2009. máj. 10.

Apuka, a diákok között

Újabb röpke interjú következik a sármos Zac Efron-nal, amit még az ausztrál The Daily Telegraph készített vele legújabb mozifilmje, a "17 Again"kapcsán, ami nálunk május 28-tól lesz látható a mozikban! Ebben a beszélgetésben elsősorban az apaszerepre, a középkorú férfi megjelenítésre térnek ki.


Úgy érzi, rossz döntéseket hozott, és azt kívánja, hogy visszamehessen, és megváltoztathassa őket. A kívánság valóra válik.
Tehát ez nagyobb kihívást jelentett számodra, egyfajta kutatást kellett végezned, mert néha utánoznod kellett Matthew Perry-t?
Igen. Szinte egyáltalán nem tudtam egy 37 éves férfihoz viszonyulni, mindenkit megkérdeztem erről, a rendezőt, Matthew-t, és valaki segített. Nem tudom. A végén szerintem sikerült összehoznunk.
Volt olyan konkrét pillanat, amikor különösen nehéz volt 30-as férfit játszanod?
Abszolút, a jelenetek a gyerekekkel. Van egy jelenetem Michelle Trachtenberg-gel, aki a lányomat játssza. Megüt. Gyors, fizikai, és nagyon kényelmetlen. Megkérdeztem Burr-t, hogy mit csinálna, ha a lánya megütné. Azt mondta, félelmetesebb lenne, mintha kirabolnák. Ez lenne a legijesztőbb dolog, ami történt veled.
Különleges középiskolás diák szerepét kerested?
Nagyon sok forgatókönyvet olvastam, mind gimnáziumban játszódott, és a karakterem diák volt. De ez egy kicsit más, mivel apuka vagyok a diákok között. Szerintem ez így egy kicsit érdekesebb, és nem szó szerint középiskoláról szóló film.

Fordította: LinkLuvor.

10 megjegyzés:

Fant írta...

Érdekes megközelítés. Kíváncsi vagyok mennyire sikerült végül az apuka dolgot éreztetnie.
Nos, már csak 18 nap.

Kezdem lassan a mesét, hogy kész legyen időre :)

Andi írta...

Azért kíváncsi leszek, hogyan oldotta meg Z az Apa-szerep feladatot, mert mégis csak könnyebb egy már valós helyzetet átérezni egy szerepben, akár mekkora is a színészkedés a szituban, nem de?:)

Várjuk a mesét Fant :))

Andi írta...

Nem beszélve a hitelességről :))
Minden esetre bátor húzás volt tőle, hogy bevállalta :))

heno írta...

AM MÁMA VAN VANESSA ANYUKÁJA SZÜLINAPJA

Andi írta...

Szia ades :) Kis betűvel írj, ha lehet, mert most olyan mintha kiabálnál, ok :)) Nyomd ki azt a Caps Lock-ot :)) Köszi :)

heno írta...

Ok bocsi

Andi írta...

Semmi gond :))

;o) írta...

Nos, ha megnéztük a filmet - sajnos a hétvégi moziban is csak a már látott trailerrel reklámozzák, feliratizva-akkor kiderül. De ha jó, akkor a fiú abszolút Jackman szindrómás, aminek nagyon fogok örülniés és nagyon fogom várni a következő nagy dobást. Mondjuk egy új stílusban? Mondjuk éppen a MAOW?

Fant írta...

De, Andi, abszolút egyetértek. Ez egy teljesen távol álló szerep így, épp ezért lesz nagyon érdekes látni, hogy oldja meg, főként a hitelesség szempontjából, ahogy írod is. Bátor, valóban, én még hozzátenném, hogy szerintem a MAOW meg még bátrabb húzás :)

Nos, Ades, köszönjük az infót és akkor Isten éltesse Gina-t :)

Igen ;o), a MAOW lehet a következő, sőt az igazán nagy dobás - szakmailag.
Nagyon bízom benne én is, hogy Jackman szindrómás :)

b írta...

Van 1-2 jelenete a tini korosztályjal :) És hát ne feledjük, hogy épp a 20-t betöltötte, amikor ezt forgatták.