2009. máj. 10.

Diesel - Only The Brave

Vanessa Hudgens-ről eddig annyit írtam, milyen rendezvényeken fog a közeljövőben részt venni, ma már arról is beszámolhatok egy tegnap(május 9.) tett egy "meglepetés" jelenést is.

Szombat este a West Hollywoodi Melrose Avenue-n található Diesel butikban új parfümöt mutattak be, és indítottak útjára.

Igazából önmagában nem meglepő, hogy Vanessa egy Diesel rendezvényen bukkanjon fel, de hogy annak legújabb, "Only The Brave" nevet kapó férfiillatának indulási partiján, azért az aranyos. :)

Miss Vanessa egy egyszerű, de stílusos viseletben reklámozta a Renzo Rocco - egy olasz jótékonysági társaság alapítója - ökléről formázott üvegcsét: egy szimpla fehér tank top, háromnegyedes Diesel farmer, egy cipzáros bokacsizma volt az öltözete. Vagány, rockos szerelését pedig irigylésreméltó göndör fürtjeivel bolondította meg.


Képeket a szexis V-ről ITT találtok!

3 megjegyzés:

Fant írta...

Egyszerű ez Ditta: férfiillat, és mivel mi nagyságrendekkel kevesebb parfümöt és hasonló dolgokat veszünk, mint ti nők, ezért bennünket külön motiváni kell a vásárlásra :) És ugyan mi lenne jobb motiváció és figyelemfelkeltő tényező, az ismét lélegzetelállítóan gyönyörű Vanessa-nál? :)
Aki egyébként simán lehetne a Diesel hivatalos arca is :)

;o) írta...

A designer látom odatette magát. Remélem az illat is elfogadható lesz.
Fant a hozzászólásodat meg kellene mutatnom a fiamnak...hátha hall valami trendit belőle. Egyelőre nálunk nem látszik, hogy kevesebbet használna, mint a női szakasz ;o)

A csaj bitang jól nézett ki, ez a bokacsizma nekem nagyon bejött. De hogy milyen a trikó? Tank? na mindegy. Az is tuti. Nekem ez a stílus nagyon bejön. Csajos, de vagány. Igen! Életrevaló!

Fant írta...

Hm ;o) :)) Trendit sem sűrűn mondok :) Nos ebben az esetben annyival kell kiegészítenem, hogy általában kevesebb ilyesmit használunk - illetve nem fordítunk akkora figyelmet a márkára :) Kivételek lehetnek és lám vannak is :))

Tank, na szólj hozzá, divatal is képben leszünk, Ditta ügyesen rejti el az apró információkat :)