2009. máj. 22.

"Apának éreztem magam!"

LL nem pihen, és ennek köszönhetően a londoni Sky News interjúja következhet Mr. Szívdöglesztővel, aki nagyon érdekes dolgokat mond többek között legújabb, hamarosan nálunk is mozikba kerülő új filmjéről.



Oké, először is kezdjük azzal, hogy miért választottad ezt a filmet?
Nagyon izgatott voltam, mikor Adam felvetette az ötletet – Adam Shankman, a Hajlakk rendezője – az őt ötlete volt ez az időugratós dolog. Először nem volt hozzá kedvem, nem igazán tetszett az elképzelés, mert annyi hasonló film van már. Utána elolvastam a forgatókönyvet, és kiderült, hogy teljesen más. Nagyszerű kapcsolat van a fiatal Mike és a gyerekei között. Ahogy hozzájuk és a feleségéhez viszonyul. Nagyon jó móka volt, és pontosan az, amire vártam.

Megemlítetted a kapcsolatát a gyerekeivel. Milyen érzés apát játszani?
Nagyon bizarr volt. Mert ezek a gyerekek a barátaim igazából, Sterling egy évvel fiatalabb nálam, Michelle-lel egyidősek vagyunk. Nem tudtam, hogy fog ez működni, de elérkezett az ideje, hogy felvegyük azokat a jeleneteket. Nagyon jól megragadták a lehetőséget, nagyszerűek a filmben, az egyik jelenetben vitatkoztam vele, mint apa, nem tudtam, mi fog történni. Tényleg mintha egy maszkot vett volna fel, és fantasztikus munkát végzett, és tényleg úgy éreztem, hogy le kell szidnom – szóval bizarr volt, de egy pár napig tényleg apának éreztem magam.

Szerinted ez felkészített arra, amikor tényleg apa leszel?
Egyáltalán nem. Semmiképp. Sokkal jobban félek a dologtól. Sok évnek kell még eltelnie addig.

Milyennek találod azt az ötletet, hogy Matthew Perry-hez hasonlóan fogsz kinézni idősebb korodban?
Szerintem Matthew elég jól néz ki. Sokkal rosszabb dolgok is vannak. Matthew jóképű.

Mindenki arról beszél, hogy eltávolodsz a High School Musical-től. Szerinted ez volt az a lépés?
Igen, de én nem így fogtam fel az egészet, nem erre figyeltem, ez egy jó film volt egy más típusú karakterrel. Nagyon érdekelt az ötlet, hogy készítsek egy vígjátékot, ami nem musical. Hogy eljátsszak egy karaktert, lehet, hogy középiskolában, de teljesen máshogy, hiszen egy apukáról van szó. És ez egyszerűen más volt, izgalmas, egy új kihívás. Egy álom.

Úgy érzed, hogy nyomás késztet arra, hogy eltávolodj a High School Musical-től és valami teljesen különbözőt csinálj. Mint Daniel Radcliffe a Harry Potterből, mikor szerepelt az Equus című darabban, ami felnőtteknek szól. Arra vagyok kíváncsi, hogy késztet-e téged ilyesmire egyfajta nyomás vagy még nem.
Nem a nyomás miatt csinálom, hanem olyan munkát szeretnék végezni, amihez kedvem van, és nagyon sok színész keres folyamatosan új kihívásokat, új szereplőt, hogy kinyújtózhassanak és nőhessenek. Hogy teljesen másba fogjanak. És szerintem Daniel ezért vállalta el az Equust. Készen állt rá. Szerintem a másik irányból nagyobb a nyomás. Nagyon sokan várták azt, hogy még egy musicalt készítek. Mindig érdekes felülkerekedni az ilyesmin.

Melyik áll közelebb hozzád: a zene, a színészet, vagy mindkettő? Színház vagy mozi?
Azt mondanám, mindkettő, mindet kipróbáltam, és teljes mértékben élveztem. Zenéléssel kezdtem, amit aztán musicalszínház, színház, és filmezés követett, utána pedig visszatértem a musicalekhez. Eddig mindenfélét kipróbáltam, de szívem szerint leginkább színész szeretnék lenni, ez volt eddig a legnagyobb kihívás számomra, és nagyon érdekesnek találom.

És hogy kezeled a fiatal, téged imádó rajongókat?
Ezt nem kell kezelni, ez egy jó helyzet, lelkes rajongótáborom van, elkötelezettek, mindig megjelennek a premiereken. És nagyon sok színész nem mondhatja ezt el magáról, lehet, hogy sikeresek, de a rajongóik nem mennek el találkozni velük. Személyesen találkozunk, köszönünk egymásnak, és ők nagyon-nagyon lelkesek.

Az biztos. Köszönöm szépen.
Én köszönöm. Jó volt veled beszélgetni.

Fordította: LinkLuvor.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerült az apát megjelenítenie Zac-nek. 6 nap múlva kiderül :)
A nyomással kapcsolatban: mindenképpen a saját elképzeléseit kell követnie, mert mindenki elvárásainak úgysem tud megfelelni.

Névtelen írta...

Aloha:)
Nem pihen - már csak múlt időben fedi a valságot:))

Hamarosan meglátjuk, milyen az a bizonyos alakítás, de biztos vagyok benne, hogy hiteles, Z-ben nem kételkedem.

Fant írta...

Így hát hazaértek a blogalanyok, és a Twitter című mesekönyv valóságot tartalmazott bizonyára :)
Jó éjt!

;o) írta...

Még jó, hogy jó volt vele beszélgetni. zerintem egy nagyon könnyed nem a privát szférát feszegető és néhol jelentéktelen kérdés áradattal teli beszélgetés volt. Lényegretörő és megont megtudtam valami: nem emlékeztem a zenélés című fejezetére..... jó fej ez a Z

dorka írta...

láttam Zaces plakátot pesten a a metrón :)

Andi írta...

Sziasztok!

Teljesen laza interjú ahol Z sem feszengett, mert nem nyúltak bele abba amibe nem kell belenyúlni :))