2009. máj. 18.

Set me free...

Whoohuuu! A Bandlam hivatalos előzetese és az Ellen Show-ban bejátszott röpke videó után, íme az első sneak peak a filmből, amikor Will Burton először találkozik Sa5m-mel - The five is silent! - majd a versenyen előadott Everything I Own, az Acces Hollywood jóvoltából.



Credit: YT.

10 megjegyzés:

Fant írta...

Óriási! Már ennyiből is látszik, hogy ez a szerep azért másnak tűnik valóban, mint Gabriella, közönyös, szinte flegma ebben a rövid részletben - V hangja és beszédstílusa nagyon tetszik benne! Egyre jobban várom!

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Sziasztok!
Ez a jelenet nagyon tetszik, tényleg más személyiség, mint amit eddig láthattunk tőle, és talán már ezzel a szereppel is sokat mutathat a színésznői oldalából. Go V, go Bandslam!:))
Egyébként holnap lesz ennek a vidinek és a hozzá tartozó interjúnak is fordja...sőt, a dalszöveget is megcsinálom, ha megjön a teljes videó:))

Névtelen írta...

imádom ! imádom! annyira jo ez a szám ez amugy feldolgozás? vanessa most szerintem nagyon sokat fejlödőtt szinészi, éneklési szempontbol is
hu mikor beszél a sráchoz milyen mélyen beszél tök máshogy mint ahogy szokott.
amit legelöször néztem az vanessa fekete körme volt.legalább belerakott egy saját stilust magábol. és az uj film amiben verekedni fog meg gyilkolni meg gondolom a szép beszéd is kerülve lesz már annyira várom.
ja ashley benne van az ithoni glamurban puszi mindenkinek
laura

(f.é.) írta...

Sziasztok.

Én is "kis" kíváncsi vagyok,már ami ezt a filmet illet.:)
Véleményt még nem alkotok a pillanatnyi bemutató kapcsán sem,majd a kerek egész után.:)
Amúgy ebből a számból kihozhattak volna még némi odacsapást.:)

Fant írta...

Sziasztok! Teljesen egyetértek veletek, színészi oldalról úgy tűnik igencsak sokat, sok újat mutathat. El kell áruljam, mikor a Bandslam-ről még csak nagyon keveset tudtunk - eleinte, nem számítottam rá, hogy ez ennyire jó lehet, mint amilyennek ígérkezik.

Igen Laura, ez a dal feldolgozás, nem ismerem az eredetijét, de például ma délután hallottam a rádióban egy verzióját, ami mondjuk a Bandslam-félénél sokkal-sokkal gyengébb volt. A Sucker Punch-ban pedig jól gondolod, várhatóan nem a finomkodásé lesz a főszerep, én is nagyon várom :)
Sötét filmnek ígérkezik az. Kedvelem a Sötét Filmeket :))

Előre is köszi LL! :) Go - egyértelműen :)

És ha már film: a kedvenc számos oldalam szerint a Beastly bemutatásának dátuma: 2010. július 30. Persze ez még változhat minden irányban, de talán még nem volt infónk erről :)

(f.é.) írta...

Igen,már beszéltünk eme dal valódi címéről,és kissé fura uráról is.:))
Az én korosztályom számára egy örökzöld,nektek pedig egy feltuningolt újdonság is lehet,pedig ez egy vérbeli retró!:)
Átdolgozás,feldolgozás,
montírozás,tupírozás,ez ma a sikk.:)

Fant,azért megnézed ugye?:))

Fant írta...

Mit nézek meg f.é.? Egy lépéssel le vagyok most maradva? :))

De ez egy nagyon jó átdolgozás lesz, sőt :)

Névtelen írta...

most volt nem rég zac a magyar mtv-ben a rommraiders-ben nézte valaki?
puszi mindenkinek laura

Fant írta...

Megnézem, mi az, hogy, f.é. :)) Még akkor is megnézném, és akkor is ezt nézném, ha vele egyidőben a másik teremben a Sötét Film menne - gondolhatod :))

Én nem láttam Laura. Milyen jellegű műsor volt?

Névtelen írta...

szia fant ez olyan hogy van egyszer egy fiu és az megnézi 3 lány szobáját vagy 1 lány megnézi 3 fiu szobáját véleményt mondanak és a végén a fiu vagy a lány választ kié tetszett a legjobban zac is ugyan ezt csinálta
ha esetleg megakarod az angol változatát nézni zac-ét ird be a youtube-ba hogy room raiders meg zac nevét
pusza mindenkinek laura