2009. máj. 17.

Reel Thinking

Mint azt előre beharangozták, május 15-én a Bandslam megjelenésének alkalmából a Summit Entertainment és a Walden Media összehozta a zenés film szereplőit és Los Angeles állam középiskolás diákjait egy napra, hogy megismerjék a zenei bizniszt egy interaktív oktatáson keresztül a The Grammy Múzeumban Los Angeles városában.

A film fiatal csillagai végre valahára megtették első közös jelenésüket a nagyközönség előtt - a Willt alakító Gaelan Connell, a Charlotte-t játszó Aly Michalka és a Sa5m-et megformáló Vanessa Hudgens (a méretbeli és sarokbeli különbségek ellenére is) láthatóan jól érezte magát egymás társaságában. Ahogy az egész nap valószínűleg nagyon jó hangulatban folyt le.

A
program szerint a fiatalok a zenei intézkedésekről, a kompozíciókról, zenei kapcsolatokról tanultak szórakoztató oktatási programokon keresztül, és a zene fontosságáról a mindennapi életben.

A Grammy díjas dalszerző, Lucy Walsh(az Eagles♥ zenekar tagjának, Joe Walsh-nak a lánya), is részt vett és a trióval is fényképezkedett, illetve a nap folyamán fel is lépett a diákok előtt. Emellett mindegyikőjüket meginterjúvolták az érdeklődő középiskolások előtt.

Egyelőre videofelvétel, vagy bármilyen hangfájl sem került fel a világhálóra a "Reel Thinking" nevű eseményről, de sok-sok képet megnézhettek a színészekről ITT, különösen a bájos Vanessáról, aki kedvenc csizmájában és egy Halo rózsaszínes ruhában pompázott, játékos frufrujával és kedvenc kiegészítőivel. :)


4 megjegyzés:

pucca írta...

Igazán édi hatása van a képeknek
Vaniról a vattacukor jutott eszemben:)
talán a ruha színe miatt minden estere biztos érdekes program volt.
puszi

Fant írta...

A csoportkép mókás lett így, úgy tűnik V és Aly nem beszéltek össze cipőügyileg :) Na nem baj, értékelem a közös a fotót, remélem a promó további részén is együtt vesznek részt mindhárman.
Valóban rendkívül érdekes rendezvény lehetett ez, hatalmas ötlet volt, bízom benne, hogy pár konkrétum azért napvilágra kerül a beszélgetésből előbb-utóbb.

Névtelen írta...

a ruha nagyon ari vanessán,de a csizma szerintem nem megy a ruhához.imádom vanessát ez nem bántás de ha már rozsaszin akkor valami olyat kellett volna ami megy a ruhához pláne most hogy majd meglehet sülni és szerintem amerikában is hasonlo helyzet lehet idöjárás szempontjábol. és az a csizma biztos nagyon meleg belül. de talán lehet hogy ez igy divatos .
de azért ez szeretem vanessában divat szempontjábol mindent kiprobál
puszi mindenkinek laura

Névtelen írta...

A csizma szerintem színben megy a ruhához, a felső része is szürke. Inkább a két fazon nem passzol. LA-ben mondjuk mindig meleg van, a csizmát is csak azért hordják, mert tél van, nem azért, mert hideg lenne. És gondolom nincsenek bélelve vagy ilyesmi. Egyszerűen nekünk furcsa májusban csizmát látni, de nekik szerintem mindegy, mikor milyen lábbelit hordanak. Aly magassarkúja mellett viszont érdekesen néz ki:)