát a darkos témához képest nagyon színesre kerekedett.
Nekem nagyon tetszik!
Mostmár akkor utána a vízözön, de azonnal! Because I said so! :D

Fant írta...

Nekem is nagyon tetszik ez a plakát, főként, hogy mindhárman rajta vannak, na és a gitár! :)

Itt vannak a jelenleg publikus megjelenési dátumok, az imdb szerint, jó lenne, ha legkésőbb az olaszok és a németek közé beférnénk mi is valahová.

Névtelen írta...

Csatlakozom, nekem is tetszik, jó, hogy életöröm látszik raja Sa5m - gondolom csak kezdetben - darkos karaktere helyett.
Én is remélem, hogy nem tolják el annyival a filmet, mint a 17-et.

;o) írta...

Szerintem az USA megjelenés után pár héttel már le is lehet tölten. Van valahol egy linkem, amit a rokonság küldött. Igaz, hogy csk angolul, de az élmény meglesz azért.

Ahogy látom a németeknél november vagyon írva. Hát az nem mostanság lesz. Tényleg tiszta balkáni állapotok uralkodnak ezen a téren.

Fant írta...

Én angolul szeretném látni ezt a filmet mindenféleképpen ;o). A németeknél november valóban, de legalább nekik már van időpontjuk.
De csak lesz nálunk is, nem létezik, hogy ne mutassák be mindenhol, ráadául a gyártó stúdió nem kispályás - ők készítik a Twilight szériát is ugye. Én abban bízom, hogy a promó felpörgésével egyre több országnak lesz időpontja, majdcsak sorra kerülünk mi is.
Mert ezt a filmet is feltétlen moziban kell(ene) látni.

Andi írta...

Wow, olyan színes és vidám ez a plakát, hogy meg nem mondanám, hogy darkós ez a lány :))

;o) írta...

És nem csak hogy színes, hanem vidám is a darkos stílushoz képest, így sanszos, hogy LLnek lesz ismét igaza - a szürke kisegérből sztár lesz!

Fant írta...

A szürke kisegeret árnyalnám azért :) A flegma, közönyös, magánakvaló Sa5m a film során csapatjátékos lesz és barátságokat köt :) Ez sugallja a poszter is :))