2009. máj. 9.

A Szörny a Szépségről

Csütörtök, azaz május 7-én, délután Vanessa Hudgens újra feltöltötte élelmiszerraktárát és elugrott bevásárolni a Ralph’s-ba az angyalok városában. És ha már most pillangója nincs is, nyugodtan nevezhetjük angyalnak, nem? :)

A 20 éves énekes/színésznő újra egy földetsöprő nyáriruhába bújt bele, és amikor már a kocsijához ért, hogy bepakolja cumóját, gondolom az az idősebb férfi sem bírta megállni, hogy ne ajánlja fel segítséget eme bájos tereménynek.

A napokban pedig legújabb munkatársa, a Beastly férfi főszereplője is szépséges kolléganőjét méltatta.

Ez egy Alex Flinn könyv és Vanessa Hudgens-szel fogok együtt játszani. Ő igazán tehetséges. Még mindig bizonyítania kell, mert eddig csak musicalekben szerepelt, de ott van a Bandslam, ami hamarosan megjelenik, és a Sucker Punch. És most a Beastly-t is megkapta, ami nagyon jó. El fogok csábulni, hogy ellopjam őt Zac [Efron]-től? Nem! Ő egy gyönyörű lány, de nem lopnám el a barátjától. Az én nőideálom... talán Natalie Portman vagy Winona Ryder. - nyilatkozta a 19 éves brit színész, Alex Pettyfer a MyKindaPlace-nek.

Képeket a bevásárlásról ITT találtok!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Méghogy ellopni Zactől?! Úristen! Azért valljuk be, hogy igazán nagy próbatétel lesz(már megint) nekik, hogy igen távol fognak dolgozni egymástól. De eddig is láthattuk, hogy mindent kibírt a szerelmük. Reméljük továbbra is elválaszthatatlanok maradnak. Mindörökké! Nem gondoljátok azért, hogy kicsit furcsa, hogy sem az utolsó Lakers meccsről, sem a minapi kertészeti vásárlásról sem jelentek meg képek? Talán leszálltak róluk a paparazzók? Reméljük azért hagyják őket kicsit élni is. De azért nekünk igen is jól esnének azok a képek.

pucca írta...

hhűűűű ez aztán őszinte volt.
drukolok a filmnek bár még sokat kell várnom
ami a ruhát illeti nekem nem igazán tetszik bár V-nek jóláll

Fant írta...

Ez egy szimpatikus nyilatkozat volt - gondolom jobbnak látta még az elején tisztázni a dolgokat, hogy aztán a jövőben ilyen ne merüljön fel kérdésként. Ráadásul megvan benne a tisztelet V irányába is.

Névtelen - valóban roppant érdekes, hogy a Lakers meccsen nem készültek fotók, alig hiszem el, de így akkor annak kell örülnünk, hogy végre ki tudtak kapcsolódni úgy, hogy nem zargatták őket a paparazzik.
Végül is, a fotósok sem lehetnek mindíg mindenhol ott.
Nem hiszem, hogy leszállnának róluk, ez kizárt, csak most nem kaptak fülest, vagy szabin vannak, vagy hasonló :)

Érdekes film lesz ez, én s kíváncsian várom, egyre inkább, reméljük még a jövő év folyamán láthatjuk.

Angyalnak Ditta? :) Teljesen találó jelző :)
Az idősebb férfivel kapcsolatban: hát igen, azt hiszem én is hasonlóan cselekedtem volna :) Igen, egyértelműen - és V jó néven vette a segítséget, ahogy a képeken láthatjuk :)

Névtelen írta...

Eddig semmi problémám a pasival, és úgy tűnik, ezután is így lesz:) Már most hálás vagyok neki ezért a nyilatkozatért;)

V szerelése ismét kifogástalan, de ilyen hosszú szoknyát én se hordok.

Lakers meccs: lehet, hogy tanultak a múltkoriból, és ügyesen elrejtőztek a hátsó sorokban.

xdittax írta...

Azért ez talán most nem lesz akkora próbatétel, Kedves Névtelen. Montreal ott van nekik a szomszédban, onnan gyakrabban haza lehet járni, és természetesen némelyik díjkiosztóra, eseményere Vanessa remélhetőleg néha vissza fog menni. Nem kell őket féltenünk. Pláne, hogy Alex-nek esélye nem lenne lecsapni Zac kezéről V-t. Zac az Zac. :)) Na de most komolyan, egyetértek Veletek. :)