2009. máj. 22.

Bandslam trailer No.2!!!

Pár hónapja kaptunk egy "közönségsikert" arató 1:21-s "Bandslam" előzetest. Most pedig egy 2:31-s trailert, amit én szintén általános tetszésre ítéltetek. :) Remek karakterek, remek poénok, remek zenék... és egy bámulatos Vanessa Hudgens. ;) Csak lenne már augusztus!



Credit: VABN.

9 megjegyzés:

Fant írta...

Ítélet elfogadva! :) Ez nagyon jó, ez eszméletlen, óriási! Őrült jól sikerült előzetes, egyre jobban tetszik nekem ez a film, már az eddigiek alapján - ha fokozható még :) Fantasztikus hangulat árad belőle.
Nagyon tetszik!!
Na igen, lehetne már augusztus, már nagyon várom ezt a filmet, messze több lesz, mint amit eleinte gondoltam róla :)

pucca írta...

naon jó vidi de igazábol hol van nessi és zac már rég nem kaptunk róluk hírt??
pucca

Névtelen írta...

Egyetértek, judgment accepted:))
Jó filmnek ígérkezik, és a promója is kifogástalan. És legalább megint lesz valami, ami javítja a hangulatot, ha közeledik majd a suli. Egyelőre azt mondom, lenne már jövő hét vége! Addigra túl leszek egy halálos időszakon, amiben bőségesen lesznek pozitív részek - élen a premierrel - szóval kénytelen vagyok várni a rossz dolgokat is:))

Pucca, ezek szerint nincsenek Cannes-ban. A fesztiválnak holnapután vége, úgyhogy nem hiszem, hogy lesznek. Arra is kíváncsi lennék, hogy végül mi lett ebből a vetítésből.

Fant írta...

Hm, várjatok, ez a Cannes-ügyet még ne temessük, a hétvégén még beleférhet a vetítés, mondjuk programon kívül, Z (és akár V) jelenlétével. Úgyhogy azt még várjuk meg szerintem.

Egyébiránt, pucca, semmilyen hivatalos információ nincs a hollétükkel kapcsolatban, csak a németek szerint a Twitteren írta pár felhasználó, hogy Japánban látták őket - ami esetleg azért is elfogadható, mert a csend ami körülveszi őket, gyakorlatilag egyedül ott elképzelhető.

Egyébként Japánból érdekes szám jött a 17-es film kapcsán - az első adat, ami nem bombasztikus, de majd vasárnap elmesélem, hogy legyen még egy pozitívum a hetedre, LL :)
Sokszor párban jár a negatívum is a jó dolgokkal, de ha van elég pozitívum, akkor minden rendben :)

(f.é.) írta...

Helló!

Nocsak-nocsak,mi minden belefér 1.percbe.:)
Könnyed,zenei, humoros,és természetesen laza.:)
Jöhet!:)

heno írta...

Én azt olvastam hogy mennek Cannebe .
Habár az én angol tudásommal :)

Dana írta...

hmm nekem nagyon tetszik a zene:Dírtójó:Dmár várom:D
de amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de az eredeti Boy George-os változat is tetszik:)

Névtelen írta...

Nem akarom temetni a dolgot, és remélem, hogy láthatóvá válnak a kamerák számára mondjuk holnap. Azért elégedettek lehetnek, már vagy egy hete nincsenek candidok róluk. Viszont szurkolok a MAOW-nek, és kíváncsi lennék a kritikusok véleményére.

Fant írta...

Szerintem is elégedettek lehetnek, ennyi paparazzi-szünetük nem volt még egész idén, mondjuk kb. az év további részében nem is lesz, ha beindul a pörgés körülöttük.
A MAOW én úgy gondolom, azok alapján, amit eddig tudunk róla, hogy a kritikusoknak kifejezetten tetszeni fog - kivételesen.
Az biztos, hogy ha megjelenik Z és V Cannes-ban, akkor vége lesz a candid-szünetnek. Kíváncsi vagyok mi sül ki a dolgokból.